Napisano 9 Kwiecień 200519 l Bardzo ladne teksturki i modele tez.Mala uwaga do beczek,troche kanciaste w stosunku do jakosci tekstur.Pozatym w beczce otwartej widac ze nalozyles(w srodku) teksture ta sama co z zewnatrz.ogolnie moze to nie przeszkadzac ale dziwne mi sie wydaja napisy wewnatrz beczki.
Napisano 12 Maj 200519 l Autor hej jeden z nowych modeli, taka oto swinka 715 triangles 1x1024x1024 diffuse pozdrawiam
Napisano 13 Maj 200519 l Modele spoko, texturowanie jeszcze lepsze, no ale świnia wymiata :p Wypas !! pozdro :) p.s. mój 300 post yeah ! :p
Napisano 13 Maj 200519 l Fajne pracki. Do jakiej to gry ? Coś w klimatach Warcrafta i Polan ? Pozdrawiam
Napisano 13 Maj 200519 l Autor narazie musze milczec jak grob ;), z tych wyzej tylko swinka i beczki sa do gry oraz inne modele, ktore juz mam, ale jeszcze nie oteksturowane, mysle ze zawitaja tu niedlugo. Dziekuje Panowie pozdrawiam
Napisano 26 Sierpień 200519 l Wykonanie przednie, ale ta świnka... Koncepcyjnie mi coś nie gra. Ale każdy ma inny styl więc jest OK ;] B.dobre pracki
Napisano 27 Sierpień 200519 l a gdzie ta swinia ma kopyta ? tu wyglada jakby na szpilkach chodzila :) pewnie w zyciu na oczy swini nie widziales to by wyjasnialo :P ale swinia ma kopyta wprawdzie male ale ma :P A tak pozatym to spoko texturki :)