Sventevith Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 Witam, pierwszy moj post na forum zamieszczam moja pirwsza bryczke w trakcie tworzenia. Czekam no komentarze, ale zaznaczam iz w 3dsmaxie krótko siedzie, wiedz prosze o litosc:). pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 Hej zapowiada sie fajnie :D Kiedys ktos STRASZNIE skopal subaru nie popelnij tego bledu :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 witamy na forum ;) co do modelu to : czy felga to twój model ? nie żebym coś miał ale prezentuje większy poziom niż karoseria :/ napewno zderzak kwiczy, słupki i okolice karoserii i szyb :P reszta troche mniej ale jak na początki z maxem to jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 niezle, choc zdaje mi sie ze widze bledy na zderzaku i w tylnej wnece na swiatlo jest krzywo. popracuj nad drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sventevith Napisano 17 Maj 2005 Autor Share Napisano 17 Maj 2005 do felgi sie bardziej przykladalem, nie bede ukrywal, moje ale tez na niej kilka bledow, wiem ze nadkole tylne faluje, zderzak poprawie, mam natomiast problem z tym poszerzeniem nadkola z przodu, zwlaszcza tam gdzie trojkat sie zweza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 hmm a moze jakas siatke pokazesz zebysmy wiedzieli co i jak?? kurcze hindus ty to mnie zawsze wyprzedzisz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 no najlepiej bedzie jak rzucisz siateczi, wtedy cos zaradzimy na ta pofalowana karoserie, bo sie nawet fajne zapowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 w twoich ustach "max od nie dawna" brzmi raczej względnie widząc ten model, ile czasu konkretnie poświęciłeś na ten model, a ile siedzisz w grafice??? model jak na początkującego jest bardzo obiecujący pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sventevith Napisano 18 Maj 2005 Autor Share Napisano 18 Maj 2005 z subaru mecze sie od ok 2 tyg, w grafice siedze ok miesiac, potem wrzuce jakis zrzut z siatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marc_in Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 tylko prosze nie w bitmapie (linki ,miniatury) bo juz czekam z 5 minut az mi sie wczyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ser Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 no jak na siedzenie miesiac w w grafice to bardzo ladnie, jaką metoda to modelujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 właśnie, prawie nie chce się wierzyć, że po tygodniu przy modelu, i miesiącu przy max'ie można uzyskać takie efekty pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankarol Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 jeżęli po miesiącu masz takie efekty to ja sięboję myśleć co będzie za rok :) ps; ja po miesiącu umialem zrobić krzywego boxa ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sventevith Napisano 21 Maj 2005 Autor Share Napisano 21 Maj 2005 dzieki za uznanie, ale prawde mowiac to dalem ujecia z których nie widac czesci bledów:) daje zderzak z przodu gdzie jest krzyywo i maly update -tylne skrzydlo ktore i tak trzeba chyba jeszcze wyklepac http://img211.echo.cx/my.php?image=wrcplain36bt.jpg http://img211.echo.cx/my.php?image=wrcplain57pj.jpg pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sventevith Napisano 26 Maj 2005 Autor Share Napisano 26 Maj 2005 witam, maly update - usunalem kilka bledow w karoserii, dodalem swiatlo na spoilerze sory za jakosc http://img20.echo.cx/my.php?image=wrc1648nm.jpg http://img20.echo.cx/my.php?image=wrc1693na.jpg pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi