Raven Napisano 11 Maj 2005 Share Napisano 11 Maj 2005 Witam. Dawno nic nie umieszczałem na forum, a właśnie skończyłem kolejny obiekt do projektu Ragnarok Exodus, więc postanowiłem go opublikować. Skrzynia składa się z 282 trójkątów i tekstury 512x256. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Maj 2005 Share Napisano 11 Maj 2005 bardzo fajna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geno7 Napisano 12 Maj 2005 Share Napisano 12 Maj 2005 No spoko troche ciemno na obrazku , ale widac ze ladne teksturki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 12 Maj 2005 Share Napisano 12 Maj 2005 Super jak zawsze. Texturowanie masz opanowanie nieziemsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 13 Maj 2005 Share Napisano 13 Maj 2005 spoko ! bardzo mi sie modelik podoba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 14 Maj 2005 Share Napisano 14 Maj 2005 ciemno tu jak..... na zle zrenderowanej pracy 3d, > nie mogles pokazac na szrym tle?! > czekam na poprawke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 15 Maj 2005 Share Napisano 15 Maj 2005 Jest naprawde ładnie. Szczególnie dzięki teksturkom.. (W tym momencie się rozmarzam) MMmmm... A kojarzycie skrzynię w wykonaniu Generała Strawa? Polecam zerknąć: http://www.icpnet.pl/~swoma/pictures/skrzynia.jpg Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 Praca generała - wypas, a ta ładna pokaż siatke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 Bardzo ładna skrzyneczka.Teksturka ładniusia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi