Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich, postanowiłem umieścić w Wip-ie katedre którą robie juz od dłuższego czasu. Był to moj pomysł na Bitwę " zapomniane miejsca, chciałem zrobić starą zniszczoną katedrę i ulokować ją w jakimś klimatycznym miejscu.

P.S

Ciekawe czy ktoś rozpozna żródło moich inspiracji :D

• Odpowiedzi 29
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no z daleka wyglada przyzwoicie.. ale wiekszy render bylby bardzo wskazany :D wtedy bedzie mozna na powaznie pogadac - daj tez jakies zblizenia na detale o ile je masz ;)

wierza w pizie? =]

Napisano
wierza w pizie? =]

McDonald przy Marszałkowskiej ? ;).

Co do samej katedry to ladnie nawet, tak jak Kome mowil wiekszy render bys mogl dac... Zobaczymy co wyjdzie z tego pozniej :P.

Pozdrawiam.

Napisano

frontowa ściana pochodzi z katedry Notre Dame, ale tylna część już nie wygląda mi na tą samą budowlę, to połączenie dwóch katedr\kościołów

Napisano

ta wieżyczka z dachem w kształcie ostrosłupa jakos nie pasuje do reszty :) a tak poza tym to swietnie :D:D:D chcemy jeszcze :D

p.s.

hmmm gdzies juz to chyba widziałem ;)

Napisano

eee nie poznajecie tego ?? przecież to Elektorownia jądrowa w Czarnobylu po wybuchu taki efekt uboczny :P

a co do pracki to ładnie :D tylko faktycznie wiekrzy render by sie przydał :D

Napisano

Ipshinoda -Brawo! -Notre Dame :D robisz się niebezpieczny :] jeszcze się domyslisz która to i zacznie się porównywanie z orginałem :p a to na tym etapie pracy - uuu....!

Ok -tutaj renderek w wysokiej rozdzielczości i ujęcie z przodu.

Napisano

:) to co Ipshinoda fasada notre dame, ale reszta... na pierwszy rzut oka wygladalo to na katedre w cantenburry(takie jakies skojarzenia), o detalach zaczniemy mowic jak zaczniesz robic plaskorzezby i figury - a naraze to widze tylko duzo obiektow :)

Napisano

nie no kolego, katedra wymiata!!! teraz sie zastanawiam czemusty nie bral udzialu w bitwie, mialbys spore szanse!! jedno co mnie razi to gorne partie wiez sie jakos odrozniaja i dachy za proste no ale to przeciez WIP :)

powodzenia w dalszej pracy!

Napisano

Polik, Jeśli chodzi o Bitwę to nie wyrobił bym się bo właśnie piszę magisterkę. :/

Mort –na razie 550994 a jeszcze dojdą witraże :p!! no i same wykończenia swoje też dorzucą.

Napisano

Dobra właśnie kończe robić teksturki, szybkie mapowanko i próbka gotowa - więc w takim klimacie bedzie katedra, ma być stara i zniszczona :p

Napisano

musisz jeszcze znacznie popracować nad teksturami (w sumie ja mam to samo)

bo modeling niezły

powodzenia bo widze niezły projekt sie rozkręca

może dojdzież do skli BUWu