Napisano 3 Maj 200519 l A takie szybkie zlecenie. Całkowity czas pracy 5h dane odnośnie modeli na obrazku. Enjoy
Napisano 3 Maj 200519 l fajne - podobaja mi sie zwlaszcza teksturki pierwszego modelu, takie klimatyczne :)
Napisano 3 Maj 200519 l Sympatyczne... :> Mi się podoba, szczególnie ta pierwsza. Mże trochę dziwnie wygląda textura na pokrywie tej drugiej trumienki, ale tak na prawdę to nie ma się czego czepiać.
Napisano 3 Maj 200519 l I znowu przesadziłes z sharpenem w PSie :P Zleconko dość specyficzne, ale nie o tym mowimy :> Modele porzadne, teksturka pierwszej trumienki dobra. Tej drugiej troszke słabsza, na wieczku rozjezdza sie mapowanie - trzeba by przesunąc kilka vertexow.
Napisano 4 Maj 200519 l Dla mnie spoko 5h wow :] Swietne trumny jedna i druga ma swoj klimat. Ale ta druga jak jest stara powinna byc przegnita, albo przynajmiej jakas rdze miec w miejscach metalicznych. Pozdrawiam Moze ktos ma dla mnie jakies zlecenie :]
Napisano 4 Maj 200519 l spoko texturki i chyba wlasnie o to ci chodzilo w tej pracy, moim zadaniem cel wykonany :):)