asfalton Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 czesc :) musialem zrobic glowe, sprawdzian anatomii, oceniajcie :D, nie ma mozliwosci poprawy bo niechcacy po msmooth nacisnolem conv to poly, i zapisalem... i sie wscieklem wiec prosze troktowac te prace w miare lagodnie :p
asfalton Napisano 2 Marzec 2005 Autor Napisano 2 Marzec 2005 przyjzyj sie uwaznie, przecierz boczku na ty nie usmazysz, powiedz gdzie jest spatelizowana :D
Salvator Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 jeśli to sprawdzian z anatomii to oblałeś niestety.
asfalton Napisano 2 Marzec 2005 Autor Napisano 2 Marzec 2005 z jakiego powodu oblalem ? chcialbym podkreslic ze ta twarz jest specjalnie zmanieryzowana, czyli nic Ci sie nie podoba w tym Salvatore. Ai
Jens Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 jak to twoja towja pierwsza facjata to gratuluje :> ale szkoda ze zapisales po conv to poly :( wyglada jak murzynka :P
Salvator Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 hmm czemu oblałeś? hmm nie wiem, może dlatego że się nie uczyłeś :> co masz na myśli mówiąc, że jest celowo zmanierowana? jeśli celowo przyłożyłeś jej patelnią, to mam o tobie niskie mniemanie damski bokserze :]
asfalton Napisano 2 Marzec 2005 Autor Napisano 2 Marzec 2005 chodzilo mi o manierke takie, przegiecie przestylizowanie, qurka, to chociaz powiedz w co dostala patelnia(od kogos)
darkelf Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 popatrz na to swiatlo, jak ono sie rozchodzi[np. w 1wszym, widzisz ten piekny kant?] ;)... byly referki?? bo jak byly to chyba miales 2 rzuty i dzialales tylko w orto, tak mi sie wydaje. a jak nie miales referek, no to za malo postudiowales dziewczyne ;).
Master Kiełbaster Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 w tej czapeczce przypomina gumisia ;p
asfalton Napisano 3 Marzec 2005 Autor Napisano 3 Marzec 2005 hmmm hmmm hmmm jest pare blendow fakt, ktorych poprostu niezauwazylem :) ale zmienic ich nie moge wiec tak juz zostanie :) No gumisie ha ha no troche podobne, jak sie nazywal ten ich super napoj? Bo nie pamietam btw dziekuje za krytyke, kazdy mowi to co uwaza hy hy
thud Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 No gumisie ha ha no troche podobne, jak sie nazywal ten ich super napoj? Bo nie pamietam skok z gumijagod czy jakos tak :>, w/g mnie to ma za szerokie usta :/ PS.hehe, jak mozna "przez przypadek" wcisnac convert to poly i jeszcze w dodatku to zapisac :]???
flesz_gordon Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 w ustach ma silikon? wyglada jak zaraz po zabiegu ;) -przegroda nosowa troche za szeroka, a przynajmniej tak widze na renderach - w okolicach platkow nosowych sa bledy nie podoba mi sie...brzydula ;)
Ania Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 z daleka przypominalo Lempicka, niestety z bliska przypomina lampion zrobiony z dyni. przede wszystkim nie ma oczu i swieci jej sie z nosa, i ucho skopane. ogolny ksztalt glowy moim zdaniem nie jest zly jesli to ma byc stylizowane.
uncle Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 sadze ze powinienes sie zapoznac z budowa ucha ludzkiego ;) jak sadze to co ma na glowie to sa wlosy? w usta to chyba ja szerszen uje.. ugryzl ;) i to jakis radioaktywny, nos coprawda lepszy niz u m.jacksona, ale i tak wygloda jakby pijany chirurg reperowal nos goloty hehe cwicz dalej, ciekawe kolory;)
asfalton Napisano 6 Marzec 2005 Autor Napisano 6 Marzec 2005 thud - mozna, jak sie wychodzi z polymodelingu do top-level, wychodze szybka sekwencja lewy prawy lewy prawy (przycisk myszki :)) i przez przypadek przekonwertowalem, poszedlem zrobic herbate, w telewizji lecial fajny film wiec go obejrzalem, zapisalem scene i poszedlem w kime- i wten oto sposob sie to stalo dom_in - ha ha ha ha, az spadlem z krzesla ze smiechu flash_gordon -no usta fakt, wyglada troche jak the pro, po calym dniu ciezkiej roboty :D Ania C - nie znam Lempickiej (albo co to sa lempicki :)), im sluzej na to patrze widze wiecej bledow, a to ze sie z nosa swieci to specjalnie, bradziej szukalem ustawienia kompozycji i kolorow uncle - no usta grube,nos, cale szczescie ze chociaz lepszy niz u m.jacksona ogolnie to dzieki za posty ha ha ha, musze jeszcze lepiej opanowac anatomie, ogolnie mysle ze musze sie z wami zgdzic pozdrawiam, do nastepnej glowy :]
David14 Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 wogule z każdej strony to ta twarz inaczej wygląda, a najgorzej z dołu przypomina mi jakiegoś murzyna(nie murzynke), i te wargi jakieś wypchane
asfalton Napisano 9 Marzec 2005 Autor Napisano 9 Marzec 2005 Inaczej wyglada poniewaz zmienialem szerokosc kąta (FOV) i odleglosc kamery od obietu, usta ma wypchane sylikonem;), poczworna dawka zeby byla bardziej sexy ha ha ha ah ah ah
jaras Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 jeżeli już splaszczyłeś cały stos :) to pozostaje Cie tylko zabawa z vertexami + softselection , innego wyjścia nie widzę , a to jest całkiem dobra metoda :)
Rekomendowane odpowiedzi