Napisano 22 Marzec 200519 l zapewne wiekszosc juz wie, ale tak dla formalnosci to pojawilo sie nowe cgchallenge na cgnetworks. temat master & servant (pan i sluga) http://www.cgnetworks.com/challenge/masterandservant/ powodzenia wszystkim startujacym z Polski zycze ;-)
Napisano 22 Marzec 200519 l Gdybym ja potrafił przenieść na ekran to co mam w głowie.... No nic może na następny challenge się załapię. I oczywiście trzyam kciuki za polaków.
Napisano 22 Marzec 200519 l o kule bele - chyba wystartuję - mam już nawet pomysł - siedząca zmumifikowana postać króla na tronie a obok stojący sługa (też zmumifikowany) z tacą - a to wszystko w otoczeniu zarośniętych bluszczem ruin ;) co myslicie o takim pomyśle ? ;)
Napisano 22 Marzec 200519 l Jezu, super pomysł !! nikt jeszcze takiego na tym forum nie miał::) nie przejmuj sie negatywnymi opiniami tylko do dzieła .Juz to widze a na pierwszym planie daj posag z kobietkami.
Napisano 24 Marzec 200519 l a ja sie chcialem zapytac jak dlugo sie czeka na maila autoryzujacego na CG? bo zrejestrowalem sie w srode a nie dostalem... bo tez chce cos pomaziac tam sobie
Napisano 25 Marzec 200519 l o kule bele - chyba wystartuję - mam już nawet pomysł - siedząca zmumifikowana postać króla na tronie a obok stojący sługa (też zmumifikowany) z tacą - a to wszystko w otoczeniu zarośniętych bluszczem ruin ;) co myslicie o takim pomyśle ? ;) Ty... Czekaj, gdzies to juz widzialem ;). Ktos bierze udzial w tym :>. Przyznac sie ;).
Napisano 25 Marzec 200519 l spojarzałem na uczestników jest kilku polaków z czego jeden jest amerykaninem :D