Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2k
  • Wyświetleń 72,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmm ja mam pytanie koderskie, nie ma jakiegos proga do latwego edytowana tej planszy i obiektow?...

hmm... moze bys kielbaster za cos innego zamienil :D

Napisano
  • Autor
Originally posted by Siegmar

Co do umieszczania plikow na ftpach, to polecam darmowy lycos... Jest rewelacja: 50MB za darmo! Dobry przesyl! Na neostradzie 60 KB/sec... Co do muzyki, to beznadzieja... Zaraz sobie sciagne bete i pogram! Jak bedzie to wygladało w miare przyzwoicie zrobie wam troche muzyki i efektow dzwiekowych...

Chodzi ci o muzykę która jest na stronie ?

Napisano
Originally posted by darkelf

hmm ja mam pytanie koderskie, nie ma jakiegos proga do latwego edytowana tej planszy i obiektow?...

hmm... moze bys kielbaster za cos innego zamienil :D

Ja mam tylko exportera obiektów :(. Mogę jedynie podmieniać te stojące na planszy. Plansza jest czymś innym zrobiona :(. Tego mojego exportera wziełem ze strony 3d game studio.

EDIT: :P Wcisnołem go na serwer : to tu klykać

wersja dla maxa 4/5

Napisano

voila moje zabawy - wrobelek ktory kiedystam zrobilem :D... nawet sie rusza, tylko cos jest problem z zapetlaniem :) - cos w gierce, nie u mnie... jakby jest odstep pomiedzy animacjami...

to tu(~200kb)

ps. to musi tyle zajmowac :|? (te modele)

acha zamieniac za lawe albo ew. za kola... chociaz, poprobujcie z innymi konfiguracjami :D

Napisano

hmm co to za rusalki giorgione :D.... radx, straszny syf w tamtym katalogu z klem, nei da sie z tym nic zrobic? chociazby 4 katalogi :D sfx gfx code i syf ;D

Napisano
  • Autor
Originally posted by darkelf

hmm co to za rusalki giorgione :D.... radx, straszny syf w tamtym katalogu z klem, nei da sie z tym nic zrobic? chociazby 4 katalogi :D sfx gfx code i syf ;D

To do Sylwiusza.

Napisano
  • Autor

Bo RadX zaczoł ten projekt ale teraz RadX ma ostry zajeb w życiu i tak jak gówno czasem nie wyrabia się na zakręcie :(

A DarkElf jest szefem organizacyjnym (ustalaliśmy to na GODzie) :P

Napisano
  • Autor

Ty mnie nie wnerwiaj przypominając o szefie grafików :

Niestety ale musisz przejąć moje obowiązki :(

Napisano

Cze, zassałem to coś z sieci. Nieźle się zapowiada jak na projekt/tytół tworzony po pracy, chyba się nie mylę?? Ten engine sami zrobiliście czy jest to gotowiec typu reality factory? Jeżeli sami go stworzyliście to jestem pełen podziwu:cool:

Napisano

trzeba bylo powiedziec ze sami :D mielibysmy lepsze wzgledy u opini publicznej :DD

Napisano

Macie jakąś beta wersje żeby popatrzeć bo sciagnac sie nie da ze stronki...

Nikola Kołodziejczyk

Napisano
  • Autor

UPS sorry. Nie wiem na razię dlaczego. Ale się dowiemy ;)

Napisano

Przykro mi - Admin sie wkurzył i mi zablokował dostępp do tego pliku :(

Przykro mi...

Napisano
  • Autor

Uuu :/

Trza wymyślić coś zastępczego :|

Ktoś ma jakieś propozycję ?

Napisano

no i jak panowie gonicie unreal\'a czy nie ... bo sie pogubilem; cos sie dzieje?

Napisano

Taa, to już koniec. Czas śmierci... z prochu powstales i w proch sie obrucisz etc. :D

Napisano

sorry - ale wiedziałem że tak się skończy jak zaczynaliście :) ale brawo za chęci. Pozdro

Napisano

yyy...typowa polska mentalność...heh...Tobie tesh życze podobnych sukcesów :)

pozdrawiam...

[Wyedytowany dnia 26-6-2004 > Phantom]