Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Tak jak w temaciw. Jest to moja pierwsza calkowicie skonczona praca w maxie. Wiem ze jest duzo niedociagniec itp. ale jak dlamnie ten program w 90 % to jest czarna magia.

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 3,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja tam widze conajmniej 3 kulki:). Jak na pierwszą pracke to nieżle. Czy postać była tworzona jakimś wspomagaczem?

Napisano

NO podoba mi sie pomysl i motyw biorąs ze to woja piersza powarzna praca, podoba mis ie kula :D , fajnie by było jk by otaczał ją jakas elektrycznosc lub ogien ? no nie ?

Napisano

qrde, gdyby moja pierwsza praca tak wyglądała :

Napisano

ja bym nigdy sie nie skusil sie na modelowanie postaci w jednej z pierwszych prac :D jest to troche wyzsza szkola jazdy i wlasnie za to cie cenie! [wow]

swoja droga to niezla babeczka ;)

Napisano

Bardzo fajne jak na 1 prace, gratulacje

[piwo], tylko te piersi troszke jak stożki wygladają, mogłbys je bardziej zaokaglic.

:)

Napisano
  • Autor

Dzieki za mile slowa :)

Skovron co do modelowania postaci to jest to jedna z niewielu rzeczy jakie umie zrobic w maxie (a i tak niewychodzi mi to jeszcze tak jakbym chcial :)

A i przy okazji jeszcze jeden renderek z ta samą babka (troszeczke ulepszoną i w innej sceneri).

Cholera musialem sie na nowo r4ejestrowac z niewiadomych mi przyczyn :(

Napisano

scenria fajna taka dramatyczna :)

moze bys ja troche fajniej ubral z detalami itd .. piersi do poprawy jak na pierwszy pracke bardzo ladnie :):)

Napisano

Kurtde przyjemnie to wyglada ale tak skompo ubrana hmm nie wiem sma co mam powiedziec ?? moze cos bys jej dał jakis ciuszek , moze tak jakią zbroje lub cos w tym sensie ?

Napisano
  • Autor

Może i cos jej jeszcze dodam ale jek teksturowanie skoncze. A to troszke potrwa bo mialem format dysku :(

Napisano

nie bardzo mi sie chce wierzyc ze to pierwsza praca ale jesli tak mowisz to tak jest i jestem pelen podziwu masz talent chlopie

Napisano

pierwsz pracka?! ;-)))...a moze dalbys jej jakies spodenki...a nie tak sobie lata....na waleta:]

pozdr

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.