Napisano 26 Kwiecień 200519 l Witam wszystkich, jestem nowy na forum. Jestem początkującym użytkownikiem 3DS MAX-a. Chce zaprezentować moje wypociny. Jest to statek kosmiczny ala Star Trek, Andromeda. Praca jest w dość początkowym stadium, brak textur, oświetlenia itp. Prosze o wasze uwagi co do tej pracki.
Napisano 26 Kwiecień 200519 l Hehe no fajne – te kolorki z pierwszego obrazka przywodzą mi na mysla taki stary porgram dla dzieci gdzie ludzie ubrani w piankowe kostiumy wedrowali po roznych zakontkach wszcheswiata :) ale niiestey nie pamietam tego za bardzo :/ Witam na forum Myślę ze powinieneś ujednolicić kolory (przynajmniej na czas modelingu) bo brak w tym spójności i forma się nie czyta nom i pokobinuj jeszcze bo na razie bardziej mi to wyglada na wypasione sanki powodzenia
Napisano 26 Kwiecień 200519 l a mi sie podobie ... trudno powiedziec co jest za co odpowiedzialne ... ma futurystyczny ksztalt ... i wogole wyglada jak blob z komosu ... wiec wszystkie wazniejsze zalozenia dobrego projektu na pojazd futuro zostaja spelnione :) pozdrawiam i czekam na wiecej jednoczesnie witajac nowego czlonka forumowej populacji.
Napisano 27 Kwiecień 200519 l mi to przypomina.... w sumie to nic, może i wygląda futurystycznie, ale .....sam nie wiem, ciężko coś powiedzieć, postaraj się dać siatkę, albo chociaż model w jednym kolorze na troche ciemniejszym tle, wtedy coś powiem, witamy na forum i pozdro
Napisano 27 Kwiecień 200519 l Autor Dodalem troche textur(nie ostateczne), minimalnie zmienilem model. Zastaniawiam się jeszcze czy takie wlaśnie mają być textury.
Napisano 27 Kwiecień 200519 l nie oteksturowałeś wszystkich obiektów! a ta teksturka jakoś mało mi pasuje. popracuj jeszcze nad teksturkami, bo ten model ma spory potencjał, szkoda go zmarnować ;-)
Napisano 29 Kwiecień 200519 l bardziej metalowe tekstury jakies swiatla pozycyjne na pierwszym obrazku z daleka wygladalo jak spinacz, ale nie szkodzi