chveti Napisano 17 Marzec 2005 Napisano 17 Marzec 2005 Witam Dawno nic nie robilem wiec wrzucam ostatnie zabawy. Diamenty to tak dla testu vraya , mp3 player to mój wynik nauki rhino :P. Wiem że badziewia ale.....Bluzgajcie ;)
Bubu Napisano 17 Marzec 2005 Napisano 17 Marzec 2005 MP3 playerek fajny tylko tex wyświetlacza kuleje, ale moje wrażenie na + (tylko tex wyświtlacza zmień. Co do diamentów to "coś" w sobie mająa(szczególie ich 2 render :) tyle, że te co są płaskim do dołu jakoś dziwnie wyglądają, ale ogólnie mi się podoba :)
KLICEK Napisano 17 Marzec 2005 Napisano 17 Marzec 2005 moim zdaniem powinienes dodac takie przebarwienia na diamentach ;) i tak mi sie wszystko podoba :)
AGmakonts Napisano 17 Marzec 2005 Napisano 17 Marzec 2005 diamety miały by w sobie więcej jak by dawały kolorowe reglexy i miały na sobie chamfera ale i tak nie źle tylko ta caustyka.. można było jeszcze troche kompa pogrzać
chveti Napisano 17 Marzec 2005 Autor Napisano 17 Marzec 2005 ... tylko ta caustyka.. można było jeszcze troche kompa pogrzać max mi sie co 15 minut wysypywał , oszczędzałem na czasie ;)
polka dot Napisano 18 Marzec 2005 Napisano 18 Marzec 2005 rozszczepienia na diamentach nie ma :> a player strasznie plaski wyszedl, kiepiske materialy ;) pozdro
KaeMS Napisano 18 Marzec 2005 Napisano 18 Marzec 2005 Materialow MP3 playera nie bede komentowal , ale dla mnie jest on co najmniej dziwny . Zakladam , ze to twoj projekt bo o czym zapomniales - gdzie sa baterie ( chyba ze on jest na baterie od zegarka :) ) . O ile pendrive nie potrzbuje zasilania , to player trochu tych bateryjek wcina ( Creative muvo TX wcina 1 AAA na 10 - 16 h sluchania - w zaleznosci od jakosci bateryjki :D ). Poza tym obudowa samego urzadzonka raczej nie jest wylewana ( znaczy sie zgrzewy doloz ) . Wyswietlacz poza tym , ze ma dziwny material to tez jest troszku w glab cofniety ( rozno z obudowa jest tylko " szybka " - przy takich zblizeniach to powinno byc widoczne ). Milo by bylo , gdybys jeszcze np. same napisy na obudowie zrobil nie tylko z teksturki ale tez " wglebione ". Podobnie jest z gniazdem " mini jacka " . Przy okazji radzilbym np. play i pause dac w jednym przycisku - zaoszczedziloby to troche miejsca i wtedy zmiescilby sie " przycisk od glosnosci " . W finalnym renderze dodaj oczywiscie kabelek i sluchawki i bedzie miodzio . Keep working Edit: A , racja - to jest Finished works . Dosyc dlugo szukalem tego w WIP'ach czy aby jakiegos up'datu nie ma :) . Ale i tak bede uparcie twierdzil ze trzeba by to poprawic .
AGmakonts Napisano 18 Marzec 2005 Napisano 18 Marzec 2005 W finalnym renderze dodaj oczywiscie kabelek i sluchawki i bedzie miodzio . Keep working czy mi się zdaje czy to jest finished works?? (sorry ale musze się upewnić:))
JohnZi Napisano 18 Marzec 2005 Napisano 18 Marzec 2005 nom zgadzam sie z kolegami, ze ten wyswietlacz nie jest naturalny, moim zdaniem brakuje rowniez porzadnego chromu na wtyczce!!
Salvator Napisano 18 Marzec 2005 Napisano 18 Marzec 2005 hyhy mnie się tylko to co na wyświetlaczu nie podoba ;] reszta spoko, chociaż mogłeś faktycznie wycisnąć więcej z kompa. pozdro
Knysha Napisano 18 Marzec 2005 Napisano 18 Marzec 2005 To co wyzej - jedynie wyswietlacz z perspektywy skopany :/, ale ogolnie ladnie. Pzdr
Ferdkowaty Napisano 19 Marzec 2005 Napisano 19 Marzec 2005 Zmień wyświetlacz i będzie super. Bardzo podobają mi się diamenty, jednak diament to diament, ma coś w sobie:)
MohSETH Napisano 21 Marzec 2005 Napisano 21 Marzec 2005 chveti mozesz mi powiedziec jak i czym exportowales do maxa?
chveti Napisano 21 Marzec 2005 Autor Napisano 21 Marzec 2005 normalnie w Rhino ||| Export....> blabla.3ds
Rekomendowane odpowiedzi