Napisano 3 Maj 200321 l Tak jak w temaciw. Jest to moja pierwsza calkowicie skonczona praca w maxie. Wiem ze jest duzo niedociagniec itp. ale jak dlamnie ten program w 90 % to jest czarna magia.
Napisano 3 Maj 200321 l Ja tam widze conajmniej 3 kulki:). Jak na pierwszą pracke to nieżle. Czy postać była tworzona jakimś wspomagaczem?
Napisano 22 Maj 200321 l Od masa do pach zozciągnoł bym w poziomie - trosze za wąska - reszta ok - no moze troche klimat sceny jakby z innej bajki Pozdrawiam
Napisano 30 Maj 200321 l NO podoba mi sie pomysl i motyw biorąs ze to woja piersza powarzna praca, podoba mis ie kula :D , fajnie by było jk by otaczał ją jakas elektrycznosc lub ogien ? no nie ?
Napisano 7 Czerwiec 200321 l ja bym nigdy sie nie skusil sie na modelowanie postaci w jednej z pierwszych prac :D jest to troche wyzsza szkola jazdy i wlasnie za to cie cenie! [wow] swoja droga to niezla babeczka ;)
Napisano 7 Czerwiec 200321 l Bardzo fajne jak na 1 prace, gratulacje [piwo], tylko te piersi troszke jak stożki wygladają, mogłbys je bardziej zaokaglic. :)
Napisano 10 Czerwiec 200321 l Autor Dzieki za mile slowa :) Skovron co do modelowania postaci to jest to jedna z niewielu rzeczy jakie umie zrobic w maxie (a i tak niewychodzi mi to jeszcze tak jakbym chcial :) A i przy okazji jeszcze jeden renderek z ta samą babka (troszeczke ulepszoną i w innej sceneri). Cholera musialem sie na nowo r4ejestrowac z niewiadomych mi przyczyn :(
Napisano 10 Czerwiec 200321 l scenria fajna taka dramatyczna :) moze bys ja troche fajniej ubral z detalami itd .. piersi do poprawy jak na pierwszy pracke bardzo ladnie :):)
Napisano 13 Czerwiec 200321 l Kurtde przyjemnie to wyglada ale tak skompo ubrana hmm nie wiem sma co mam powiedziec ?? moze cos bys jej dał jakis ciuszek , moze tak jakią zbroje lub cos w tym sensie ?
Napisano 13 Czerwiec 200321 l Autor Może i cos jej jeszcze dodam ale jek teksturowanie skoncze. A to troszke potrwa bo mialem format dysku :(
Napisano 16 Czerwiec 200321 l nie bardzo mi sie chce wierzyc ze to pierwsza praca ale jesli tak mowisz to tak jest i jestem pelen podziwu masz talent chlopie
Napisano 17 Czerwiec 200321 l pierwsz pracka?! ;-)))...a moze dalbys jej jakies spodenki...a nie tak sobie lata....na waleta:] pozdr