Napisano 8 Kwiecień 200519 l Witam wszystkich. Oto moja pierwsza pracka na forum ( mam małą tremę :P ). Niedawno ją zacząłem i prosze was o ocenę i porady lub jakieś ciekawe pomysły co do zmiany wyglądu. Pozdrawiam.
Napisano 8 Kwiecień 200519 l eee no wporzadku pomijajac kilka bugow jest naprawde przyzwoicie, podoba mi sie ;) (ta linia zalamania pod szyba cos mi nie pasuje) pozdro
Napisano 8 Kwiecień 200519 l fajnie, fajnie, ale miejscami siatka stanowczo za gesta... i po co ten tuning? :) pozdrawiam
Napisano 8 Kwiecień 200519 l Zaczołes piekny samochód :D (jedna z moiich ulubionych hądek, jak nie najbardziej ulubiona ) Hmm troszeczkę masz pogmatwaną siatke miejscami (szczegónie dzrzi i nadkola) Co do TUNINGU to się nie wypowiadam bo ta honda moim zdanie jest ju piękna sama w sobie i wystarczyłtaby tylko mała kosmetyka progów, i zderzaków, ale to twój projekt :) POzdro i powodzenia :D
Napisano 8 Kwiecień 200519 l Autor Wielkie dzieki za komentarze.... moze dzieki nim zmobilizuje sie do dlaszej pracy :P
Napisano 8 Kwiecień 200519 l No ładnie, ładnie. Bardzo mi się podoba Twój model :D Zlikwiduj tylko trójkąciki w siatce i będzie jeszcze lepiej ;)
Napisano 8 Kwiecień 200519 l mi osobiście podobają się prawie wszystkie pojazdy tej marki, a CRX sam chciałem kiedys mieć ;) modelik mi się podoba, jak na faze początkową :)
Napisano 9 Kwiecień 200519 l Jest! Nareszcie jakis pozadny wirnik! nie moge juz patrzec na motoryzacje kontynentalna (re....t) niech zyje vtec i 8000obr/min...:) na serio pozadnie wyglada.
Napisano 19 Czerwiec 200519 l Autor Witam ponownie. Sorki ze tak dlugo nie update'owalem pracki ale mialem sporo nauki i wogule :P Po przeczytaniu waszych komentarzy ( i po wysluchaniu kilku opinii moich kumpli ) postanowilem nie przerabiac az tak bardzo Hondki :) bedzie bardziej przypominala oryginal ( miejmy nadzieje :P ) Poki co wrzucam pierwsze renderki felgi, tarczy hamulcowej i maski ( robionej od początku :) ). Zapraszam do komentowania. Pozdrawiam.
Napisano 19 Czerwiec 200519 l Wydaje mi sie że zagięcie maski(w dół, nad znaczkiem H) jest jakieś nie poprawne. Tak pozatym trzymam kciuki bo japońskie wysokoobrotowce żądzą. Apropos to zapraszam na Honda.gda.pl .
Napisano 19 Czerwiec 200519 l Sickiziu Widze ze brata znalazlem:) Muzzy: Chyba bede mial do ciebie interes jak skonczysz model
Napisano 20 Czerwiec 200519 l Naprawde ladnie, czekam na update, chyba sam wezme sie za jakis nowy model
Napisano 21 Czerwiec 200519 l Autor snakeq -> dzieki za adresik :] illy -> [chlip] Zawsze chcialem miec rodzenstwo [chlip] :P :P ps. A co to za interes ? :)
Napisano 4 Lipiec 200519 l eee jakoś nie do końca twój model jest zgodny z orginałem oglądaj więcej zdjęć w trakcie modelowania
Napisano 5 Lipiec 200519 l eee jakoś nie do końca twój model jest zgodny z orginałem oglądaj więcej zdjęć w trakcie modelowania A co masz dokładnie na myśli mówiąc nie zgodny z orginałem? przeczytaj uważnie tytuł wątku. Tam pisze Tuning więc samochód ma się różnić od orginału :-> Tak na marginesie ta fura jest strasznie uboga trzeba więcej pracy włożyć!!!! Zaproponował bym jakieś szybki czy coś do środka by to wnętrze nie było tak widoczne :-> Powodzenia Muzzy w pracy Pozdro
Napisano 7 Lipiec 200519 l hej i jak idzie? mam propozycje: model silnika, wiem ze trudno,ze kupa referek potrzebna itd, ale wszyscy hondziarze padliby widzac swapa b18c z integry..., czerwona pokrywa zaworow... ponioslo mnie, off top, nie to forum ;)
Napisano 11 Lipiec 200519 l Autor Mały updejcik... kurde jakoś ciężko to idzie :/ ale postaram sie w tym tygodniu nadrobić zaleglości :D Sickiziu -> co do modelu silnika to bedzie napewno :D, o ile tylko uda mi się skończyć cały samochód :P
Napisano 15 Lipiec 200519 l o ile się nie myle brakuje na twojej karoseri krawędzi na boku auta biegnącej pomiędzy grnymi liniami świateł przednich i tylnich, pozatym jakoś dziwnie wygląda przednie nadkole :|
Napisano 15 Lipiec 200519 l te przednie nadkole wyglada jak by bylo wgniecone (czyt. po wypadku :D), ale to chyba tylko zludzenie...
Napisano 19 Wrzesień 200519 l Witam mam proźbe , możesz mi podesłać na maila blueprinty tej hondki z góry dzięki ;) [email protected]
Napisano 18 Grudzień 200519 l i co temat umarl ? Szkoda bo juz myslalem ze bedzie ladny model zrobiony.
Napisano 19 Grudzień 200519 l Autor hehe, temat nie umarl do konca, poprostu chcialem ten model zrobic najlepiej jak moglem ale nie bylem zadowolony z efektow :P , ostatnio zaczalem 4 raz od poczatku - moze wkoncu sie uda :) Gedeon -> standardowo polymodelingiem ;]