Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czesc

:)

musialem zrobic glowe, sprawdzian anatomii, oceniajcie :D, nie ma mozliwosci poprawy bo niechcacy po msmooth nacisnolem conv to poly, i zapisalem... i sie wscieklem wiec prosze troktowac te prace w miare lagodnie :p

attachment.php?attachmentid=11411&stc=1

attachment.php?attachmentid=11412&stc=1

attachment.php?attachmentid=11413&stc=1

attachment.php?attachmentid=11414

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jak to twoja towja pierwsza facjata to gratuluje :> ale szkoda ze zapisales po conv to poly :( wyglada jak murzynka :P

Napisano

hmm czemu oblałeś? hmm nie wiem, może dlatego że się nie uczyłeś :>

co masz na myśli mówiąc, że jest celowo zmanierowana? jeśli celowo przyłożyłeś jej patelnią, to mam o tobie niskie mniemanie damski bokserze :]

Napisano

popatrz na to swiatlo, jak ono sie rozchodzi[np. w 1wszym, widzisz ten piekny kant?] ;)... byly referki?? bo jak byly to chyba miales 2 rzuty i dzialales tylko w orto, tak mi sie wydaje. a jak nie miales referek, no to za malo postudiowales dziewczyne ;).

Napisano

hmmm hmmm hmmm jest pare blendow fakt, ktorych poprostu niezauwazylem :) ale zmienic ich nie moge wiec tak juz zostanie :)

No gumisie ha ha no troche podobne, jak sie nazywal ten ich super napoj? Bo nie pamietam

btw dziekuje za krytyke, kazdy mowi to co uwaza hy hy

Napisano

No gumisie ha ha no troche podobne, jak sie nazywal ten ich super napoj? Bo nie pamietam

skok z gumijagod czy jakos tak :>,

w/g mnie to ma za szerokie usta :/

PS.hehe, jak mozna "przez przypadek" wcisnac convert to poly i jeszcze w dodatku to zapisac :]???

Napisano

w ustach ma silikon?

wyglada jak zaraz po zabiegu ;)

-przegroda nosowa troche za szeroka, a przynajmniej tak widze na renderach

- w okolicach platkow nosowych sa bledy

nie podoba mi sie...brzydula ;)

Napisano

z daleka przypominalo Lempicka, niestety z bliska przypomina lampion zrobiony z dyni. przede wszystkim nie ma oczu i swieci jej sie z nosa, i ucho skopane. ogolny ksztalt glowy moim zdaniem nie jest zly jesli to ma byc stylizowane.

Napisano

sadze ze powinienes sie zapoznac z budowa ucha ludzkiego ;)

jak sadze to co ma na glowie to sa wlosy? w usta to chyba ja szerszen uje.. ugryzl ;) i to jakis radioaktywny, nos coprawda lepszy niz u m.jacksona, ale i tak wygloda jakby pijany chirurg reperowal nos goloty

hehe cwicz dalej, ciekawe kolory;)

Napisano

thud - mozna, jak sie wychodzi z polymodelingu do top-level, wychodze szybka sekwencja lewy prawy lewy prawy (przycisk myszki :)) i przez przypadek przekonwertowalem, poszedlem zrobic herbate, w telewizji lecial fajny film wiec go obejrzalem, zapisalem scene i poszedlem w kime- i wten oto sposob sie to stalo

dom_in - ha ha ha ha, az spadlem z krzesla ze smiechu

flash_gordon -no usta fakt, wyglada troche jak the pro, po calym dniu ciezkiej roboty :D

Ania C - nie znam Lempickiej (albo co to sa lempicki :)), im sluzej na to patrze widze wiecej bledow, a to ze sie z nosa swieci to specjalnie, bradziej szukalem ustawienia kompozycji i kolorow

uncle - no usta grube,nos, cale szczescie ze chociaz lepszy niz u m.jacksona

ogolnie to dzieki za posty ha ha ha, musze jeszcze lepiej opanowac anatomie, ogolnie mysle ze musze sie z wami zgdzic

pozdrawiam, do nastepnej glowy :]

Napisano

wogule z każdej strony to ta twarz inaczej wygląda, a najgorzej z dołu przypomina mi jakiegoś murzyna(nie murzynke), i te wargi jakieś wypchane

Napisano

Inaczej wyglada poniewaz zmienialem szerokosc kąta (FOV) i odleglosc kamery od obietu, usta ma wypchane sylikonem;), poczworna dawka zeby byla bardziej sexy ha ha ha ah ah ah

Napisano

jeżeli już splaszczyłeś cały stos :) to pozostaje Cie tylko zabawa z vertexami + softselection , innego wyjścia nie widzę , a to jest całkiem dobra metoda :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności