Gustlik Napisano 7 Maj 2005 Napisano 7 Maj 2005 Witam wszystkich, jestem tutaj nowy. A to moja pierwsza skończona animacja. http://www.myfilestash.com/userfiles/gustlik1/kulka.avi enjoy
Red-Bull Napisano 7 Maj 2005 Napisano 7 Maj 2005 Spoko. To tak jak w krowie i kurczaku kopał tą puszke i ona cały czas rosła.
Busiu Napisano 7 Maj 2005 Napisano 7 Maj 2005 Spoko dla mnie BOMBA tylko mogłeś zrobić na końcu żęby gość sie zsunoł SPOKO
F/X Napisano 7 Maj 2005 Napisano 7 Maj 2005 bardzo ładna animancja. Nie ma większych błędów w animatiku. Tylko kolory mi raczej nie odpowiadają, ale to już szczegół pozdro
Pionier Napisano 7 Maj 2005 Napisano 7 Maj 2005 haha, usmialem sie :), fajne bardzo, takie a nie inne wykonanie mi nie przeszkadza bo wazne ze miales dobry pomysl a to juz duzo daje. ...czekalem az koles opadnie z tej sciany a jak nie spadl to sie jeszcze bardziej usmialem, gratki :)!
Kris_R Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 Niezła masakra! :D Fajniutkie :) Mi też się podoba Cenna rada. Uważaj na timing... czasami animka wygląda jak slow motion i dużo masz miejsc gdzie są twarde przejścia liniowe, zamiast po łukach... troszkę to ujmuje animacji.. ale myślę, że ogólnie jest ok :) wyrobisz się :) tylko się nie spiesz następnym razem... poprawki, poprawki, poprawki :) pozdrawiam
Lukasz2244 Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 Podoba mi sie :):):) Tylko jak przedmowcy szkoda ze nie zeslizgnal sie z tej sciany :p ale i tak super
Baldack Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 hehe...przypomnial mi sie film Cube jak na to patrze:D fajne
BLUKA Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 hi hi.... super pomysl bardzo fajny projekcik mozna by ciutke kolorki pozmieniac ale to kwestia gustu ;] tez sie usmialem
ZiBi_PL Napisano 11 Maj 2005 Napisano 11 Maj 2005 ale sie usmialem :D haha. Bardzo fajne. Prosta forma a efekt super ! :-)
Jim mee Napisano 12 Maj 2005 Napisano 12 Maj 2005 LOL , ale śmieszna .. i kolo w jednym momencie drapie się po tyłku hihi :D. Z czego zrobiłeś te dzwięki kulki ?? HAHAHHAHA , a w 32 sekundzie wygląda jakby miał ptaszka wymodelowanego LOL. To tak jak na akademi rolniczej w Poznaniu, z jednej strony widać jakby kolo leżał z wielkim przyrodzeniem, filmik nic sie nie zmienił .. nadal cool. ;)
Rekomendowane odpowiedzi