Phantom Napisano 18 Maj 2003 Share Napisano 18 Maj 2003 Ja nie moge wprost wytrzymać w ciszy...musze mieć muze żeby cokolwiek zrobić...słucham wtedy samych perełem z mojego zbioru mp3...chciałem abyście wypowiadali się na temat co wam daje muza w tworzeniu...oraz podawali artystów oraz tytuły piosenek mających największy wpływ na wasze prace... Tworząć coś (2D) szukam muzyki akuratnio pasującej do wyglądu pracy...staram się znaczy szukać takiej która będzie pobudzać moją wyobraźnię przez co ja staram się budować klimat... Polecam... Kosheen - Hide U Da Hool - Wankers on Duty (muza z GTA2) Rob Zombie - wszystkie są ql :D Prodigy - też wszystkie... Paul Oakenfold - album Swordfish oraz Dread rock(track z Matrixa Reloaded) Madonna&Oakenfold - What it Feels Like for a Girl Orbital - Halcyon & On & On...bardzo polecam (Mortal Combat - uspakajająca pieśń) Louis Armstrong - Inkspots oraz What A Wondrful World :P piosenk te najbardziej wpływały i wpływają na pomaganie mi w robieniu prac :D pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 18 Maj 2003 Share Napisano 18 Maj 2003 Gram, tworze, surfuje --->>>wszelkie rodzaje TECHNO and TRANS[dresik] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glaeken Napisano 18 Maj 2003 Share Napisano 18 Maj 2003 Zależy od tego, co akurat dłubię - różniście - od Yardbirds po Metallicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 18 Maj 2003 Autor Share Napisano 18 Maj 2003 piszcie artystów i tytuły...myśle, że wielu ludzi skorzysta na tym :D New Order - (Blade)Techno_Rave_Entrance Massive Attack - Prayer For England Linkin Park - wszystkie płytki Limb Bizkit - everything...:D KMFDM - Megalomaniac Korn - Falling Away From Me pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gith Napisano 18 Maj 2003 Share Napisano 18 Maj 2003 Ekhm... http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=2903 A tak poza tym: Muzyka filmowa (John Williams, James Horner, Hans Zimmer & many more) Troche muzyki, nazwijmy to elektronicznej (utwory ze sciezki z Matrixa + Prodigy) Ostatnio tez Scorpions and Berlinen Philharmonien (czy jakos tak :P) Pozdrawiam Gith Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STANEK Napisano 18 Maj 2003 Share Napisano 18 Maj 2003 BREAKDANCE - pięknie nastraja do pracy w maxie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 18 Maj 2003 Autor Share Napisano 18 Maj 2003 Gith...nie zauważyłem...chciałby jednak abyście podawali tytuły...wybrane najlepsze...jaki znacie...najbardziej klimatyczne...:D pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 18 Maj 2003 Share Napisano 18 Maj 2003 techno i wszelkoego rodzaju \"łupanki\" ew manieczki go kko - don\'t panic :) techno subculture :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 18 Maj 2003 Share Napisano 18 Maj 2003 Linkin Park, Children of Bodom, Blind Guardian, Iron Maiden, System of a Down, Guano Apes, Aerosmith, Metallica, Lady Pank, Iced Earth, Marylin Manson, Helloween, Carpe Diem, a także Eminem ( Lose Yourself i Sing For The Moment) to chyba wszystko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karawan Napisano 18 Maj 2003 Share Napisano 18 Maj 2003 ehh z tym waszym technem.... Kat, bathory,vader, behemoth, muzyka filmowa (hans zimmer i howard shore), Ale czasem najbardziej pomaga cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 18 Maj 2003 Autor Share Napisano 18 Maj 2003 Tytuły...ludzie piszcie tytuły !! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 18 Maj 2003 Share Napisano 18 Maj 2003 ehh z tym waszym rockiem metalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karawan Napisano 18 Maj 2003 Share Napisano 18 Maj 2003 Kat - delirium tremens Bathory - In nomine Satanas Lux Occulta - Bitter taste of victory Vader - Black Sabbath :-))) chciales tytuly to masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 18 Maj 2003 Share Napisano 18 Maj 2003 powiem inaczej....mam w autostarcie WINAMPA :D:D hehe bez niego nie umiem funkcjonowac heh a co do tytolow...to podam jeden ktory naprawde sprzyja przy tworzeniu....jest do spokojne techno...nie zadne lupanki tylko takie spokojne:))) Dj Shoe- Energetic Agrresions pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 18 Maj 2003 Share Napisano 18 Maj 2003 tytuły :] Groove Coverage - Moonlight Shadow Eminem - Without Me (Radio Edit) dr motte & westbam - loveparade 2001 Dr. Motte & Westbam - Sunshine Eminem - Cleanin Out My Closet Groove Coverage - Moonlight Shadow ROCCO - Drop The Bass (DJ BassKid´s Extended Mix) Rocco - Welcome To The Club Rocco - Drop The Bass Trance Allstars - Go (Radio Edit) Lexy & K-Paul - Electric Kingdom Mario Lopez - The Sound Of Nature - Part II Blank & Jones - Flying To The Moon *Disco EQUADOR Poznań #7.2 - DJ\'s Team - Klaskacz 2001 (rzeź rmx) Groove Coverage - God Is A Girl [Rocco Remix] Lexy & K-Paul - Electric Kingdom Kai Tracid - Too Many Times DJ Dean - Play it Hard (Club Mix) Moguai - U Know Y [Original Mix] Moguai - U Know Y (Original Radio) Blank & Jones - The hardest heart(Original-Mix) svenson & gielen - we know what you did (johan gielen rmx) brooklin bounce - bass beats&melody Blank & Jones - DJ\'s Fans And Freaks (Club) Blank and Jones - Beyond Time Blank And Jones - DJs Fans And Freaks Blank and Jones - The Blue Sky Blank & Jones - Sound Of Machines (Short) Blank and Jones - Sound of Machines Cosmic Gate - Exploration Of Space Blank and Jones - DJ Culture Brooklyn Bounce - Club Bizarre (Club Mix) DJ`S TEAM - Klaskacz 2002 Brooklyn Bounce - Loud and proud Eminem - Lose Yourself - No Skips - Guaranteed - Cervantes1337 Barthezz - Infected [Extended Edit] Scooter - Weekend (Radio Edit - CDS) Blank & Jones feat. Anne Clark - The Hardest Heart BLANK & JONES - Beyond Time Blank & Jones - Deejays, Fans & Freaks (Cosmic Gate Remix) Blank & Jones - Desire [Original Mix] Blank & Jones - DJ culture Blank & Jones - DJ\'s, Fans & Freaks (Orginal Promo Cut) Blank & Jones - Sound of machine (maxi edit) Blank & Jones - Sound Of Machines (Short) Blank & Jones - Sweet Revenge Blank & Jones - Sweet Revenge Blank & Jones - The Blue Sky Blank & Jones - The Nightfly Blank & Jones - Watching the waves [original] Blank & Jones feat. Anne Clark - The Hardest Heart (Original Mix) BLANK & JONES vs. EMINEM - DJ\'s fans & freaks vs. without me Blank & Jones - Beyond Time Blank & Jones - Desire Blank and Jones - Sound of Machines Blank & Jones - Beyond Time (Promo) Tomcraft - Loneliness Scooter - Weekend (Radio Edit) SCOOTER - WEEKEND (Real Version) Westbam - Recognize Dj Alien - Driver Dj dean - protect your ears[ballanation Edit] [Ahhhmp3z.com] Unknown Artist - Dean Protect Your Ears (extended) Snap - Rhythm Is A Dancer 2002 Kai Tracid - 4just1day radio final ATB - I Don´t Wanna Stop (Radio) Kai Tracid - 4 Just 1 Day Radio Video Cut Members of Mayday - Troopa of tomorrow (radio) Members Of Mayday (2003) - Troopa Of Tomorrow (Extended Clubmix !!!!!!!!! ) Members Of Mayday - Troopa Of Tomorrow Kai Tracid - Trance and Acid Mauro Picotto - Back To Cali Brooklyn Bounce - Like A Runaway Special D - Come with me [Club Mix] Mauro Picotto - Back To Cali ATB - I Don´t Wanna Stop (Orginal Mix) DJ Alien - Driver 2003 [Clubbasse Remix] Mario Lopez - The answer is you (short cut) Blank & Jones - Desire [Original Mix] Blank & Jones - Desire Blank & Jones feat. Anne Clark - The Hardest Heart Cosmic Gate - Exploration of Space Jan Wayne- More Than A Feeling(Club Mix)1 Kai Tracid - 4just1day (club-mix) Kai Tracid - Trance and Acid Barthezz - Untitled Cosmic Gate - Back To Earth DJ Dean - Protect Your Ears (Ballanation mix) -Dred Dr. Motte & Westbam - Love Parade 2000 (Offical) GENLOG - mockmoon (kay cee remix) 7\'56 139 Go - Kko - Don\'t panic (XTD hard mix) Mario Lopez - The Sound Of Nature Westbam & Afrika Bambaataa - Agharta Dj Quicksilver - New Life (Club Mix) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 18 Maj 2003 Autor Share Napisano 18 Maj 2003 widze sikham że żeby coś stworzyć to musisz nieźle wymęczyć uszy :P Scooter - Fire Cosmic gate - mental atmosphere Chemical Brothers - Hey Boy Hey Girl (sentyment :P) Enigma - wszystko !!!! Sister Machine Gun - burn (polecam !!!! świetna piosnka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 18 Maj 2003 Share Napisano 18 Maj 2003 Phantom !!!!!! Weee stary hehe ty mieszksz gdzies koło mnie cyz co i słychasz to co u mnie leci , no kurde wszytsko to co wymieniałes u góry to mam na kompie cłżowieku ja wrecz zakochany jestem w : Orbital - Halcyon & On & On... Paul Oakenfold - tego mam 2 utworki( ale sa wyjebiste) Rob Zombie - Drakule Aerosmith - Angel\'s Eye Antiloop ( rózniaste ) Marilyn Manson - Resident Evil Main Theme Marilyn Manson - Seizure Of Power Ingrid - Tu Es Foutu Cała płyta z władcy pierscieni :D Moguai - U Know Y ATB - Każdy z utworku a ostanio wpadł mi w ucho [i don\'t wanna stop] Mortal Kombat - Sound track U2 - całe albumy Westbam -cale albumy Nirvana - wszystki albumy ( hehe i love this) Mike Oldfield - To Be Free Dj. Alien - 5 utworków ,\"Driver , Sonic , One neoci .... Depeche Mode ( 5 utworków ) Heckmann - Himmel Und Hoelle mam jeszcze w winampie 1460 pozycji ale przeciesz ci wszytskich nie wypisze te najbardziej lubiane ci pokazałem hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 18 Maj 2003 Autor Share Napisano 18 Maj 2003 heh...no faktycznie nasze mp3 się pokrywają :D bracie :P mi nie chodziło o ilość tylko o jakość...o to co pomaga w tworzeniu...takie było moje zamierzenie... ja wczuwając się w muzę dopiero coś potrafie zrobić...cisza działa na mnie źłe...Pablo :D wieczorem...nie moge zasnąć bez Radia chociash włączonego...cały hitman jest tworzony w klimacie muzy Vangelisa poczęści z Blade Runnera po części z reszty jego piosenek :D pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karawan Napisano 18 Maj 2003 Share Napisano 18 Maj 2003 A myslalem ze moje 999 mp3 to duzo :)))) ehhh[urwanie glowy] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 18 Maj 2003 Share Napisano 18 Maj 2003 ja slucham dream dance techno...spokojne piosenki dodaja mi wyobrazni i natchniania;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 19 Maj 2003 Share Napisano 19 Maj 2003 taki topic juz byl tu go macie http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=2903 aco do mnie preferuje metal i rock rammstein zaczyna mi dzien i potem tos obie roznych rzeczy slucham jak mi zle to muzyki z gladiatora davida bowie , kate bush depeche mode jak mi lepiej to marin manson nightwish sepultura itd .... ach a ten temat idzie wiele napisac bo sie upodobaniazmienaija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 19 Maj 2003 Autor Share Napisano 19 Maj 2003 MeG ale gdybys jeszcze przeczytala wczesniejsze posty to bys wiedziala o co chodzi :D Mi chodzi o tytuly !! pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 19 Maj 2003 Share Napisano 19 Maj 2003 01 Theme of Laura 02 White Noiz 03 Forest 04 A World Of Madness 05 Ordinary Vanity 06 Promise (Reprise) 07 Ashes and Ghost 08 Null Moon 09 Heaven\'s Night 10 Alone In The Town 11 The Darkness That Lurks In Our Mind 12 Angels Tanatos 13 The Day Of Night 14 Block Mind 15 Magdalene 16 The Day Of Night 17 Prisonic Fairytale 18 Love Psalm 19 Silent Heaven 20 Noone Love You 21 The Reverse Will 22 Laura Plays The Piano 23 Terror In The Depths Of The Fog 24 True 25 Betrayal 26 Black Fairy 27 Theme Of Laura (Reprise) 28 Overdose Delusion 29 Pianissimo Epilogue 30 Promise walsnie tego slucham [wow] polecam strasznie cieman i pzerazajaca muza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Acid_19 Napisano 19 Maj 2003 Share Napisano 19 Maj 2003 Odglos wentylatora z kompa, kosiarki zza okna i TV zza pleców... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 19 Maj 2003 Autor Share Napisano 19 Maj 2003 tia acid...sapanie starych bab w autobusach...takie sprawy...:D Bravo MeG dobra muza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 19 Maj 2003 Share Napisano 19 Maj 2003 a więc tytuły :D (bedzie tego sporo) : 1. AEOROSMITH - I Don\'t Want To Miss A Thing 2. BLIND GUARDIAN - Mirror Mirror 3. BLIND GUARDIAN - Nightfall 4. BLIND GUARDIAN - Blood Tears 5. BLIND GUARDIAN - The Age of False Innocence 6. CHILDREN OF BODOM - Every Time I Die 7. CHILDREN OF BODOM - Follow The Reaper 8. EMINEM - Lose Yourself 9. EMINEM - Sing For The Moment 10.GUANO APES - Big In Japan 11. HELLOWEEN - Revelations 12. ICED EARTH - I Died For You 13. LINKIN PARK - Somwhere I Belong 14. LINKIN PARK - From The Inside 15. LINKIN PARK - Numb 16. MARYLIN MANSON - Sweet Dreams 17. MARYLIN MANSON - Tainted Love 18. MARYLIN MANSON - Rock Is Dead 19. METALLICA - Astronomy 20. METALLICA - Tuesday\'s Gone 21. METALLICA - Nothing Else Metters 22. METALLICA - I Disapear 23. IRON MAIDEN - Fear of the Dark 24. IRON MAIDEN - Nomad 25. IRON MAIDEN - Childhood\'s End 26. IRON MAIDEN - Afraid To Shoot Strangers 27. IRON MAIDEN - Wasted Years 28. IRON MAIDEN - Wasting Love 29. IRON MAIDEN - Transylvania 30. IRON MAIDEN - Aces High 31. IRON MAIDEN - Prowler 32. IRON MAIDEN - Out of the Silent Planet 33. IRON MAIDEN - Thin Line Beatwen Love and Hate 34. IRON MAIDEN - Brave New World 35. NIRVANA - You Know Your Right 36. NIRVANA - In Bloom 37. NIRVANA - Smells Like Teen Spirit 38. SYSTEM OF A DOWN - Toxicity 39. SYSTEM OF A DOWN - Boom 40. SYSTEM OF A DOWN - Chop Suey 41. SYSTEM OF A DWON - Aerials 42. SUM41 - Still Waiting to chyba wszystko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kampino Napisano 19 Maj 2003 Share Napisano 19 Maj 2003 ja siedzę przy kompie słuchając punka i rocka i pochodnych Rammstein Die toten Hosen Deep Purple Iron Maiden(acz żadko) Wolność słowa Puedelsów Nirvana i tym podobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 21 Maj 2003 Share Napisano 21 Maj 2003 Wczoraj (20.05) wchodze do EMPiK\'u i slysze przepiekna \"lajtowa\" muzyczke. Zdazylem przegladnac nowy Magazyn 3d, połazić, a ta muzyczka wciaz grala... Podszedlem do konsoli informacyjnej i zapytalem co to za plyta - nic nie mowiaca okladka kryla pod soba tak wspaniale klubowe brzmienia jednej z odmian House. Dowiedziawszy sie ze to jedyny egzemplarz, powiedzialem ze biore... Takich \"cukiereczkow\" mozna w EMPIKU znalesc duzo wiecej - istnieje dzial \"NOWE BRZMIENIA\" i tam nalezy szukac. Odstraszac moze jedynie cena, ktora przewaznie jest znacznie wyzsza od reszty komercyjnego chlamu, ktory zalega literki A do Z. No coz 70zl poszlo sie... ale moj umysl moze tworzyc a za razem odpoczywac. Oprocz tej odmiany House, kocham sluchac i tworzyc przy Jungle / Drum and Bass oraz Psychedelic Trance a czasem Jazz akustyczny. Zreszta juz o tym pisalem w poprzednim poscie o muzyce. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Acid_19 Napisano 21 Maj 2003 Share Napisano 21 Maj 2003 Hehe.. MareG.. czy to troche nie zakrawa na ironie, ze pracujesz nad wizualizacją budynków i sluchasz house\'a ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 21 Maj 2003 Autor Share Napisano 21 Maj 2003 no MareG heh...ja pracowałem w Empiku wiec mam duzo takich perełek...:P a najfajniejsze jest to że taka zajebista muza zalega 10-tkami na magazynie...[boje się] no ale cóż...na 1 półkach będzie stało to co jest do szybkiego upłynnienia (eg...Ich Troje :P).... pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Klaymen Napisano 21 Maj 2003 Share Napisano 21 Maj 2003 Najlepiej pracuje mi się przy muzyce Ambient... Króluje wśród repertuaru włączonego przy pracy w Max\'ie... A tak poza tym to: Underworld - cała płyta Massive Attack - wszystkie piosenki jakie istnieją Ibiza Sporo nie podpisanej muzyki Czasami coś innego: Adiemus Soundtrack z The Longest Journey Celtic Twillight Oliver Shanti - trochę orientalnych rytmów I jeszcze wiele innych piosenek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pabloos_ Napisano 22 Maj 2003 Share Napisano 22 Maj 2003 Adhesive, Millencolin, Satanic Surfers, Dogwood, Rise Against, AntiFlag, NoFx, Ten Foot Pole, Lagwagon, Strung Out, Snuff, Indecision, Hartal, MXPX, Bad Religion, Fenix TX,The Mighty Mighty Bosstones, I against I........Outkast, ciekawe czy ktos cos zna z tej wyliczanki poza Outkastem. [co?] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 22 Maj 2003 Share Napisano 22 Maj 2003 moja plajlista ;D http://uncle.magma-net.pl/music/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 23 Maj 2003 Share Napisano 23 Maj 2003 hej! pabloos ja znam bad religion i the mighty mighty bosstones :) a reszty nie baudzo... ale podejrzewam jakies punkowe koligacje??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 23 Maj 2003 Autor Share Napisano 23 Maj 2003 uncle !! gdzie ci się to mieści [boje się] astral projection....analog pussy...halucinogen :D pyszna muzyka :D pozdro... polecam soundtrack z matrixa reloaded :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 23 Maj 2003 Share Napisano 23 Maj 2003 aha musze sobie skombinowac ten soundtrack z matrixa reloded phantom :) a teaz slucham Marlin Manson pozatam ze muza fajna to i wokaliske to bym zjadla :P strasznie mi si ekoles podoba [boje się] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 24 Maj 2003 Share Napisano 24 Maj 2003 Hans Zimmer, John Williams, Hammerfall,Blind Guardian, Rhapsody, troche Therion -wszystko wymieszane w Winampie, można by przez tydzien tego słuchać bez powtórek utworów:D...jak bardzo chcecie tytuly to moze potem napisze bo od choley tego jest...zwłaszcza blind ale zapewne malo kto zna power metal (albo knight metal) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pabloos_ Napisano 24 Maj 2003 Share Napisano 24 Maj 2003 ftorek - OJ OJ OJ ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 24 Maj 2003 Share Napisano 24 Maj 2003 hej sharp: slucha sie power metalu slucha :)) glownie ManOwaR, ale tez rhapsody, stratovarius, children of bodom i innych - chociaz glownie to trash (metallica, testament, megadeth i cala kupa innych) i starocie (maiden, zeppelin, purple i znowuz kupe innych, np. mercyful fate - plyta melissa po prostu wymiata :) troche tez polskiego grania jest: turbo, acidrinkers, ceti pabloos: hehe niestety znam troche takiej muzy ale raczej nie slucham nagminnie i namietnia - jak widzisz zreszta powyzej pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 24 Maj 2003 Share Napisano 24 Maj 2003 ftorek jak mogłeś ironów dać do staroci :[, tacy starzy to oni jeszcze nie są. Poza tym jeżeli się nie myle to w tym roku do przyjeżdżają odwiedzić Polanda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 24 Maj 2003 Share Napisano 24 Maj 2003 phantom ja ma mszeroki zakres sluchaniam, slucham wszystkiego co mi sie podoba ;D i tak 1.trance -> Astral Projection, Analog Pussy, Hallucinogen 2.house -> azzido da bass, olav basoski 3.hip-hop -> polski to paktofonika, k44, łona, zagraniczne to francuskie Manau, i amerykanskiego tez torche chociaby jak the roots, de la soul, ganstrarr i wiele wiele tego jest nawet nie chce mi sie pisac.;d 4.drum and bass -> bad company. breakbeat era, cause 4 concern, dieselboy, dj hipe, dj zinc, future cut, ganja cru, ltj bukem, optical, stakka and skynet. teebee future sound of london inne rzeczy to np mettalica - ten czarny album czy jak to tam zwiecie:d dry kill logic! - kto tego nie zna to lama :D green day - punk rock;D guano apes - tez jakies punk rock cos tam nie wiem ;d kult - to kazdy wie i kazdy lubi:) piersi - hehehe pawel kukis sprzed 10 lat chyba :) nagly atak spawacza - peja z jakimis gejami, ale texty maja dorbe nietkore;) szoda ze podklady kradzione ;d system of dawn - to tez jak nie znacie ot sie nie odzywac congo natty - hmm nawet nie wiem jak to zaklasyfikowac:) muzyka dla palacych trawe idealna:) asian dub foundation - electro dub - jesli wiecie co to;d afro kolektyw - polewka z polskiego hiphopu :), łona zreszta tez polewka no i jeszcze mam duzo kawalkow z filmow, szczegolnie themes, polecam wam pulp fiction - son of a preacher ;) noo i wieele wieelee innych o ktorych zapomniaelm, tak siezastanawiam czego ja slucham wlasciwie?;) zawsze mam problemy z tym pytaniem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 24 Maj 2003 Share Napisano 24 Maj 2003 hej klobuc: no tak mi sie maideni do staroci zaliczyli bo w zasadzie najbardziej to lubie ich ze 3 pierwsze albumy (z 1980 i kolejno 81 i 82 roku) pozdrowienia - aha no i tak masz racje - maideni w katowickim spodku 3 czerwca - a nowy album na poczatku przydszlego roku o ile sie nie myle :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 24 Maj 2003 Share Napisano 24 Maj 2003 spox nie gniewam się :). Dzięki za info o płytce :). Będę czekał z niecierpliwością. Może wydadzą coś w stylu \"Rock in Rio\" hehe już to widze tą okładkę \'Rock in Zadupie\" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pabloos_ Napisano 25 Maj 2003 Share Napisano 25 Maj 2003 Analog Pussy... dzięki, nazwa mówi sama za siebie :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kveldulv Napisano 25 Maj 2003 Share Napisano 25 Maj 2003 Burzum - Aske Carpathian Forest - Bloodlust and Perversion Carpathian Forest - Through chasm, caves and Titan woods Dimmu Borgir - For All Tid Limbonic Art - In Abhorrence Dementia Limbonic Art - Moon In The Scorpio Marduk - Opus Nocturne MayheM - De Mysteris Dom Sathanas On Thorns I Lay - Crystal Tears On Thorns I Lay - Orama Satyricon - Nemesis Divina Satyricon - Volcano Omen - Soundtrack Summoning Therion Within Temptation Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 26 Maj 2003 Share Napisano 26 Maj 2003 obecnie Marlin Manson wszystkie albumy :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 27 Maj 2003 Share Napisano 27 Maj 2003 Stary poczciwy DEATH z Chuckiem Schuldinerem, Dream Theater oczywiście oraz Liquid Tension Experiment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andree Napisano 28 Maj 2003 Share Napisano 28 Maj 2003 jak dla mnei do tworzenia dobry jest rock,metal,hard rock :) chociaz czasami slucham wszystkiego co leci po kolei :P greetz[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honzik Napisano 28 Maj 2003 Share Napisano 28 Maj 2003 na waszym tle to ja jestem niezrównoważony muzycznie [rotfl2] słuchana przezemnie muzyka zależy od mojego nastroju i od tego co aktualnie tworze, zazwyczaj jest to rock progresywny (Arena, Abraxas, Marilion, Camel itd), innym razem coś w rodzaju Fear Factory, Slayer, stara Metallica, stare The Prodigy (tylko dwie pierwsze płyty i pierwsze single) czasem ostry hardcore techno, częściej drum\'n\'bass a rzadziej klasyka orkiestrowo - filharmonijna - unikam za to wszelkiego dance\'u, eurodisco, hopbęcowego pseudo trance\'u, polskiego hiphopu (którego wogóle nie uznaje), i wszelkiej twórczości wziętej z list przebojów, [rotfl2] pozdrowionka ...... aaa zapomniałem jeszcze o przewielebnym arcy wielkim Mansonie, którego darzę wielgachnym szacunkiem [spox] - - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andree Napisano 29 Maj 2003 Share Napisano 29 Maj 2003 no u mnie ostatnio doszedl soundtrack z matrixa 2. Muza poprostu odjazdowa [piwo] Przy tym to dopiero mi sie extra pracuje :) Naprawde polecam. greetz [heej] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi