Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Własnie skończyłem model Noki 3650 do minibitwy.

Modeling: 3ds maxie 7,

Rendering: Vray,

Tekstury: Photoshop + uprzejmość RA :D

final.jpg

Zapraszam do komentowania!

Pozdro!

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

jeśli chodzi o render 1:0 dla ciebie, jeśli o modeling 1:0 dla RA, jak połączycie siły to będzie bajer ;) chociaż w obu przypadkach moglibyście obciąć kadr po bokach albo czymś wypełnić te luki :P

pozdrawiam

Napisano

Kolejna zajefajna pracka :) Pomyślalem se że wziąłeś i skopiowales pracke RA ;] Le czemu nokia to temat tej bitwy. Przecierz nokie to taki szmelc ...

Napisano

Loozack -> Dobrze wiem, że w modelingu na tle RA jestem noga :D A render? Pozwól że coś zacytuje :D:

" - Janie, świetnie się spisałeś!

- Ja nie, V-ray!"

A puste luki po bokach są też w oryginalnej reklamie tej komy :) Może jeszcze coś z tym zrobie.

Piotr Dobosz -> Dzięki bardzo!

DonVito Corleone -> Szczerze, mało ważne jest dla mnie kto wygra. IMO liczy się dobra zabawa i możliwość zdrowej przyjacielskiej rywalizacji. Ale i tak wielkie dzięki :)

DraB -> Dzięki! Teraz można by dyskutować, czy nokia robi dobre komy czy nie, ale na szczęście ten temat temu nie służy :) W końcu każdy ma własne zdanie i własny gust.

Pozdro!

Napisano

hhe chris przebiłeś RA, nie da sie ukryć, fotorealistyczny renderek tylko ten lewy przycisk stracił na jakości podczas zapisu do jpg :) pozdro tak trzymaj,

Napisano

---chris--- ja powiem krotko:)

modeling-->4+\6 ;) wiedac lekkie krzywizny......

rendering-->6\6

100 rzy bardziej podoba mi sie twoj render niz RA:) ale model odwrotnie:) wiec remis

a jest takie przyslowie gdzie dwoch sie bije trzeci korzysta ;)

aha i wazna sprawa zarzuc siatka (nie kazdy lukal do minib:)

pozdro

Napisano

hindus -> Thx, ale głupio mi słyszeć, że przebiłem RA. Może efekt końcowy lepszy, ale jak już wspominałem - w modelingu na tle RA jestem noga...

nielot007 -> Dzięki! Z tym remisem bym się nie pogniewał :D Trzeci powiadasz... Oby był ten trzeci... A tak piknie się bitwa zapowiadała... Siatka na dple :)

Mt.Knysha -> Dzięki.

JunioR -> Taa :) Już widze jak z RA tworzymy zespół i podbijamy świat jako drugie Evermotion :D (Nie głupi pomysł :P)

------------

A tutaj moja brzydka siatka :):

siatka-final.jpg

Pozdro!

Napisano

Jestem pod ogromnym wrazeniem. Zwlaszcza rendering... miod. I mowilem, ze nie umiem renderowac a nikt mnie nie sluchal. :P Chyle czolo...

Pomysl z team'em jest calkiem... moze tez zrobimy stronke i bedziemy zarabiac na tutkach, co? :D

edit:

To sa same vraylight'y???

pozdrawiam

Napisano

twoja siatka wygląda zdecydowanie gorzej jednak mimo to model jest tylko troche słabszy

ale j.w. wymiotłeś renderingiem

ciekawe czy kroś jeszcze skończy tą nokie ??

Napisano

Sorki, że wcześniej nie odpowiadałem, ale zagapiłem się :P

RA -> Thx masta! :D Tak to są same vray lighty :) Spróbuj - może będzie lepiej u Ciebie wyglądało. P.S. myśl...Myśl!...MYŚL!!! (wiesz nad czym) :D LOL

Marvey -> Sitka wygląda gorzej, bo użyłem znacznie mniejszej ilości poly, no i oczywiście nie poukładałem ich tak dobrze jak masta :)

Też jestem ciekaw czy ktoś wogóle ruszy te nokie...

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności