Por@szek Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 Witam. Jak juz wspomnialem pracuje nad mala scenka. Glowne zalozenie jest aby stworzyc mistyczna scene, ze spora iloscia tzw."props'ow". Za wiele jeszcze nie ma, ale moze bedziecie mieli co krytykowac bo ostatnio nie wiele sie tutaj dzieje. Ot i rendery : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 siema, qrde za ciemne to! > musialem mnitor na 100 wziasc.... poza tym texturki troche jednokolorowe, ale bdb zrobione, ale textury na to wzociles ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 fajna ci ta woda wyszla :) z kurtem sie zgodze bo ciemno jak fix! nom ale to ma byc mistyczne chyba ale troche swiatla nie zaszkodzi :) woda jeszcze raz bajerka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 Mi sie podoba, szczególnie woda ci wyszła !!! no i troche za ciemno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 ja bym po prostu dodal wiecej kontrastu do paru elementow, zeby bardziej odroznic je od siebie. poza tym jest lans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 Fajne :D tylko jak dla mnie ciągle przesadzasz z brązem. Woda rulez(!) To miło że na forum jest coraz więcej exteriorów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 Jak do gry to spoko tylko za ciemno i monottone texturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 dokladnie zgadzam sie z poprzednikiem troszke za ciemno .. Pomysl ciekawy troszke poprawic texturki i bedzie naprawde ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody_ Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 nie wiem...u mnie jasno, ale wszystko sie zlewa. drewno na lawce z 'podloga', a ta fontanne to juz chyba poraszek widzialem gdzies:) noi ofkoz gazetka fajna:) no to tyle czyli jak wszyscy wczesniej...textury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 24 Maj 2005 Autor Share Napisano 24 Maj 2005 Witam. Chwilowo niestety tylko nie wielki update, mam nadzieje ze poprawione textury, glownie lawki oraz smietnika przypadna do gustu. kurt_hectic - "ale textury na to wzociles ?" - mozesz przetlumaczyc?? Ciemno ... coz, ile moge tyle rozjasnilem. Hatred - swiatla, swiatla i jeszcze raz swiatla, coz. Nie potrafie ich ustawiac ... jeszcze. JunioR - jw. + dzieki za wode :) darkelf - niestety kontrastu jest w zupelnosci, trzeba bylo bardziej sie skupic na texturkach i mniej na "odwal sie" je zrobic + oczywiscie swiatlo :) PAINbringer - oooo i tutaj wielkie dzieki za bardzo pomocna uwage. Wlasnie nie wiedzialem co mi nie pasi, i rzeczywiscie za duzo brazow. Swiatlo mialo za bardzo "pomaranczowy" odcien. Dzieki wielkie. hcpiter666 - wiem , wiem , wiem, ale dzieki :) Predator - i co ja mam odpowiedziec chlopie?? Ale powiem tak : masz racje :) I chwala Ci za to:) mlody_ - fontanna ... tak stara jest :) chyba z rok ma jak nie lepiej, ale stala sie inspiracja :) i mobilizacja. A o to i maly update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 25 Maj 2005 Share Napisano 25 Maj 2005 Pomysł całkeim fajny, podba mi się, można tu wiele ciekawych pomysłów zrealizowac od horrowych klimatów do historycznych scenek itp. co do wyglądu modele są ok , textury jakos własnie mi bardziej pasowały na pierwszych skrinach, nie wiem moze dlatego że jestem włśnie świezo po przejżeniu i odpowedzi w twoim silentowym wątku, i jakoś tak mi się to od razu skojażyło własnie z silentem : ), tak czy siak pomysł jest gut, ciekawy jestem jak to rozwiniesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aartii Napisano 25 Maj 2005 Share Napisano 25 Maj 2005 Podoba mi sie model lawki - duzo zyskuje dzieki tym wygietym ksztaltom. Tekstura tez ok, milo, ze zadbales o taka drobnostke, jak sruby w deskach we wlasciwym miejscu.. (malo komu chce sie takie rzeczy robic, bo to wiecej pracy a i tekstura mniej uniwersalna). Fajnie tez wyszly "przytarte" krawedzie w koszu na smieci. Calosc ma jednolity klimat i pasuje do siebie. Troche poprawilbym jeszcze glowna teksture podloza, gdyz ma takie ciemne zabrudzenia, ukladajace sie w dlugie poziome pasy - na wiekszej powierzchni i przy ustawieniu kamery rownoleglym do tych pasow moze to troche niekorzystnie wygladac (powtarzalnosc tekstury bedzie duzo bardziej widoczna). Chetnie zobaczylbym ta scenke z dobrym swiatlem i dobrana sciezka dzwiekowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi