Thergo Napisano 3 Maj 2003 Napisano 3 Maj 2003 Tak jak w temaciw. Jest to moja pierwsza calkowicie skonczona praca w maxie. Wiem ze jest duzo niedociagniec itp. ale jak dlamnie ten program w 90 % to jest czarna magia.
ronin Napisano 3 Maj 2003 Napisano 3 Maj 2003 Ja tam widze conajmniej 3 kulki:). Jak na pierwszą pracke to nieżle. Czy postać była tworzona jakimś wspomagaczem?
Thergo Napisano 3 Maj 2003 Autor Napisano 3 Maj 2003 Jedynym wspomagaczem bylo piwo i tutoriale o modelowaniu postaci.
Tomasz Kucharz Napisano 22 Maj 2003 Napisano 22 Maj 2003 Od masa do pach zozciągnoł bym w poziomie - trosze za wąska - reszta ok - no moze troche klimat sceny jakby z innej bajki Pozdrawiam
SiD Napisano 30 Maj 2003 Napisano 30 Maj 2003 NO podoba mi sie pomysl i motyw biorąs ze to woja piersza powarzna praca, podoba mis ie kula :D , fajnie by było jk by otaczał ją jakas elektrycznosc lub ogien ? no nie ?
Gość sherry Napisano 30 Maj 2003 Napisano 30 Maj 2003 qrde, gdyby moja pierwsza praca tak wyglądała :
skovron Napisano 7 Czerwiec 2003 Napisano 7 Czerwiec 2003 ja bym nigdy sie nie skusil sie na modelowanie postaci w jednej z pierwszych prac :D jest to troche wyzsza szkola jazdy i wlasnie za to cie cenie! [wow] swoja droga to niezla babeczka ;)
ikim Napisano 7 Czerwiec 2003 Napisano 7 Czerwiec 2003 Bardzo fajne jak na 1 prace, gratulacje [piwo], tylko te piersi troszke jak stożki wygladają, mogłbys je bardziej zaokaglic. :)
Thergo Napisano 10 Czerwiec 2003 Autor Napisano 10 Czerwiec 2003 Dzieki za mile slowa :) Skovron co do modelowania postaci to jest to jedna z niewielu rzeczy jakie umie zrobic w maxie (a i tak niewychodzi mi to jeszcze tak jakbym chcial :) A i przy okazji jeszcze jeden renderek z ta samą babka (troszeczke ulepszoną i w innej sceneri). Cholera musialem sie na nowo r4ejestrowac z niewiadomych mi przyczyn :(
MeG Napisano 10 Czerwiec 2003 Napisano 10 Czerwiec 2003 scenria fajna taka dramatyczna :) moze bys ja troche fajniej ubral z detalami itd .. piersi do poprawy jak na pierwszy pracke bardzo ladnie :):)
SiD Napisano 13 Czerwiec 2003 Napisano 13 Czerwiec 2003 Kurtde przyjemnie to wyglada ale tak skompo ubrana hmm nie wiem sma co mam powiedziec ?? moze cos bys jej dał jakis ciuszek , moze tak jakią zbroje lub cos w tym sensie ?
Thergo Napisano 13 Czerwiec 2003 Autor Napisano 13 Czerwiec 2003 Może i cos jej jeszcze dodam ale jek teksturowanie skoncze. A to troszke potrwa bo mialem format dysku :(
yahuto Napisano 16 Czerwiec 2003 Napisano 16 Czerwiec 2003 nie bardzo mi sie chce wierzyc ze to pierwsza praca ale jesli tak mowisz to tak jest i jestem pelen podziwu masz talent chlopie
giorgione Napisano 17 Czerwiec 2003 Napisano 17 Czerwiec 2003 Właśnie!!! [jupi][jupi][jupi][jupi][jupi] Giorgione
Pablo Napisano 17 Czerwiec 2003 Napisano 17 Czerwiec 2003 pierwsz pracka?! ;-)))...a moze dalbys jej jakies spodenki...a nie tak sobie lata....na waleta:] pozdr
Rekomendowane odpowiedzi