Napisano 31 Marzec 200520 l Przez kilka tygodni w zaciszu swego domku zrobiłem swój pierwszy samochód :)Niestety podczas renderingu komp mi sie resetuje i nie moge go pokazać skończonego, więc rzucam tu wcześniejsze próbne renderki.Sam kształt robiony z tutoriala na http://poisoncg.com/tutorials/tutorials.html ale wykańczałem sam.
Napisano 31 Marzec 200520 l jak na debiut na forum to naprawde ladnie. Miejscami wydaje sie troche krzywy i te rowki cos nie teges miejscami ale to moze byc kwestia tego lakieru. postaraj sie cos wykombinowac zeby to ladnie zrenderowac i pokaz siateczke. pozdrawiam
Napisano 1 Kwiecień 200520 l nom rzeczywiscie model ladny jak na poczatki. troszke jakby splaszczone ale mam nadzieje ze w nastepnym modelu porawisz to :D Przydało by sie jakis render lepszy bo ten jest torche kiepski No i wlasnie daj siatke
Napisano 1 Kwiecień 200520 l Autor makbol myśle że on ma być taki płaski, tu masz kilka obrazków Po weekendzie mam nadzieje zamieścić ładne renderki w galerii :)
Napisano 2 Kwiecień 200520 l znam ten tutorial, niezły model, fajnie zrobiony, niezła pracka jak na pierwszy samochód, znam ten ból kiedy komp odmawia posłuszeństwa pozdro
Napisano 18 Kwiecień 200519 l Autor Troche czasu mineło, ale uporałem się z kompem(odkurzyłem radiator 8)) i teraz majstruje w ustawieniach.
Napisano 18 Kwiecień 200519 l okropne te rendery :> poczytaj tutki o lakierach, o oswietleniu tez bo za jasno troszke.. czym rendery robisz ?
Napisano 18 Kwiecień 200519 l Moją opinię już znasz, porady też więc do roboty :) posiedź nad ustawiewniami światełka i będzie dobrze :)