Kyok Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 Witam wszystkich, postanowiłem umieścić w Wip-ie katedre którą robie juz od dłuższego czasu. Był to moj pomysł na Bitwę " zapomniane miejsca, chciałem zrobić starą zniszczoną katedrę i ulokować ją w jakimś klimatycznym miejscu. P.S Ciekawe czy ktoś rozpozna żródło moich inspiracji :D
polka dot Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 no z daleka wyglada przyzwoicie.. ale wiekszy render bylby bardzo wskazany :D wtedy bedzie mozna na powaznie pogadac - daj tez jakies zblizenia na detale o ile je masz ;) Ciekawe czy ktoś rozpozna żródło moich inspiracji :D wierza w pizie? =]
Ufooox Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 wierza w pizie? =] McDonald przy Marszałkowskiej ? ;). Co do samej katedry to ladnie nawet, tak jak Kome mowil wiekszy render bys mogl dac... Zobaczymy co wyjdzie z tego pozniej :P. Pozdrawiam.
Mazer Rackham Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 nie moge sie doczekac detali zniszczen
Knysha Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 Wiekszy render pokaz :> Co do inspiracji - moze kapliczka gorali w Tatrach ;-)?
lpshinoda Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 Ciekawe czy ktoś rozpozna żródło moich inspiracji :D frontowa ściana pochodzi z katedry Notre Dame, ale tylna część już nie wygląda mi na tą samą budowlę, to połączenie dwóch katedr\kościołów
Piotr Dobosz Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 a moze praga? cos mi sie kojazy to z katedra w pradze:) pozdrawiam
nothing Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 ta wieżyczka z dachem w kształcie ostrosłupa jakos nie pasuje do reszty :) a tak poza tym to swietnie :D:D:D chcemy jeszcze :D p.s. hmmm gdzies juz to chyba widziałem ;)
Baldack Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 no ten render prezentuje sie naprawde soczyscie, ale daj wiekszy zeby mozna cos konkretniejszego:) p.s daj render w wiekszej rozdzielczosci:)
Plyntex Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 eee nie poznajecie tego ?? przecież to Elektorownia jądrowa w Czarnobylu po wybuchu taki efekt uboczny :P a co do pracki to ładnie :D tylko faktycznie wiekrzy render by sie przydał :D
Lopss Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 hmm... ja mysle ze jest to jakis kawalek wiezy Saurona, musisz dorobic reszte i musowo jeszcze oko ;)
sith_LORD Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 malutki render..ale detale robia swoje.. trzeba by sie temu przygladnąc z bliska zeby cos więcej powiedziec
Kyok Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Napisano 12 Kwiecień 2005 Ipshinoda -Brawo! -Notre Dame :D robisz się niebezpieczny :] jeszcze się domyslisz która to i zacznie się porównywanie z orginałem :p a to na tym etapie pracy - uuu....! Ok -tutaj renderek w wysokiej rozdzielczości i ujęcie z przodu.
KLICEK Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 bardzo ładnie styknal by renderek 1600x1200 :) bo na tym i tak jeszcze malo widac
lpshinoda Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 niezłe detale, wrzuć siatkę, wtedy sypną się pochwały :) albo będzie jazda :)))) ogólnie........pozdro
Gość eax Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 :) to co Ipshinoda fasada notre dame, ale reszta... na pierwszy rzut oka wygladalo to na katedre w cantenburry(takie jakies skojarzenia), o detalach zaczniemy mowic jak zaczniesz robic plaskorzezby i figury - a naraze to widze tylko duzo obiektow :)
mort Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 wow...mój komp siadłby przy samej fasadzie :D ile to ma poly ?? szczerze to na tej siatce zobaczyłem tyle ze jest gęsta :P
Polik Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 nie no kolego, katedra wymiata!!! teraz sie zastanawiam czemusty nie bral udzialu w bitwie, mialbys spore szanse!! jedno co mnie razi to gorne partie wiez sie jakos odrozniaja i dachy za proste no ale to przeciez WIP :) powodzenia w dalszej pracy!
mort Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 no, troszku wiecej widac :D baardzo ładne, bardzo :) ponawiam pytanie o ilośc poly :D
Kyok Napisano 13 Kwiecień 2005 Autor Napisano 13 Kwiecień 2005 Polik, Jeśli chodzi o Bitwę to nie wyrobił bym się bo właśnie piszę magisterkę. :/ Mort –na razie 550994 a jeszcze dojdą witraże :p!! no i same wykończenia swoje też dorzucą.
lpshinoda Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 no to w takim razie mi napisz ile zajmujesz sie CG, ile czasu spedziles do tej pory nad tym projektem, jaki masz sprzet, a poza tym to padam na kolana widzac ten model
polka dot Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 no teraz moge z czystym sumieniem powiedziec ze ladne te detale :> czekam na malowankko
Kyok Napisano 28 Kwiecień 2005 Autor Napisano 28 Kwiecień 2005 Dobra właśnie kończe robić teksturki, szybkie mapowanko i próbka gotowa - więc w takim klimacie bedzie katedra, ma być stara i zniszczona :p
chveti Napisano 28 Kwiecień 2005 Napisano 28 Kwiecień 2005 rozmazana chyba ta teksturka pałacu kultury ;)
kotlar Napisano 28 Kwiecień 2005 Napisano 28 Kwiecień 2005 ciekawie sie zapowiada i faktycznie mógłbys z czasem bardziej zniszczy ta katedre
Marvey Napisano 28 Kwiecień 2005 Napisano 28 Kwiecień 2005 musisz jeszcze znacznie popracować nad teksturami (w sumie ja mam to samo) bo modeling niezły powodzenia bo widze niezły projekt sie rozkręca może dojdzież do skli BUWu
Rekomendowane odpowiedzi