Napisano 26 Maj 200519 l dlaczego krytykowac ? mi akurat sie podoba, no moze ta texturka budynku tak sie powtaza w kazdym z tych domkow ale jest good.
Napisano 26 Maj 200519 l jest ok [wiz]. proj niezaciekawy. pokrec ustawieniami swiatla --> pod dachem na ostatnich kondygn i za rodzinką jest troche za ciemno.
Napisano 27 Maj 200519 l wizualizacja ok, choc nic rewelacyjnego. projekt nie wyglada zbyt ciekawie. (pokaz rzuty)
Napisano 27 Maj 200519 l A mi się podoba i uważam, że nie ma sensu dawać starych cegieł do nowego budynku. Jedynie co mi nie pasi to zbyt jednolita jezdnia. Gdybyś dodał na niej jaśniejsze i ciemniejsze pasy wzdłuż jezdni wyglądałaby bardziej naturalnie.
Napisano 27 Maj 200519 l najs, ale ma slabe textury, odadj jakies stare cegly i bedzie bdb. taa... stare cegly :) rodzinka bedzie chciala kupic i spyta inwestora czemu w nowym bud juz cegly odpadaja :D lepiej zarzucic troche lekkiego cienia noise'm... Gdybyś dodał na niej jaśniejsze i ciemniejsze pasy wzdłuż jezdni wyglądałaby bardziej naturalnie. proponuje koleiny :D tak jak wyzej-noise lub dodatkowa textura...