Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

no i kolejny problem :/

włączyłem dzisiaj kąpa .... długo się windows (xp) uruchamiał aż się wkońcu doczekałem ale bez explorera :(

chciałem go uruchomić z task managera ale wyskoczyło "windows cannot find 'c:\windows\explorer.exe'. make sure you typed name correctly ... itd.

żeby rozwiać wątpliwości zrobiłem to poprzez "browse" i też nic :(

myśląc że może coś z plikiem walneło skopiowałem od brejdaka i ... to samo :(

antyvir nic nie znalazł, zrobiłem skanowanie dysku - też bez problemów

dzieje się to także w trybie awaryjnym

teraz siedze posługując się task managerem i browserem (ale "troszke to uciążliwe" :P ) i próbuje odratować system od reinstalacji

jak ktoś ma pomysły jak się z tym rozprawić to piszcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Moze lepiej format? ;) Serio, jak system sypie się częsciej niz sprawia wrażenie działającego to lepiej postawić winde od nowa. Zgraj dane i format

Napisano
  • Autor

jeszcze jedna rzecz .... zmieniłem nazwe eplorera na inną i otworzyło się okienko ale brak dalej paska zadań i pulpitu :( (normalnie np. po zawieszeniu się explorera w "new task" wybiera się explorer i wyskakują i okienka i pasek zadań z pulpitem a tu jakaś lipa :(

piszcie coś ludzie !!! jeszcze troche posiedze a jak nic z tego nie wyjdzie to format :( i ze 2 doby instalowania i ustawiania wszystkiego :( :( :(

Napisano

spróbuj tak: wpisz w google mks_vir online i kliknij pierwszy link... Mnie to wyleczyło, a też się przedtem ze dwa miech ze spywearami bawiłem.

pzdr

Napisano

ja bym przejechał system Adawarem, uruchomił Peer Guardiana i HijackThis. Peer Guardianem zablokujesz wiekszosc spyware, a hijackiem usuniesz syfy z rejestru. Powinno pomóc, mi też nie chodził IE, ale po zainstalowaniu tego softu system ktory ma juz rok chodzi jak nowy :)

Napisano
  • Autor

hehe jak się okazało kozioo, niechodzi ani explorer ani internet exporer :(

szukam jakieś instalki jak napisał deus ale ciężko mi to idzie :/

Napisano

a to jedno i to samo bo jest integralna czescia systemu. nie trac czasu bo i tak sie skonczy formatem :D

Napisano

Explorer.exe a Internet Explorer to dwie zupelnie inne rzeczy xP.

Format. Zainstaluj sobie DOBREGO antywirusa. Zainstaluj FireFox'a. Zyj dlugo i szczesliwie. Peace.