sikham Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 Witam zacząłem dziś rano i oto efekty mojej dotychczasowej pracy ps. ten samochód to naprawde cieżka sztuka ;) projektanci sie nieoszczędzali ;) ps2. Loozack POD'em bede straszył kiedy indziej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 tam na środku gdzie jest siateczka (będzie) są słupki krzywo trochę , tak ma być? PS grejt work Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 narazie ladnie :D troske moze za gesta siatka miejscami no i standardowo bug w miejscu wlotu tam gdzie sie powierzchnie lacza w rogu no ale to normalne w poly :P pozdro czekam na final :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 nadkole krzywe:D poza tym ladnie(narazie...) ale siateczka pierwsza klasa pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 witam, przedewszystkim fajna siateczka, zobaczymy co dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 laaal... kocham ten samochod :) poczatek na poziomie... i ta szybkosc modelowania... godne podziwu :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 31 Marzec 2005 Autor Share Napisano 31 Marzec 2005 Chveti - spokojnie poprawi sie to z pośpiechu Kome - jakbym chciał go zrobić ze 100 poly to może za gęsta a jak chcesz żeby bugi były jaknajmniej widoczne to musi być gęsta przy takiej siatce i tak sie nieda wszystkiego zrobić i będe musiał jeszcze zagęszczać w niektórych miejscach ale to potem popraweczki kosmetyczne na koniec ;) Nielot007 - hmmmmmmm sprawdze ;) JunioR - też jestem ciekaw ;) RA - no samochód niczego sobie ale skurczybyk daje mi popalić ;) i jeszcze printy są w rozdałce 3x3 piksele i niepasują do siebie weic wszystko na oko leci dzieki za komenty odrazu chce sie wracać do boju :> i takie kółko na szybkiego coś koło 40 min ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 kółeczko spoko, to światło chyba jest źle wpasowane, dorób tylko środkową część felgi pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 Mniam siateczka ;). Jak narazie ladnie, bardzo ladnie :). Jedziesz, jedziesz [ze sie tak wyraze ;)]. Pzdr :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 Sikham come back :> fajnie oby w wielkim stylu poki co ladnie czekam nakolejne updaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triple X Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 Heyah! Mam okazje sie zrewanzowac Sikhu za Twoje posty w moim watku ;P.A więc.. kurde no Sikham zaskakujesz mnie..co to za siatka:P? Jakoś krzywo i niezrozumiale w wielu miejsach, czego odzwierciedleniem jest również niezbyt prosty model. Pomijając kwadratowe nadkole, to widze że Twoją największa zmorą są miejsca gdzie łączą sie dwa hmm chcialem napisac filety ale chodzi mi oczywiscie o chamfery:D. Poza tym krzywo, krzywo..np cały ten mniejszy otwor ...z przodu jest krzywy. Maska też nie grzeszy pieknością, poza tym tam jest to coś...nie wiem jak to nazwac bo nie wiem co to ma być wogole to na masce hehe (joke ;P..ale chyba rozumesz co chce przez niego powiedzieć:P). Reflektory...no nie wiem kazdy robi jak lubi, ale chyba na tym etapie bym ich nie robil..zwłaszcza ze tez nie zachwycaja (zwroc uwage ze sa plaskie, nie ma plynnego przejscia miedzy nimi a maska. No to tyle....bierz się do roboty ;P btw. fajne kółko, ale widać ze w Poly :P Pozdr. Triple X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 to nie jest wersja Wrx Sti. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 hmmm... po lewej stronie od kola przy pierwszym wlocie powietrza to sie cos chyba kaszani (na dole). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 31 Marzec 2005 Autor Share Napisano 31 Marzec 2005 Triple X - zemsta to słodka rzecz :> sęk w tym że każdy model poly w którym sie łączą te "fillety" (śledziowe) ma z tym problemy nawet Twoje wspaniałem modele jak dobrze pamiętam ;) ja sobie zdaje z tego sprawe i kombinuje non stop jak to zrobić żeby było dobrze a może Ty mi to podpowiesz ? Beeper jak nie jak tak http://www.supercars.de/index.html?show=single_car&marken_id=152&modell_id=42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triple X Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 Sikham ja wybieram takie które nie maja duzo takich miejsc hehe. No musisz pokombinować z siatką, nie ma raczej złotego środka bo to zaelzy od powierzchni, od miejsca, od siatki na zewnątrz etgo miejsca. Ja w takich sytuacjach bardzo duzo pracowalem na sub-d zeby osiagnąc dobry efekt 9w miare jak na poly;p). Poza tym masz chyba zbyt gesta siatke...tak poza tym problemem heh ;) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi