Napisano 28 Luty 200520 l M1A1 Abrams - znany z podbojow w iraku. zmodyfikowalem naped i blacharke ale w koncowej wersji bedzie jak w oryginale... dopiero zaczalem - czeka mnie duzo pracy... -- edit: nowy render
Napisano 1 Marzec 200520 l chyba dobrze ale jestem prawie pewny ze gasienice i napewno felgi powinny miec chociaz troszke wiecej detali ;) chyba ze te felgi to tylko zastepcze :P pozdro
Napisano 1 Marzec 200520 l Łoże armaty w orginale wyglada calkowicie inaczej, ogólnie to chyba cała wieza do poprawy ale kombinuj powodzenia.
Napisano 1 Marzec 200520 l Autor co do armaty to dokladnie... razem zlufa porusza sie caly segment w moim przypadku jest to klocek z korbką zupelnie jak w zabawce dlatego napisalem toycar... staralem sie unikac maych czesci zeby dzieci nie polkly ale koniecznie mysze zabrac sie za wygladanie krawedzi i kola/suwnice zmenic... wiezyczka calkowicie sie zmieni... nie wiem kiedy dam wam nowe screen'y bo zaczynam prace nad jedna scenka sredniowieczna - bardzo skromna zreszta, oraz projektuje pociag ET52-001 mego pomyslu ;-)
Napisano 6 Marzec 200520 l Autor powoli do przodu... narazie zrobilem gasiennice, i prawie koncze dol... za wiezyczke zabiore sie jutro moze...
Napisano 12 Marzec 200520 l Autor w poscie wyrzej aktualizacja... nie chce mi sie przy nim robic... w domu mam wojne ale mimo to atmosfera ta nie pasuje do tworzenia czolgu...
Napisano 14 Marzec 200520 l Autor http://www.tankfive.net/images/USA/3544P7190300.jpg tu masz gasiennice :> tylko inny kolor i blotko a reszta tak samo
Napisano 11 Maj 200519 l Autor render tymczasowy... dokoncze detale wiezyczki i zabieram sie za detale pudla i gasiennic...
Napisano 11 Maj 200519 l hmm.. bardzo znajomy mi model.. czyzby to byl czolg tej samej klasy co na moim renderze .. ? ;>
Napisano 11 Maj 200519 l Toz to kryptoreklama Pinki... :) Nieladnie, nieladnie. :D Jens, modelik jest bardzo dobry, ale renderki troche przepaliles. :/
Napisano 11 Maj 200519 l Autor dokladnie ten sam model abramsa :P chyba bede musial zrobic w innych teksturach bo to malowanie sie czesto spotyka :P RA:no wlasnie ten render eksperymentuje az bedzie dobrze... do oporu :>
Napisano 11 Maj 200519 l jens.. zeby nie bylo ze robie Ci kryptoreklame.. jak chcesz to moge usunac tego mojego rendera ?? :) tak wogole to moje uznanie dla Ciebie.. modelik jak do tej pory bardzo ladny.. elementy sa szczegolowo odwzrorowywane.. pracuj dalej i czekam na texturki.. proponowalbym w kamuflazu WOODLAND ;]
Napisano 11 Maj 200519 l Autor jens.. zeby nie bylo ze robie Ci kryptoreklame.. jak chcesz to moge usunac tego mojego rendera ?? :) tak wogole to moje uznanie dla Ciebie.. modelik jak do tej pory bardzo ladny.. elementy sa szczegolowo odwzrorowywane.. pracuj dalej i czekam na texturki.. proponowalbym w kamuflazu WOODLAND ;] zostaw swoj model... bede sie po motywowal... teksturka - urban/city czyli zima :P albo tak jak mowiles woodland z domieszka siatki maskujacej z lisciami