adek Napisano 13 Czerwiec 2003 Autor Napisano 13 Czerwiec 2003 Wydaje mi się więc ,że spokojnie możemy uznać ten temat za zakończony. Następna bitwa będzie, wkrótce o niej napiszemy więcej ...
SiD Napisano 17 Czerwiec 2003 Napisano 17 Czerwiec 2003 Jak dla mnie to ja czekam teraz na Bitwe 4 hehe mam teraz wieksze umiejetnosci i bardziej sie postaram , daje słowo ale prosze wyróbcie sie z podjeciem decyzji zanim bedzie 21 czerwaca , bo po 21 , mnie na forum jzu nie bedzie jakies 4 misiące , ale o tym napsize jesce hehe :D
Gotham Napisano 17 Czerwiec 2003 Napisano 17 Czerwiec 2003 Przykro... Ale na pewno się zacznie do tego czasu. Pewnie w tym tygodniu jeszcze.
boowa Napisano 20 Czerwiec 2003 Napisano 20 Czerwiec 2003 Jestem na urlopie i niestety dopiero teraz dorwałem się do kafejkowego kompa, z którego nawet nie mogę zebrać maila... dlatego wielkie PRZEPRASZAM za pewnego rodzaju zniknięcie i również wielkie SORKI za powrót do wyników bitwy ale muszę coś sprostować: GOTHAM, ADEK i inni.... mój post nie został chyba zrozumiany w sposób jaki bym chciał NIE TRAKTUJCIE TEGO CO NAPISAŁEM ZA MOJA OPINIĘ ponieważ zaznaczyłem, że takie teksty przyszły do mnie mailem i się od tego KATEGORYCZNIE ODCINAM.... dla mnie Bitwa to zabawa i sposób na zmuszenie się do nauki i pogłębiania wiedzy o 3d maxie..... miejsce w pierwszej 15 i to, że wokół mojej pracy nastapiła taka wrzawa jest najlepszą nagrodą...... pozdrawiam Was wszystkich z urlopu i spotkamy się na nastepnej bitwie.... [piwo]
Barył Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 Witam :) czy jest szansa ze nowa bitwa rorpocznie sie do konca wakacji? :P:P
KAIN Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 Co ty piszesz preciesz bitwa zacznie się lada dzień:)!!
Barył Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 nio he z tego co mi sie wydaje to regulaminowo miala sie zaczac pod koniec maja... :):)
KAIN Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 Regulaminowo to pod koniec a;bo w połowie czerwca a nie maja!!
Barył Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 15-05-03 zostanie rozpoczęta ankieta, będzie trwać do 27-05-03. 20-05-03 zostaną pobrane prace do podsumowania. 27-05-03 zostaną ogłoszone wyniki drugiego podsumowania oraz wprowadzony nowy temat. Tak jest w regulaminie :) -pozdrawiam Barył
Nimrod Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 Co nie zmienia faktu, że bitwy nadal ani widu, ani słychu :(. Może ruszy jak wreszcie ustatkuje się sprawa nowego wyglądu forum. :)
Barył Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 nio mniejmy nadzieje ze cosik sie wkoncu w sprawie bitwy wyjasni :)
Gotham Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 Boowa- Bardzo miło słyszeć że to nie ty produkowałeś takie bzdury. A co do nowej edycji to no cóż... Trzeba chwilkę poczekać.
kowalski Napisano 29 Czerwiec 2003 Napisano 29 Czerwiec 2003 a można się dowiedzieć tak ogólnie co do rozpoczęcia nastepnej Bitwy (połowa lipca, koniec lipca, połowa sierpnia)? chodzi mi tylko o taki orientacyjny termin, czy też jest tak, że nic pewnego nie dacie rady na razie powiedzieć?
Barył Napisano 29 Czerwiec 2003 Napisano 29 Czerwiec 2003 A tak na powaznie to dlaczego jeszcze nie ma bitwy? i kiedy mniej wiecej mozna sie jej spodziewac??[urwanie glowy]
Gotham Napisano 29 Czerwiec 2003 Napisano 29 Czerwiec 2003 Originally posted by kowalski a można się dowiedzieć tak ogólnie co do rozpoczęcia nastepnej Bitwy (połowa lipca, koniec lipca, połowa sierpnia)? chodzi mi tylko o taki orientacyjny termin, czy też jest tak, że nic pewnego nie dacie rady na razie powiedzieć? Jezu litości.... Jak najszybciej. Taka jest odpowiedź. Ale najpierw egzaminy, nic nie poradzę.
Barył Napisano 29 Czerwiec 2003 Napisano 29 Czerwiec 2003 No to pozostaje nam czekac :) a ponoc im dluzej sie czeka tym lepiej smakuje :P -pozdro :)
Pablo Napisano 4 Lipiec 2003 Napisano 4 Lipiec 2003 Barył nie denerwuj sie tak :))..jesli Gotham powiedzial ze niedlugo bedzie tzn ze tak bedzie :))) pozdr[piwo]
Barył Napisano 6 Lipiec 2003 Napisano 6 Lipiec 2003 Wiadomo juz cos moze co do terminu bitwy? czy mozna wiedziec czy zacznie sie w tym miesiacu czy dopiero w nastepnym? Z gory dzienx za odpowiedz.
Barył Napisano 6 Lipiec 2003 Napisano 6 Lipiec 2003 He wiem spoko...najmniejsze pieski najglosniej szczekaja he poprostu neimoge sie doczekac..
Yamakasi Napisano 6 Lipiec 2003 Napisano 6 Lipiec 2003 Barył usiac spokojnie wes pare oddechow i sie wyluzuj ja tez nie moge sie doczekac bitwy ale jednak ty to masz na jej punkcie swirka !!! [spox] :D :) !!!
Barył Napisano 6 Lipiec 2003 Napisano 6 Lipiec 2003 niom :P he sproboje wyluzowac :) aaaaaaaaaaa...nie chce nic nowego zaczynac bo chce sie przylozyc do bitwy i jakbym cos zaczal to bym nie skonczyl..wiec czekam..[piwo]
Gotham Napisano 6 Lipiec 2003 Napisano 6 Lipiec 2003 Ehhhh, na każdym kroku kłody. Miała się zacząć jutro a zacznie się najpewniej w środę... O ile coś znowu się nie zdarzy...
Barył Napisano 7 Lipiec 2003 Napisano 7 Lipiec 2003 :) no to fajnie by yblo jakby to juz bylo w srode.. he bede mial jakies 10 dni na bitwe a pozneij [heej] na jakies 1,5 tygodnia :| 3mta sie :)
Yamakasi Napisano 7 Lipiec 2003 Napisano 7 Lipiec 2003 Barył a gdzie sie wybierasz :D moze gdzies za granice ?? czy w polsce ?? :)
Barył Napisano 7 Lipiec 2003 Napisano 7 Lipiec 2003 hmmm albo w góry nasze Polskie albo (może) do Chorwacji.A jak nie to nad nasze super czyste i wogole na wypasie morze hehe -pozdrawiam Barył
leander Napisano 7 Lipiec 2003 Napisano 7 Lipiec 2003 Rozmowa zeszła na ciekawe tory. Proponuje, w oczekiwaniu na bitwe 3D, zorganizowac bitwe na najlepsze wypracowanie pt \"moje wymarzone wakacje\". Do wygrania 3dsmax 5 wraz z dodatkowym pakietem plug-inow [cfaniak]
Yamakasi Napisano 8 Lipiec 2003 Napisano 8 Lipiec 2003 NO TO ZYCZE WSZYSTKIM MILYCH WAKACJI :)!! a co do malej bitewki COOL :D[jupi][lol] WCHODZE W TO [piwo][lol]
Yamakasi Napisano 9 Lipiec 2003 Napisano 9 Lipiec 2003 Barył chyba bedziesz musial jeszcze troche poczekac :) :( BITWA BITWA BITWA !!![killer]
Gotham Napisano 9 Lipiec 2003 Napisano 9 Lipiec 2003 Eeeee, no co wy... Przecież jest środa... Nie mówiłem że o 8 rano...
Barył Napisano 9 Lipiec 2003 Napisano 9 Lipiec 2003 aaaa...czyzby jednak proroctwo miało sie spełnic? czy to dzis zacznie sie bitwa? czy poznamy odpowiedz na to iscie nurtujace pytanie...i czy pan marchewka wkoncu zostanie zjedzony...pozostaje nam cierpliwie czekac... :P
Plain Napisano 9 Lipiec 2003 Napisano 9 Lipiec 2003 Przeciez o 23:59 to tez jeszcze bedzie sroda wazne zeby sie zaczelo :P I zycze wszystkim udanych projektow i wygrania bitwy [mruga]
mORPH Napisano 9 Lipiec 2003 Napisano 9 Lipiec 2003 Originally posted by Plain Przeciez o 23:59 to tez jeszcze bedzie sroda wazne zeby sie zaczelo :P I zycze wszystkim udanych projektow i wygrania bitwy [mruga] Przeciez bitwa dawno skonczona. Co ty sie koles z choinki urwales, czy se posty nabijasz po prostu?
KAIN Napisano 9 Lipiec 2003 Napisano 9 Lipiec 2003 Originally posted by mORPH Originally posted by Plain Przeciez o 23:59 to tez jeszcze bedzie sroda wazne zeby sie zaczelo :P I zycze wszystkim udanych projektow i wygrania bitwy [mruga] Przeciez bitwa dawno skonczona. Co ty sie koles z choinki urwales, czy se posty nabijasz po prostu? Chyba ty się z choinki urwałeś[mruga] ...przeciesz czekamy na kolejną bitwę i niektórzy się nie mogądoczekać:D
adek Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Napisano 11 Lipiec 2003 Koniec podkładania kłod. Bitwa rozpoczęta ... przepraszamy jeszcze raz za opóźnienie ...
Rekomendowane odpowiedzi