Arthi76 Napisano 28 Luty 2005 Napisano 28 Luty 2005 Jak w temacie, chciałem jeszcze jakieś człowieczka dodać jakiegoś pokrzywionego dziaduszka ale nie umiem wymodelować takiej postaci. Render + coś tam w PS-ie. Może ktoś tu zaglądnie i skrobnie. Pozdr
y2d Napisano 28 Luty 2005 Napisano 28 Luty 2005 cholera zzarlo mi poprzedni wpis ;) co chcialem powiedziec to to, ze scenka calkiem fajna, podoba mi sie klimat, ale czuc, ze jest niedokonczona, poteksturuj ladnie, dodaj liscie drzewu, takie tam i bedzie calkiem niezle. takie przefiltrowane w psie pozostawia niedosyt ;) pozdrawiam
Ania Napisano 28 Luty 2005 Napisano 28 Luty 2005 to jest na pewno 3d? nawet przyjemne, ale zgadzam sie co do listkow.
imprecis Napisano 28 Luty 2005 Napisano 28 Luty 2005 Spoko scenka, chociaz moze troche za krzywo miejscami :) Ale klimacik jest :)
arcade Napisano 28 Luty 2005 Napisano 28 Luty 2005 Ej, no scenka niczego sobie... ale czemu ten domek ma takie przewiewne ściany ;) wisze że zrobiłeś je drewniane, składane "na jaskółczy ogon" ale takich szpar między belkami to jak żyję nie widziałem i nie zobaczę, czyba że będę patrzył na jakąś altankę ;) zresztą luknij tutaj: http://www.domwarminski.pl/content/view/117/161/
Arthi76 Napisano 28 Luty 2005 Autor Napisano 28 Luty 2005 Dzięki za posty Scenka powstała tak całkowicie z głowy, młodsza siostra chciałą żebym coś bajkowatego narysował. Wyszło jak wyszło. Co do szpar pomiędzy belkami to dopiero teraz zauważyłem, nie wiem co mi do głowy przyszło żeby takie dziury zosawić. A krzywo to miało być z założenia. Tak miałem już to zostawić ale dzięki waszym uwago pewne rzeczy do głowy mi przyszły, także do roboty ruszam. Filtr PS to chyba find edges plus coś tam ale nie pamiętam co bo się nie zastanawiałem po prostu tak wyszło. Dzięki za uwagi Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi