Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Pozostalo jeszcze dodac jakies ksiazki na polki, zmienie chyba troszeczke krzesla bo wygladaja nienaturalnie. Jakies dodatkowe pomysly?

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No mam ten katalog:)) na razie wyglada podobnie ale swiatlo jeszcze i fotele bardziej miekkie i bielsze ale na razie idziesz dobra droga powodzenia wlasnie chcialem zrobic ta sama scene hehe na razie koncze mieszkanie ktore zaczolem powodzenia

Napisano

dosc ciekawie. ale jakos tak pustawo. dodaj te ksiazki i moze radyjko albo cos innego ? :D

wiecej detali

Napisano

cze, wydaje mi sie ze scenka spoko, ale te lampy 2 takie same tylko jedna zmniejszona :/, krzesla powinny byc bardziej wygodne, cos wloz na pulki.

Napisano

wszysko, tak rowniutko, symetrycznie, chyba co do liniki... wiecej balaganu! :D a poza tym moze byc, choc malo do oceniania. fajny stojak lampy.

Napisano
  • Autor

zapomnialem dodać, ze jest to praca wykonana z okladki katalogu z meblami "Black Red White" chcialem poprostu sprawdzić czy uda mi się uzyskać podobny obrazek. Nie moj pomysł, na te symetrie :)

Napisano

calkiem, calkiem > ogolnie nie jest , zle i trudno jakis konkretny blad wychwycic. wiec napisze ,z e ogolnie cala pracka mogla by byc lepsza , bo najlepsza nie jest, no ale zla tez nie ;P. pozdro.