illy Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 Po Jego smierci pozaostalismy sierotami ;( Musimy pamietac ze ON byl z nami i dla nas, odszedl bo taka byla wola Najwyzszego, ktorej my nie mozemy pojac. Dal nam bardzo duzo i musimy byc wdzieczni za to. Jak dla mnie powinien zostac Świetym i niejeden tytul w Polsce. A akademia ze Szwecji mogla by mu nadac Nobla, bo w pelni na to zaslugiwal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 (') . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal111 Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 Bedzie nam go bardzo brakowalo,zwlaszcza, ze byl polakiem, ale poza tym, ze byl naszym rodakiem byl papiezem wszystkich ludzi i jednoczyl wszystkie wyznania religijne jak nikt inny... [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeg Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 :( , żal i smutek ,ale nie traćmy wiary (') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 ['] Szkoda wielka nam się stała. Wielki to był człowiek. ['] ['] " Na kiepskich zdjęciach okruchy dawnych dni, Czyjaś twarz, zapomniana twarz. W pamięci zakamarkach wciąż rozbrzmiewa śmiech Czyjaś twarz zapamiętana. Mijają dni, ludzie, natury rytm. W ciąż nowych masz przyjaciół, starych przykrył kurz, Dziewczyny ciągle piękne, lecz w pamięci tkwi Ten pierwszy dzień, najgorętszy z dni Zapal świeczkę, za tych których zabrał los, Zapal światło w oknie Zapal świeczkę, za tych których zabrał los, Zapal światło w oknie Ludzi dobrych i złych wciąż przynosi wiatr, Ludzi dobrych i złych wciąż zabiera mgła. Lecz tylko Ty masz tą niezwykłą moc, By zatrzymać ich, by dać wieczność im. Pomyśl choć przez chwilę, podaruj uśmiech swój Tym, których napotkałeś na jawie i wśród snów. A może ktoś skazany na samotność Ogrzeje się Twym ciepłem, zapomni o kłopotach. Zapal świeczkę... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 smutek...najwiekszy z ludzi odszedl, nikt nie zrobil tyle dla swiata co Jan Pawel II i pewnie nikt tyle nie zrobi...Swiety czlowiek ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimeN Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 'Nie placzcie za mna, bo w niebie zrobie dla was jeszcze wiecej dobra niz tu na ziemi' Dziekuje Ci za wszystko... ['][']['] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 __________[*]___________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 Ojcze calym sercem z Toba ['] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 [*] [*] [*] Ogromny smutek :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian! Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 (') smutek-wiara-nadzieja... Karol Wojtyła 1920-2005 Ojciec Świety.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domel31 Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 Wy jesteście przyszłością świata! Wy jesteście nadzieją Kościoła! Wy jesteście moją nadzieją! Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920 [*][*][*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triple X Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 Zmarł Wielki Człowiek...[*] [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturro Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 oby On i jego slowa pozostaly w naszej pamieci i w naszych czynach ['] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 Uwaga!!! Do wszystkich KRAKOWian. Dzis 3.04.2005 o godz 21.37!!! spotykamy sie na Bloniach i zapalamy swiatelko zycia, dla Papieża !!! Bądź tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisze krótko :( Karol Wojtyła --> Jan Paweł II --> "Splidarność" --> Polska --> Ja w mojej Polsce. Papa... dziękuję Ci za to kim jestem dzisiaj....['] Α i Ω początek i koniec...††††† Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody_ Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 Szacunek dla niego... Rest in Peace Papa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scor Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 .....[*]..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 dostałem taką wiadomość: "w czwartek (7.04.05) ustawiamy znicze na wszyskich ulicach Jana Pawła w Polsce, zaczynamy o 21 i trwamy do 21.37... Podaj dalej". Nie lubię spamów, ale wiadomość tą rozesłałem do wszystkich znajomych :) pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruczek Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 Jan Paweł Wielki był, jest i będzie dla mnie zawsze Wielkim autorytetem moralnym... Szkoda że takich ludzi jest naprawdę mało ... [*][*][*][*][*][*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jim mee Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 od 20 dni nikt tu nie zajrzał :| , ale przecież Jemu już jest dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi