mawo Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 Dawno mnie tu nie było. Skończyłem właśnie ten model, wezmę się teraz za teksturowanie. Mam zamiar odkryć tajniki unwrapa :) reszta renderków : http://www.wozny.neostrada.pl/2.jpg http://www.wozny.neostrada.pl/3.jpg http://www.wozny.neostrada.pl/4.jpg http://www.wozny.neostrada.pl/siatka+shade.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 dobrze żeś wrucił bo widziaem pare twoich prac, to jeden model niczego sobie tylko wydaje się robiony tak, żeby był śmieszny no wiesz wygląda jak mech do worms'ów 3d ale ogułem bardzo sprawby modelik jestem ciekaw jak będzie wyglądał z texturą...miłej nauki unwrapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 model bez zastrzeżeń, jakbyś mógł to wrzuć siateczkę low-poly :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jim mee Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 nareszcie fajny design mecha , ale nie spoczywaj na laurach jeszcze .. zawsze możesz ten kokpit(szyby) zmienić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 Całkiem nieźle. Ciekaw jestem jak będzie wyglądać oteksturowany i oświetony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 model wypas...zroob mu bajerancka tex...i bedzie gicior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 dobry !, tylko go teraz dobrze otexturuj ! , a bedzie git, tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 mnie sie wydaje, ze jak na taka budowe kokpitu to ma troche za chude nozki ;) nie jest zle, wrecz przeciwnie, ale z troche grubszymi filarami bardziejby mi sie podobal :) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shi Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 bardzo mi sie podoba - glownie za nieodtwórcze podejscie do temtu prywatnie jednak chce mi sie zygac gdy widze koklejny raz lufe od miniguna (straszeni oklepany temat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mawo Napisano 16 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2005 dzieki za uwagi, z proporcjami nog do reszty bryly mialem niezle trudnosci. Stanelo na tym etapie ktory widac, tez odnosze wraznie ze sa za "chude" ale z drugiej strony mi to nie przeszkadza i nawet mi to jakos gra. Oczywiscie jest troche "przerysowany" ale sam obiekt jako mech nie jest w koncu realny. Co do miniguna - fakt oklepany, czy poprawiać nie wiem :) Nastepny update bedzie juz z pierwszymi teksturami, niestety nie predko bo mam ciezki studencki okres obecnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 ogolnie ok ale dl amnie ma za male nogi,,, sa zbyt delikatne jak na konstrukcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mawo Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2005 Zaczynam go okładać materiałami, począwszy od nóg. Na razie bez teksturek i wrzutów żeby wyczuć kolorystykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 zbyt duże natężenie światła na załączonym renderze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 też tak myślę, ale czemu te robociki wszytskie takie ładne ludzi robią, srebe z niebieskim, ajk te roboty japońskie co teraz pokazują. Juz widzę teo mecha na polu walki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mawo Napisano 20 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2005 no jak ... prosto z fabryki :) spoko, zrobie dwie wersje jedna nówka, druga zajechana. Kazdy robi czyste i ladne (dodatko najlepszy jest biały lakier) bo najlepiej wychodza refleksy i mapy hdri, nie oszukujmy sie :) Wersja orange, ta i niebieska wychodza najlepiej : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Phoenix16 Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Modelik fajny, ciekawe podejście. Jedyne co mi trochę nie pasuje to te nóżki... pod takim korpusem pękły by jak zapałki... Jednak może to było zamierzone... Ogólnie wrażenie pozytywne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Ładny model, świetnie się prezentuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mawo Napisano 20 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2005 phoenix16 nic nie boj, nic nie peknie :) juz kilka dni stoi i zobacz ... trzyma sie. Tak na powaznie to konstrukcja nóg wykonana jest ze stali wysokowęglowej MSt7 o wytrzymałości 355 MPa wzbogaconej plastyfikatorami i mieszanką krzemową, gora zas lekka i wytrzymała z tytanu z domieszką karbonu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mawo Napisano 23 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2005 kolorystyka wstepna ... niestety ciagle nie dysponuje czasem na tyle zeby do tego przysiasc. I na to pojdzie oteksturowanie. Juz widze ze bede musial robic kokpit bo bez tego szyba wyglada shitowo. Piszcie jak wy to widzicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 nareszcie coś do przodu niewiele ale jednak zdecydowanie będziesz musiał zrobić wnętrze bo to naprawdę okropnie teraz wygląda dużo czasu życze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Ciekaw jestem animki z udziałem tego mecha :] Może sie pokusisz zrobić ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mawo Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2005 wiesz ja bym bardzo chetnie, i moze jak bedzie czas i ochota to zanimuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi