Napisano 2 Maj 200519 l Pozostalo jeszcze dodac jakies ksiazki na polki, zmienie chyba troszeczke krzesla bo wygladaja nienaturalnie. Jakies dodatkowe pomysly?
Napisano 2 Maj 200519 l No mam ten katalog:)) na razie wyglada podobnie ale swiatlo jeszcze i fotele bardziej miekkie i bielsze ale na razie idziesz dobra droga powodzenia wlasnie chcialem zrobic ta sama scene hehe na razie koncze mieszkanie ktore zaczolem powodzenia
Napisano 2 Maj 200519 l dosc ciekawie. ale jakos tak pustawo. dodaj te ksiazki i moze radyjko albo cos innego ? :D wiecej detali
Napisano 3 Maj 200519 l cze, wydaje mi sie ze scenka spoko, ale te lampy 2 takie same tylko jedna zmniejszona :/, krzesla powinny byc bardziej wygodne, cos wloz na pulki.
Napisano 3 Maj 200519 l wszysko, tak rowniutko, symetrycznie, chyba co do liniki... wiecej balaganu! :D a poza tym moze byc, choc malo do oceniania. fajny stojak lampy.
Napisano 4 Maj 200519 l Autor zapomnialem dodać, ze jest to praca wykonana z okladki katalogu z meblami "Black Red White" chcialem poprostu sprawdzić czy uda mi się uzyskać podobny obrazek. Nie moj pomysł, na te symetrie :)
Napisano 4 Maj 200519 l Autor Zapraszam do wersji finalnej w dziale finished works :) http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=15348
Napisano 5 Maj 200519 l calkiem, calkiem > ogolnie nie jest , zle i trudno jakis konkretny blad wychwycic. wiec napisze ,z e ogolnie cala pracka mogla by byc lepsza , bo najlepsza nie jest, no ale zla tez nie ;P. pozdro.