Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, pierwszy moj post na forum

zamieszczam moja pirwsza bryczke w trakcie tworzenia. Czekam no komentarze, ale zaznaczam iz w 3dsmaxie krótko siedzie, wiedz prosze o litosc:). pozdr

wrc_plain.bmp

wrc_plain2.bmp

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hej zapowiada sie fajnie :D Kiedys ktos STRASZNIE skopal subaru nie popelnij tego bledu :|

Napisano

witamy na forum ;) co do modelu to :

czy felga to twój model ? nie żebym coś miał ale prezentuje większy poziom niż karoseria :/ napewno zderzak kwiczy, słupki i okolice karoserii i szyb :P reszta troche mniej ale jak na początki z maxem to jest dobrze.

Napisano

niezle, choc zdaje mi sie ze widze bledy na zderzaku i w tylnej wnece na swiatlo jest krzywo. popracuj nad drzwiami.

Napisano
  • Autor

do felgi sie bardziej przykladalem, nie bede ukrywal, moje ale tez na niej kilka bledow, wiem ze nadkole tylne faluje, zderzak poprawie, mam natomiast problem z tym poszerzeniem nadkola z przodu, zwlaszcza tam gdzie trojkat sie zweza

Napisano

hmm a moze jakas siatke pokazesz zebysmy wiedzieli co i jak??

kurcze hindus ty to mnie zawsze wyprzedzisz ;)

Napisano

no najlepiej bedzie jak rzucisz siateczi, wtedy cos zaradzimy na ta pofalowana karoserie, bo sie nawet fajne zapowiada.

Napisano

w twoich ustach "max od nie dawna" brzmi raczej względnie widząc ten model, ile czasu konkretnie poświęciłeś na ten model, a ile siedzisz w grafice??? model jak na początkującego jest bardzo obiecujący

pozdro

Napisano

no jak na siedzenie miesiac w w grafice to bardzo ladnie, jaką metoda to modelujesz?

Napisano

właśnie, prawie nie chce się wierzyć, że po tygodniu przy modelu, i miesiącu przy max'ie można uzyskać takie efekty

pozdro

Napisano

jeżęli po miesiącu masz takie efekty to ja sięboję myśleć co będzie za rok :)

ps; ja po miesiącu umialem zrobić krzywego boxa ;))