mt Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 ostatnio chcialem troche pocwiczyc low-poly, unwrapa etc. Oto efekty: calosc ok. 2250 tris. c&c are welcomed:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 wyglada jak screen z gry z przed kilku lat :D na texturowaniu sie nie znam ale pracka jako low poly mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 a ja na texturowaniu sie znam i chetnie sie dowiem jak otexturowales ta scene > zapodaj texture z opisem pleas, bo to dziwnie ladnie wyglda, tak jak bys sie nie pzrejmowal wielkoscia textury > nie wiem, moze sie naucze czegos, > pleas pozak i napisz jak zrobiles texture, poza tym, tes "screen" ma fajny klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domel31 Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 heh sporzo zapodaj mapka unwarp i jakie texturki nakladales oraz siateczke jak mozesz!! fajnie ci wyszlo moze troszke duzo poly jak na taka scenke! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 a ja sie nieznam ale powiem ze fajnie to nawet wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinoza Napisano 30 Kwiecień 2005 Share Napisano 30 Kwiecień 2005 ... fajne ale ożywiłbym troche kolorystykę bo trochę ponuro jest a chyba nie taki był zamysł ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geno7 Napisano 30 Kwiecień 2005 Share Napisano 30 Kwiecień 2005 Ogolnie sprawia dobre wrazenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 NIestety nie na mnie... wydaje mi sie jakies dziwnei dlatego mi sie nei podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 Bardzo przecięte jak na razie.Za mało pokazałeś na tym skrinie. Zrób jakieś urozmaicenia typu budowle, urwiska, górki etc. Jeżeli nad tym jeszcze posiedzisz troche to może wyjść z tego bardzo przyjemny exterior. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 mi tam się podoba, takie jakieś dziwne i to jest fajne .. dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 24 Maj 2005 Autor Share Napisano 24 Maj 2005 heh, dlugo mnie nie bylo;) dzieki wszystkim za komentarze:) textura rzeczywiscie jest duuza (1024x1024) no i bylo sporo zabawy z unwrapem. klimat z lekka "ponury", czy moze raczej "deszczowy" byl zamierzony. juz nic z tym nie bede robil. scenka byla tylko bardzo przydatnym cwiczonkiem, nic ponad;) jeszcze raz dzieki za commenty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 25 Maj 2005 Share Napisano 25 Maj 2005 mnie się również podoba, na pierwszy żut oka kojaży mi się z jakoąś chorą bajką, tzn z taką niedla dzieci zabardzo tylko lekko wygiętą, oczywiście wrazenie byoby większe jakby co nieco dorobic jeszcze co by spotęgować takie wrażenie, generalnie fajny start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi