Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich.

Oto moja pierwsza pracka na forum ( mam małą tremę :P ).

Niedawno ją zacząłem i prosze was o ocenę i porady lub jakieś ciekawe pomysły co do zmiany wyglądu.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 28
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zaczołes piekny samochód :D (jedna z moiich ulubionych hądek, jak nie najbardziej ulubiona ) Hmm troszeczkę masz pogmatwaną siatke miejscami (szczegónie dzrzi i nadkola) Co do TUNINGU to się nie wypowiadam bo ta honda moim zdanie jest ju piękna sama w sobie i wystarczyłtaby tylko mała kosmetyka progów, i zderzaków, ale to twój projekt :) POzdro i powodzenia :D

Napisano

mi osobiście podobają się prawie wszystkie pojazdy tej marki, a CRX sam chciałem kiedys mieć ;)

modelik mi się podoba, jak na faze początkową :)

Napisano

Jest! Nareszcie jakis pozadny wirnik! nie moge juz patrzec na motoryzacje kontynentalna (re....t) niech zyje vtec i 8000obr/min...:)

na serio pozadnie wyglada.

Napisano

Witam ponownie.

Sorki ze tak dlugo nie update'owalem pracki ale mialem sporo nauki i wogule :P

Po przeczytaniu waszych komentarzy ( i po wysluchaniu kilku opinii moich kumpli ) postanowilem nie przerabiac az tak bardzo Hondki :) bedzie bardziej przypominala oryginal ( miejmy nadzieje :P )

Poki co wrzucam pierwsze renderki felgi, tarczy hamulcowej i maski ( robionej od początku :) ).

Zapraszam do komentowania.

Pozdrawiam.

Napisano

Wydaje mi sie że zagięcie maski(w dół, nad znaczkiem H) jest jakieś nie poprawne. Tak pozatym trzymam kciuki bo japońskie wysokoobrotowce żądzą.

Apropos to zapraszam na Honda.gda.pl .

Napisano
eee jakoś nie do końca twój model jest zgodny z orginałem

oglądaj więcej zdjęć w trakcie modelowania

A co masz dokładnie na myśli mówiąc nie zgodny z orginałem? przeczytaj uważnie tytuł wątku. Tam pisze Tuning więc samochód ma się różnić od orginału :->

Tak na marginesie ta fura jest strasznie uboga trzeba więcej pracy włożyć!!!! Zaproponował bym jakieś szybki czy coś do środka by to wnętrze nie było tak widoczne :-> Powodzenia Muzzy w pracy

Pozdro

Napisano

hej i jak idzie? mam propozycje: model silnika, wiem ze trudno,ze kupa referek potrzebna itd, ale wszyscy hondziarze padliby widzac swapa b18c z integry..., czerwona pokrywa zaworow... ponioslo mnie, off top, nie to forum ;)

Napisano

Mały updejcik... kurde jakoś ciężko to idzie :/

ale postaram sie w tym tygodniu nadrobić zaleglości :D

Sickiziu -> co do modelu silnika to bedzie napewno :D, o ile tylko uda mi się skończyć cały samochód :P

Napisano

o ile się nie myle brakuje na twojej karoseri krawędzi na boku auta biegnącej pomiędzy grnymi liniami świateł przednich i tylnich, pozatym jakoś dziwnie wygląda przednie nadkole :|

Napisano

i co temat umarl ?

Szkoda bo juz myslalem ze bedzie ladny model zrobiony.

Napisano

hehe, temat nie umarl do konca, poprostu chcialem ten model zrobic najlepiej jak moglem ale nie bylem zadowolony z efektow :P , ostatnio zaczalem 4 raz od poczatku - moze wkoncu sie uda :)

Gedeon -> standardowo polymodelingiem ;]