Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

M1A1 Abrams - znany z podbojow w iraku. zmodyfikowalem naped i blacharke ale w koncowej wersji bedzie jak w oryginale...

dopiero zaczalem - czeka mnie duzo pracy...

--

edit:

nowy render

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

chyba dobrze ale jestem prawie pewny ze gasienice i napewno felgi powinny miec chociaz troszke wiecej detali ;) chyba ze te felgi to tylko zastepcze :P

pozdro

Napisano

Łoże armaty w orginale wyglada calkowicie inaczej, ogólnie to chyba cała wieza do poprawy ale kombinuj powodzenia.

Napisano
  • Autor

co do armaty to dokladnie... razem zlufa porusza sie caly segment w moim przypadku jest to klocek z korbką zupelnie jak w zabawce dlatego napisalem toycar... staralem sie unikac maych czesci zeby dzieci nie polkly ale koniecznie mysze zabrac sie za wygladanie krawedzi i kola/suwnice zmenic... wiezyczka calkowicie sie zmieni...

nie wiem kiedy dam wam nowe screen'y bo zaczynam prace nad jedna scenka sredniowieczna - bardzo skromna zreszta, oraz projektuje pociag ET52-001 mego pomyslu ;-)

Napisano
  • Autor

powoli do przodu...

narazie zrobilem gasiennice, i prawie koncze dol... za wiezyczke zabiore sie jutro moze...

Napisano
  • Autor

w poscie wyrzej aktualizacja...

nie chce mi sie przy nim robic... w domu mam wojne ale mimo to atmosfera ta nie pasuje do tworzenia czolgu...

Napisano

no model bardzo fajny, ale gąsienica wygląda jak wielki pasek od zegarka

Napisano
  • Autor

render tymczasowy...

dokoncze detale wiezyczki i zabieram sie za detale pudla i gasiennic...

Napisano

hmm.. bardzo znajomy mi model.. czyzby to byl czolg tej samej klasy co na moim renderze .. ? ;>

Napisano

Toz to kryptoreklama Pinki... :) Nieladnie, nieladnie. :D

Jens, modelik jest bardzo dobry, ale renderki troche przepaliles. :/

Napisano
  • Autor

dokladnie ten sam model abramsa :P chyba bede musial zrobic w innych teksturach bo to malowanie sie czesto spotyka :P

RA:no wlasnie ten render eksperymentuje az bedzie dobrze... do oporu :>

Napisano

jens.. zeby nie bylo ze robie Ci kryptoreklame.. jak chcesz to moge usunac tego mojego rendera ?? :)

tak wogole to moje uznanie dla Ciebie.. modelik jak do tej pory bardzo ladny.. elementy sa szczegolowo odwzrorowywane.. pracuj dalej i czekam na texturki.. proponowalbym w kamuflazu WOODLAND ;]

Napisano
  • Autor
jens.. zeby nie bylo ze robie Ci kryptoreklame.. jak chcesz to moge usunac tego mojego rendera ?? :)

tak wogole to moje uznanie dla Ciebie.. modelik jak do tej pory bardzo ladny.. elementy sa szczegolowo odwzrorowywane.. pracuj dalej i czekam na texturki.. proponowalbym w kamuflazu WOODLAND ;]

zostaw swoj model... bede sie po motywowal... teksturka - urban/city czyli zima :P albo tak jak mowiles woodland z domieszka siatki maskujacej z lisciami

Napisano
  • Autor

nowe renderki... praca idzie powoli ale idzie :P

KOMENTOWAC! :P