Muzzy Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 Witam wszystkich. Oto moja pierwsza pracka na forum ( mam małą tremę :P ). Niedawno ją zacząłem i prosze was o ocenę i porady lub jakieś ciekawe pomysły co do zmiany wyglądu. Pozdrawiam.
polka dot Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 eee no wporzadku pomijajac kilka bugow jest naprawde przyzwoicie, podoba mi sie ;) (ta linia zalamania pod szyba cos mi nie pasuje) pozdro
RA Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 fajnie, fajnie, ale miejscami siatka stanowczo za gesta... i po co ten tuning? :) pozdrawiam
Bubu Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 Zaczołes piekny samochód :D (jedna z moiich ulubionych hądek, jak nie najbardziej ulubiona ) Hmm troszeczkę masz pogmatwaną siatke miejscami (szczegónie dzrzi i nadkola) Co do TUNINGU to się nie wypowiadam bo ta honda moim zdanie jest ju piękna sama w sobie i wystarczyłtaby tylko mała kosmetyka progów, i zderzaków, ale to twój projekt :) POzdro i powodzenia :D
Muzzy Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Napisano 8 Kwiecień 2005 Wielkie dzieki za komentarze.... moze dzieki nim zmobilizuje sie do dlaszej pracy :P
Knysha Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 Ladnie, ladnie. I like it :). Hondy r0x! :D Pzdr
KamillM Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 No ładnie, ładnie. Bardzo mi się podoba Twój model :D Zlikwiduj tylko trójkąciki w siatce i będzie jeszcze lepiej ;)
Felix Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 mi osobiście podobają się prawie wszystkie pojazdy tej marki, a CRX sam chciałem kiedys mieć ;) modelik mi się podoba, jak na faze początkową :)
Sickiziu Napisano 9 Kwiecień 2005 Napisano 9 Kwiecień 2005 Jest! Nareszcie jakis pozadny wirnik! nie moge juz patrzec na motoryzacje kontynentalna (re....t) niech zyje vtec i 8000obr/min...:) na serio pozadnie wyglada.
Muzzy Napisano 19 Czerwiec 2005 Autor Napisano 19 Czerwiec 2005 Witam ponownie. Sorki ze tak dlugo nie update'owalem pracki ale mialem sporo nauki i wogule :P Po przeczytaniu waszych komentarzy ( i po wysluchaniu kilku opinii moich kumpli ) postanowilem nie przerabiac az tak bardzo Hondki :) bedzie bardziej przypominala oryginal ( miejmy nadzieje :P ) Poki co wrzucam pierwsze renderki felgi, tarczy hamulcowej i maski ( robionej od początku :) ). Zapraszam do komentowania. Pozdrawiam.
Szenszi Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 No wreście nowe postepy w pracy trzymaj tak dalej!
snakeq Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 Wydaje mi sie że zagięcie maski(w dół, nad znaczkiem H) jest jakieś nie poprawne. Tak pozatym trzymam kciuki bo japońskie wysokoobrotowce żądzą. Apropos to zapraszam na Honda.gda.pl .
illy Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 Sickiziu Widze ze brata znalazlem:) Muzzy: Chyba bede mial do ciebie interes jak skonczysz model
Ardeni Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 Naprawde ladnie, czekam na update, chyba sam wezme sie za jakis nowy model
Muzzy Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Napisano 21 Czerwiec 2005 snakeq -> dzieki za adresik :] illy -> [chlip] Zawsze chcialem miec rodzenstwo [chlip] :P :P ps. A co to za interes ? :)
illy Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 Silniki Hondy rzadza, a ja sie na pm odezwe :)
Muzzy Napisano 4 Lipiec 2005 Autor Napisano 4 Lipiec 2005 Wrucam małego upadte'a żeby nie bylo że nic nie robie :P
javor Napisano 4 Lipiec 2005 Napisano 4 Lipiec 2005 eee jakoś nie do końca twój model jest zgodny z orginałem oglądaj więcej zdjęć w trakcie modelowania
Szenszi Napisano 5 Lipiec 2005 Napisano 5 Lipiec 2005 eee jakoś nie do końca twój model jest zgodny z orginałem oglądaj więcej zdjęć w trakcie modelowania A co masz dokładnie na myśli mówiąc nie zgodny z orginałem? przeczytaj uważnie tytuł wątku. Tam pisze Tuning więc samochód ma się różnić od orginału :-> Tak na marginesie ta fura jest strasznie uboga trzeba więcej pracy włożyć!!!! Zaproponował bym jakieś szybki czy coś do środka by to wnętrze nie było tak widoczne :-> Powodzenia Muzzy w pracy Pozdro
Sickiziu Napisano 7 Lipiec 2005 Napisano 7 Lipiec 2005 hej i jak idzie? mam propozycje: model silnika, wiem ze trudno,ze kupa referek potrzebna itd, ale wszyscy hondziarze padliby widzac swapa b18c z integry..., czerwona pokrywa zaworow... ponioslo mnie, off top, nie to forum ;)
Muzzy Napisano 11 Lipiec 2005 Autor Napisano 11 Lipiec 2005 Mały updejcik... kurde jakoś ciężko to idzie :/ ale postaram sie w tym tygodniu nadrobić zaleglości :D Sickiziu -> co do modelu silnika to bedzie napewno :D, o ile tylko uda mi się skończyć cały samochód :P
javor Napisano 15 Lipiec 2005 Napisano 15 Lipiec 2005 o ile się nie myle brakuje na twojej karoseri krawędzi na boku auta biegnącej pomiędzy grnymi liniami świateł przednich i tylnich, pozatym jakoś dziwnie wygląda przednie nadkole :|
DonVito Corleone Napisano 15 Lipiec 2005 Napisano 15 Lipiec 2005 te przednie nadkole wyglada jak by bylo wgniecone (czyt. po wypadku :D), ale to chyba tylko zludzenie...
Georgas Napisano 19 Wrzesień 2005 Napisano 19 Wrzesień 2005 Witam mam proźbe , możesz mi podesłać na maila blueprinty tej hondki z góry dzięki ;) [email protected]
Gość Vilk Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 i co temat umarl ? Szkoda bo juz myslalem ze bedzie ladny model zrobiony.
Gedeon Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 Bardzo ładnie. Jaką techniką modelowaleś???
Muzzy Napisano 19 Grudzień 2005 Autor Napisano 19 Grudzień 2005 hehe, temat nie umarl do konca, poprostu chcialem ten model zrobic najlepiej jak moglem ale nie bylem zadowolony z efektow :P , ostatnio zaczalem 4 raz od poczatku - moze wkoncu sie uda :) Gedeon -> standardowo polymodelingiem ;]
Rekomendowane odpowiedzi