Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak jak w temaciw. Jest to moja pierwsza calkowicie skonczona praca w maxie. Wiem ze jest duzo niedociagniec itp. ale jak dlamnie ten program w 90 % to jest czarna magia.

• Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja tam widze conajmniej 3 kulki:). Jak na pierwszą pracke to nieżle. Czy postać była tworzona jakimś wspomagaczem?

Napisano

NO podoba mi sie pomysl i motyw biorąs ze to woja piersza powarzna praca, podoba mis ie kula :D , fajnie by było jk by otaczał ją jakas elektrycznosc lub ogien ? no nie ?

Gość sherry
Napisano

qrde, gdyby moja pierwsza praca tak wyglądała :

Napisano

ja bym nigdy sie nie skusil sie na modelowanie postaci w jednej z pierwszych prac :D jest to troche wyzsza szkola jazdy i wlasnie za to cie cenie! [wow]

swoja droga to niezla babeczka ;)

Napisano

Bardzo fajne jak na 1 prace, gratulacje

[piwo], tylko te piersi troszke jak stożki wygladają, mogłbys je bardziej zaokaglic.

:)

Napisano

Dzieki za mile slowa :)

Skovron co do modelowania postaci to jest to jedna z niewielu rzeczy jakie umie zrobic w maxie (a i tak niewychodzi mi to jeszcze tak jakbym chcial :)

A i przy okazji jeszcze jeden renderek z ta samą babka (troszeczke ulepszoną i w innej sceneri).

Cholera musialem sie na nowo r4ejestrowac z niewiadomych mi przyczyn :(

Napisano

scenria fajna taka dramatyczna :)

moze bys ja troche fajniej ubral z detalami itd .. piersi do poprawy jak na pierwszy pracke bardzo ladnie :):)

Napisano

Kurtde przyjemnie to wyglada ale tak skompo ubrana hmm nie wiem sma co mam powiedziec ?? moze cos bys jej dał jakis ciuszek , moze tak jakią zbroje lub cos w tym sensie ?

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności