Napisano 28 Luty 200421 l http://www.republika.pl/smietniksyf/human2.zip nowsiejsza wersja (kto kolwiek ją chce??)
Napisano 29 Luty 200421 l hmm ja mam pytanie koderskie, nie ma jakiegos proga do latwego edytowana tej planszy i obiektow?... hmm... moze bys kielbaster za cos innego zamienil :D
Napisano 29 Luty 200421 l Autor Originally posted by Siegmar Co do umieszczania plikow na ftpach, to polecam darmowy lycos... Jest rewelacja: 50MB za darmo! Dobry przesyl! Na neostradzie 60 KB/sec... Co do muzyki, to beznadzieja... Zaraz sobie sciagne bete i pogram! Jak bedzie to wygladało w miare przyzwoicie zrobie wam troche muzyki i efektow dzwiekowych... Chodzi ci o muzykę która jest na stronie ?
Napisano 29 Luty 200421 l Originally posted by darkelf hmm ja mam pytanie koderskie, nie ma jakiegos proga do latwego edytowana tej planszy i obiektow?... hmm... moze bys kielbaster za cos innego zamienil :D Ja mam tylko exportera obiektów :(. Mogę jedynie podmieniać te stojące na planszy. Plansza jest czymś innym zrobiona :(. Tego mojego exportera wziełem ze strony 3d game studio. EDIT: :P Wcisnołem go na serwer : to tu klykać wersja dla maxa 4/5
Napisano 29 Luty 200421 l voila moje zabawy - wrobelek ktory kiedystam zrobilem :D... nawet sie rusza, tylko cos jest problem z zapetlaniem :) - cos w gierce, nie u mnie... jakby jest odstep pomiedzy animacjami... to tu(~200kb) ps. to musi tyle zajmowac :|? (te modele) acha zamieniac za lawe albo ew. za kola... chociaz, poprobujcie z innymi konfiguracjami :D
Napisano 29 Luty 200421 l Jak zrobiłeś animkę :D ja jak robiłem to mi nie działała :( Może to dlatego że podstaiwałem pod barmana...
Napisano 1 Marzec 200421 l hmm co to za rusalki giorgione :D.... radx, straszny syf w tamtym katalogu z klem, nei da sie z tym nic zrobic? chociazby 4 katalogi :D sfx gfx code i syf ;D
Napisano 1 Marzec 200421 l To są elfki - które robiłem na samym początku - bodajrze 2 obiekt:P :D Pozdr Giorgione
Napisano 1 Marzec 200421 l Autor Originally posted by darkelf hmm co to za rusalki giorgione :D.... radx, straszny syf w tamtym katalogu z klem, nei da sie z tym nic zrobic? chociazby 4 katalogi :D sfx gfx code i syf ;D To do Sylwiusza.
Napisano 1 Marzec 200421 l A tą mojom studnię to chcecie?? Jest zgodna ze standardami z tabelki :) i ogólnie jest śliczna :P.
Napisano 5 Marzec 200421 l Autor Bo RadX zaczoł ten projekt ale teraz RadX ma ostry zajeb w życiu i tak jak gówno czasem nie wyrabia się na zakręcie :( A DarkElf jest szefem organizacyjnym (ustalaliśmy to na GODzie) :P
Napisano 5 Marzec 200421 l szef organizacyjny to nie szef grafikow prosze panow :)... mozesz mi slac :)
Napisano 7 Marzec 200421 l Autor Ty mnie nie wnerwiaj przypominając o szefie grafików : Niestety ale musisz przejąć moje obowiązki :(
Napisano 9 Marzec 200421 l Cze, zassałem to coś z sieci. Nieźle się zapowiada jak na projekt/tytół tworzony po pracy, chyba się nie mylę?? Ten engine sami zrobiliście czy jest to gotowiec typu reality factory? Jeżeli sami go stworzyliście to jestem pełen podziwu:cool:
Napisano 10 Marzec 200421 l trzeba bylo powiedziec ze sami :D mielibysmy lepsze wzgledy u opini publicznej :DD
Napisano 17 Marzec 200420 l Macie jakąś beta wersje żeby popatrzeć bo sciagnac sie nie da ze stronki... Nikola Kołodziejczyk
Napisano 18 Marzec 200420 l Przykro mi - Admin sie wkurzył i mi zablokował dostępp do tego pliku :( Przykro mi...
Napisano 20 Marzec 200420 l Autor Uuu :/ Trza wymyślić coś zastępczego :| Ktoś ma jakieś propozycję ?
Napisano 31 Marzec 200420 l Autor Dzięki malefatal ! Już za kilka minut KL-beta znów dostępny do ściągnięcia ze strony http://www.krysztaly-lorien.prv.pl :) ps. za te info masz podziękowanie na stronie KLa :)
Napisano 21 Czerwiec 200420 l no i jak panowie gonicie unreal\'a czy nie ... bo sie pogubilem; cos sie dzieje?
Napisano 23 Czerwiec 200420 l Taa, to już koniec. Czas śmierci... z prochu powstales i w proch sie obrucisz etc. :D
Napisano 23 Czerwiec 200420 l sorry - ale wiedziałem że tak się skończy jak zaczynaliście :) ale brawo za chęci. Pozdro
Napisano 26 Czerwiec 200420 l yyy...typowa polska mentalność...heh...Tobie tesh życze podobnych sukcesów :) pozdrawiam... [Wyedytowany dnia 26-6-2004 > Phantom]