Ser Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Witam, To moja pierwsza skromna pracka prezentowana na tym forum, kiedyś trzeba zaczać. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwy Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Głośnik jak głośnik, poprawny ale nic szczególnego. Weź coś bardziej ambitnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tweety Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 model w porządku ale czy nie zapomniałeś o texturze dla membrany małego głośnika?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arev Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 faktycznie wyglada jakby tam nic nie bylo :D a tak poza tym, glosniki sa fajne :) lubimu glosniki (ja i Skarb:) pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leru Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Ser -> zapoznaj się z regulaminem i popraw temat http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JunioR Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 glosniczek spoko, textury mi lekko nie leza, ale to moje odczucie :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareG Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Ładny mini-monitorek, a wygląda na bardzo ciężki - to dobrze! Jedynie ta opisana obręcz woofera wygląda badziewnie - przypomina marketowy - plastikowy szajs. Natomiast kopułka tweetera może być aluminiowa - i tak to mniej więcej wygląda, więc zarzuty o braku "tekstylnej" tekstury można obalić. Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacry Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 tylko to łączenie tekstury na zaokrągleniu obuwody :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
slate Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Fakt łączenie jest niespecjalne, może zmień offset tekstury, tak aby łączenie nie było w polu widzenia kamery. Co do tekstury, to moja babcia miała takie radio, chyba przedwojenne, z plastiku o identycznym wzorze, tylko w odcieniach purpury :)) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnZi Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 nic innowacyjnego, jak to glosnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
arev Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 MareG: nikt chyba nie chcial "tekstylnej tekstury" na membranie tweetera ;) ja na przyklad nigdy takiej nie widzialem. chodzi o to ze to nawet jak aluminium nie wyglada, ale to taki szczegolik :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts