Mareki Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 Sluchajcie nie wiem w czym sie robi speed modeling to znaczy wiem ze w photoshopie ale gdzie jest ta funkcja ja mam photoschop 6.0 CE
Marcin Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 ... to znaczy wiem ze w photoshopie ... to zle wiesz ...
Mareki Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Napisano 10 Kwiecień 2005 to gdzie marcin ?????? prosze o odpowiedz
Marcin Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 pffffff wiesz .. to 2 rozne zeczy ... a kazda forma speedu jest taka sama ... robisz cos jak najszybciej ... szkicujesz/malujesz/bazgrasz/modelujesz to sie tyczy kazdej formy ... szybk ocos narysować lub szybk ocos wymodelowac ... ogolnie popularnym limitem jest 1h ale mozna tez zwiekszyc sobie pole i popisac sie tym co mozesz zrobic w 2-3 -... h wszystko jest względne ...
kozioo Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 lol to nie jest funkcja;] Po prostu szybkie malowanko...
Mareki Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Napisano 10 Kwiecień 2005 sluchajcie mi chodzi o ten tutek video tutek w którym jest pokazane rysowanie glowy czlowieka i to jest w takim tempie ze nie wybrabiam a software jest napisane photoscho wiec ja juz sam nie wiem
nielot007 Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 hmmmm o co ci chodzi:D speed modeling jest to co powiedzial marcin a zaden soft (photoshop itp) nie ma takiej funkcji
polka dot Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 ciekawa dyskusja hahah ale chyba nawet kolega Mareki nie wie o co mu chodzi :P ty w koncu chcesz speed painta robic czy tutka czy co
Mareki Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Napisano 10 Kwiecień 2005 sorry za zamieszanie no ale wiecie jak to jest jestem zielony :) i jestem troche zdezorjentowany jeszcze raz sorry za zamieszanie i powiedzcie w prost ze jestem idiotą ze nie wiem o co chodzi a nie tłumaczcie mi jak dziecku pozdro
arcade Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 Mareki... widziałeś taki video tutek, że koleś maluje w takim tempie że szczena opada i że tak sie właściwie nie da? No cóź... Nie wiem czy wiesz, ale można np. nagrać filmik robiąc jedną klatkę np. co 3 sec. I wtedy wszystko jest mega szybko... A nie masz żadnych specjalnych programów do speedów... To tak jakbyś myślał, że są specjalne ołówki którymi się szybciej maluje :D lol :) Mam nadzieję że już wszystko rozumiesz... pzdry
PPK Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 są specjalne ołówki którymi się szybciej maluje to sa w ogole jakies olowki ktorymi sie maluje? O_O
arcade Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 to sa w ogole jakies olowki ktorymi sie maluje? O_O oj czepiamy się słówek - będzie wesoło :D Tak samo teraz pomyślałem, że jakby ktoś zgrywał jedną klatke co 3 sec to by dopiero było szybko :D wtedy 1 sec filmu = coś koło 1 min pracy :D ------------------------------------------------------------------ konkurs!!!! kto znajdzie najwięcej nieścisłości w moich postach??? :D ------------------------------------------------------------------ pozdrawiam :)
rowr Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 przepraszam ale nie wytrzymalem buhahahhahahhahahhahahahahahahaha ehhhh oki ludzie no bez przesady juz ja rozumiem ze forum jest po to by pomagac ale heh ludziom co maja jakiekolwiek pojecie chociaz najmniejsze ... p.s. to tylko moje zdanie i prosze nie komentowac go dalej :)
Rekomendowane odpowiedzi