Napisano 3 Kwiecień 200519 l Po Jego smierci pozaostalismy sierotami ;( Musimy pamietac ze ON byl z nami i dla nas, odszedl bo taka byla wola Najwyzszego, ktorej my nie mozemy pojac. Dal nam bardzo duzo i musimy byc wdzieczni za to. Jak dla mnie powinien zostac Świetym i niejeden tytul w Polsce. A akademia ze Szwecji mogla by mu nadac Nobla, bo w pelni na to zaslugiwal.
Napisano 3 Kwiecień 200519 l Bedzie nam go bardzo brakowalo,zwlaszcza, ze byl polakiem, ale poza tym, ze byl naszym rodakiem byl papiezem wszystkich ludzi i jednoczyl wszystkie wyznania religijne jak nikt inny... [*]
Napisano 3 Kwiecień 200519 l ['] Szkoda wielka nam się stała. Wielki to był człowiek. ['] ['] " Na kiepskich zdjęciach okruchy dawnych dni, Czyjaś twarz, zapomniana twarz. W pamięci zakamarkach wciąż rozbrzmiewa śmiech Czyjaś twarz zapamiętana. Mijają dni, ludzie, natury rytm. W ciąż nowych masz przyjaciół, starych przykrył kurz, Dziewczyny ciągle piękne, lecz w pamięci tkwi Ten pierwszy dzień, najgorętszy z dni Zapal świeczkę, za tych których zabrał los, Zapal światło w oknie Zapal świeczkę, za tych których zabrał los, Zapal światło w oknie Ludzi dobrych i złych wciąż przynosi wiatr, Ludzi dobrych i złych wciąż zabiera mgła. Lecz tylko Ty masz tą niezwykłą moc, By zatrzymać ich, by dać wieczność im. Pomyśl choć przez chwilę, podaruj uśmiech swój Tym, których napotkałeś na jawie i wśród snów. A może ktoś skazany na samotność Ogrzeje się Twym ciepłem, zapomni o kłopotach. Zapal świeczkę... "
Napisano 3 Kwiecień 200519 l smutek...najwiekszy z ludzi odszedl, nikt nie zrobil tyle dla swiata co Jan Pawel II i pewnie nikt tyle nie zrobi...Swiety czlowiek ;(
Napisano 3 Kwiecień 200519 l 'Nie placzcie za mna, bo w niebie zrobie dla was jeszcze wiecej dobra niz tu na ziemi' Dziekuje Ci za wszystko... [']['][']
Napisano 3 Kwiecień 200519 l Wy jesteście przyszłością świata! Wy jesteście nadzieją Kościoła! Wy jesteście moją nadzieją! Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920 [*][*][*]
Napisano 3 Kwiecień 200519 l Uwaga!!! Do wszystkich KRAKOWian. Dzis 3.04.2005 o godz 21.37!!! spotykamy sie na Bloniach i zapalamy swiatelko zycia, dla Papieża !!! Bądź tam
Napisano 4 Kwiecień 200519 l Napisze krótko :( Karol Wojtyła --> Jan Paweł II --> "Splidarność" --> Polska --> Ja w mojej Polsce. Papa... dziękuję Ci za to kim jestem dzisiaj....['] Α i Ω początek i koniec...†††††
Napisano 5 Kwiecień 200519 l dostałem taką wiadomość: "w czwartek (7.04.05) ustawiamy znicze na wszyskich ulicach Jana Pawła w Polsce, zaczynamy o 21 i trwamy do 21.37... Podaj dalej". Nie lubię spamów, ale wiadomość tą rozesłałem do wszystkich znajomych :) pozdrawiam :)
Napisano 5 Kwiecień 200519 l Jan Paweł Wielki był, jest i będzie dla mnie zawsze Wielkim autorytetem moralnym... Szkoda że takich ludzi jest naprawdę mało ... [*][*][*][*][*][*]
Napisano 28 Kwiecień 200519 l od 20 dni nikt tu nie zajrzał :| , ale przecież Jemu już jest dobrze :)