Christian Noir Stein Napisano 3 Maj 2005 Share Napisano 3 Maj 2005 A takie szybkie zlecenie. Całkowity czas pracy 5h dane odnośnie modeli na obrazku. Enjoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tlaloc Napisano 3 Maj 2005 Share Napisano 3 Maj 2005 fajne - podobaja mi sie zwlaszcza teksturki pierwszego modelu, takie klimatyczne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veri_jr Napisano 3 Maj 2005 Share Napisano 3 Maj 2005 Sympatyczne... :> Mi się podoba, szczególnie ta pierwsza. Mże trochę dziwnie wygląda textura na pokrywie tej drugiej trumienki, ale tak na prawdę to nie ma się czego czepiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 3 Maj 2005 Share Napisano 3 Maj 2005 I znowu przesadziłes z sharpenem w PSie :P Zleconko dość specyficzne, ale nie o tym mowimy :> Modele porzadne, teksturka pierwszej trumienki dobra. Tej drugiej troszke słabsza, na wieczku rozjezdza sie mapowanie - trzeba by przesunąc kilka vertexow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 3 Maj 2005 Share Napisano 3 Maj 2005 "poprosze wizualizacje trumny bo mam mało czasu" :D niezłe zlecenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domel31 Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 Dla mnie spoko 5h wow :] Swietne trumny jedna i druga ma swoj klimat. Ale ta druga jak jest stara powinna byc przegnita, albo przynajmiej jakas rdze miec w miejscach metalicznych. Pozdrawiam Moze ktos ma dla mnie jakies zlecenie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 spoko texturki i chyba wlasnie o to ci chodzilo w tej pracy, moim zadaniem cel wykonany :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 Wypas, texturki miodzilo, super naprawde !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi