Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Przez kilka tygodni w zaciszu swego domku zrobiłem swój pierwszy samochód :)Niestety podczas renderingu komp mi sie resetuje i nie moge go pokazać skończonego, więc rzucam tu wcześniejsze próbne renderki.Sam kształt robiony z tutoriala na http://poisoncg.com/tutorials/tutorials.html ale wykańczałem sam.

0006murcielago018yn.th.pnglambo4th.th.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jak na debiut na forum to naprawde ladnie. Miejscami wydaje sie troche krzywy i te rowki cos nie teges miejscami ale to moze byc kwestia tego lakieru.

postaraj sie cos wykombinowac zeby to ladnie zrenderowac i pokaz siateczke.

pozdrawiam

Napisano

nom rzeczywiscie model ladny jak na poczatki. troszke jakby splaszczone ale mam nadzieje ze w nastepnym modelu porawisz to :D

Przydało by sie jakis render lepszy bo ten jest torche kiepski

No i wlasnie daj siatke

Napisano
  • Autor

makbol myśle że on ma być taki płaski, tu masz kilka obrazków

murcielago042uv.th.jpgmurcielago119or.th.jpgmurcilago29yl.th.jpg

Po weekendzie mam nadzieje zamieścić ładne renderki w galerii :)

Napisano

znam ten tutorial, niezły model, fajnie zrobiony, niezła pracka jak na pierwszy samochód, znam ten ból kiedy komp odmawia posłuszeństwa

pozdro

Napisano
  • Autor

Troche czasu mineło, ale uporałem się z kompem(odkurzyłem radiator 8)) i teraz majstruje w ustawieniach.

18-0028459867T.png

18-0028551644T.png

18-0029039253T.png

18-0029104125T.png

18-0029207351T.png

18-0029331023T.png

Napisano

okropne te rendery :> poczytaj tutki o lakierach, o oswietleniu tez bo za jasno troszke.. czym rendery robisz ?

Napisano

Moją opinię już znasz, porady też więc do roboty :) posiedź nad ustawiewniami światełka i będzie dobrze :)