Napisano 19 Kwiecień 200520 l no i kolejny problem :/ włączyłem dzisiaj kąpa .... długo się windows (xp) uruchamiał aż się wkońcu doczekałem ale bez explorera :( chciałem go uruchomić z task managera ale wyskoczyło "windows cannot find 'c:\windows\explorer.exe'. make sure you typed name correctly ... itd. żeby rozwiać wątpliwości zrobiłem to poprzez "browse" i też nic :( myśląc że może coś z plikiem walneło skopiowałem od brejdaka i ... to samo :( antyvir nic nie znalazł, zrobiłem skanowanie dysku - też bez problemów dzieje się to także w trybie awaryjnym teraz siedze posługując się task managerem i browserem (ale "troszke to uciążliwe" :P ) i próbuje odratować system od reinstalacji jak ktoś ma pomysły jak się z tym rozprawić to piszcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano 19 Kwiecień 200520 l Moze lepiej format? ;) Serio, jak system sypie się częsciej niz sprawia wrażenie działającego to lepiej postawić winde od nowa. Zgraj dane i format
Napisano 19 Kwiecień 200520 l Autor jeszcze jedna rzecz .... zmieniłem nazwe eplorera na inną i otworzyło się okienko ale brak dalej paska zadań i pulpitu :( (normalnie np. po zawieszeniu się explorera w "new task" wybiera się explorer i wyskakują i okienka i pasek zadań z pulpitem a tu jakaś lipa :( piszcie coś ludzie !!! jeszcze troche posiedze a jak nic z tego nie wyjdzie to format :( i ze 2 doby instalowania i ustawiania wszystkiego :( :( :(
Napisano 19 Kwiecień 200520 l spróbuj tak: wpisz w google mks_vir online i kliknij pierwszy link... Mnie to wyleczyło, a też się przedtem ze dwa miech ze spywearami bawiłem. pzdr
Napisano 19 Kwiecień 200520 l javor, poszukaj w necie instalki. Bodajze na microsoft.com powinna byc. moze tez bedzie na http://www.tucows.com
Napisano 19 Kwiecień 200520 l ja bym przejechał system Adawarem, uruchomił Peer Guardiana i HijackThis. Peer Guardianem zablokujesz wiekszosc spyware, a hijackiem usuniesz syfy z rejestru. Powinno pomóc, mi też nie chodził IE, ale po zainstalowaniu tego softu system ktory ma juz rok chodzi jak nowy :)
Napisano 19 Kwiecień 200520 l Autor hehe jak się okazało kozioo, niechodzi ani explorer ani internet exporer :( szukam jakieś instalki jak napisał deus ale ciężko mi to idzie :/
Napisano 19 Kwiecień 200520 l a to jedno i to samo bo jest integralna czescia systemu. nie trac czasu bo i tak sie skonczy formatem :D
Napisano 19 Kwiecień 200520 l sprobuj to tymi softami przejechac ( wszystkie darmowe ), na bank pomoze ;)
Napisano 19 Kwiecień 200520 l Explorer.exe a Internet Explorer to dwie zupelnie inne rzeczy xP. Format. Zainstaluj sobie DOBREGO antywirusa. Zainstaluj FireFox'a. Zyj dlugo i szczesliwie. Peace.