Insect Napisano 9 Kwiecień 2005 Napisano 9 Kwiecień 2005 Taka scena na szybca :/ Ale ze było pusto zrobiłem koty :)
JohnZi Napisano 9 Kwiecień 2005 Napisano 9 Kwiecień 2005 na tych scianach i na ziemi przydalby sie jakis displacement np. z v-ray'a
Ania Napisano 9 Kwiecień 2005 Napisano 9 Kwiecień 2005 bardzo ladne drzwi. przydalyby sie troche wyrazniejsze cienie. pomysl mi sie podoba.
arev Napisano 9 Kwiecień 2005 Napisano 9 Kwiecień 2005 fajnusie :) jeno krawedzie scian zbyt ostre sa, jak i w doniczkach odbicia nienaturalne wydaja sie ;) a wogole to berdzo ladnie :)
Master Kiełbaster Napisano 9 Kwiecień 2005 Napisano 9 Kwiecień 2005 kamienie powinny być wypukłe, a teraz wyglądają na wklęsłe.
kurt_hectic Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 calkiem spoko ale render do d. - nie jest real.
JunioR Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 z calej sceny podobaja mi sie tylko te "zwierzeta" ( nie wiem co to jest dokladnie) :p
streaker Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 xeav - to przecież cybernetus dachus, nie rozpoznałeś ;P
Ka21k Napisano 21 Kwiecień 2005 Napisano 21 Kwiecień 2005 Przepraszam ze pozwolilem sobie zakreslic co niektore elementy ale inaczej chyba nie potrafilbym dokladnie napisac o co mi chodzi. Z poczatku myslalem ze cos nie tak jest z tekstura drzwi, ale po chwili dostrzeglem ze to jakies zeźbienia. Mysle ze takie drzwi w starym (lub stare) stylu nie mialy naklejanych zeźbien tylko wykonane byly w calosci (plyty ktore zaznaczylem czerwonawym odcieniem) a u ciebie tekstura jest przesunieta na tych wypuklosciach. Lepiej by wygladalo gdyby te srodki byly tak jakby wyzeźbione a nie przyklejone. Posrodku wielki sek? Takie pozadne drzwi z takim wielkim sekiem? Chyba wymaga lekkiej korekty. Laczenie podloza ze sciana tez wymaga poprawki bo chyba nikt nie ciol by kamieni na pol aby dokladnie dopasowac je do sciany :) Kotki najlepsze, ale mialy byc tylko wypelnieniem, a nie glowna atrakcja. Przydalo by sie wiecej cienia. To tyle odemnie. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi