Hatred Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 a taki szczurek :) funstaff, zrobilem go tak z pol roku temu polycount: 64 trisy textura: 128x128 (docelowo 64 ma byc ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mcode Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 Fajny szczurek bobry go FPSa tylko byś troche przud poprawił nie taki szpiczasty. A i dzięki za rade zbronia poprawie ja i wstawie juz poprawiona. THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 lollercoaster, ze tak powiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 - ja bym tylko dal nos w dol > na dole zeby plasko bylo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 Ja bym jedynie pyszczek zaokraglił lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 NO rzeczywiście low poly. Wymodelował bym jeszcze uszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinoza Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 ..fajowyyy ... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi