Master Kiełbaster Napisano 28 Luty 2004 Share Napisano 28 Luty 2004 zrobilem :P teksturka po zmniejszeniu 4x tez jako tako wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 28 Luty 2004 Share Napisano 28 Luty 2004 http://www.republika.pl/smietniksyf/human2.zip nowsiejsza wersja (kto kolwiek ją chce??) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 hmm ja mam pytanie koderskie, nie ma jakiegos proga do latwego edytowana tej planszy i obiektow?... hmm... moze bys kielbaster za cos innego zamienil :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 29 Luty 2004 Autor Share Napisano 29 Luty 2004 Originally posted by Siegmar Co do umieszczania plikow na ftpach, to polecam darmowy lycos... Jest rewelacja: 50MB za darmo! Dobry przesyl! Na neostradzie 60 KB/sec... Co do muzyki, to beznadzieja... Zaraz sobie sciagne bete i pogram! Jak bedzie to wygladało w miare przyzwoicie zrobie wam troche muzyki i efektow dzwiekowych... Chodzi ci o muzykę która jest na stronie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 Originally posted by darkelf hmm ja mam pytanie koderskie, nie ma jakiegos proga do latwego edytowana tej planszy i obiektow?... hmm... moze bys kielbaster za cos innego zamienil :D Ja mam tylko exportera obiektów :(. Mogę jedynie podmieniać te stojące na planszy. Plansza jest czymś innym zrobiona :(. Tego mojego exportera wziełem ze strony 3d game studio. EDIT: :P Wcisnołem go na serwer : to tu klykać wersja dla maxa 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 hehe pobawie sie :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 voila moje zabawy - wrobelek ktory kiedystam zrobilem :D... nawet sie rusza, tylko cos jest problem z zapetlaniem :) - cos w gierce, nie u mnie... jakby jest odstep pomiedzy animacjami... to tu(~200kb) ps. to musi tyle zajmowac :|? (te modele) acha zamieniac za lawe albo ew. za kola... chociaz, poprobujcie z innymi konfiguracjami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 Jak zrobiłeś animkę :D ja jak robiłem to mi nie działała :( Może to dlatego że podstaiwałem pod barmana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 1 Marzec 2004 Share Napisano 1 Marzec 2004 pod barmana nie dziala, pod innymidziala :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 1 Marzec 2004 Autor Share Napisano 1 Marzec 2004 Hacking KLa ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 1 Marzec 2004 Share Napisano 1 Marzec 2004 chetnie zobaczyłbym sobie cos takiego w kryształkach:D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 1 Marzec 2004 Share Napisano 1 Marzec 2004 Buche he engine tego nie pociągnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 1 Marzec 2004 Share Napisano 1 Marzec 2004 hmm co to za rusalki giorgione :D.... radx, straszny syf w tamtym katalogu z klem, nei da sie z tym nic zrobic? chociazby 4 katalogi :D sfx gfx code i syf ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 1 Marzec 2004 Share Napisano 1 Marzec 2004 Ten anonymous to ja jak by coś :P (w szkole strach hasło wprowadzać :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 1 Marzec 2004 Share Napisano 1 Marzec 2004 To są elfki - które robiłem na samym początku - bodajrze 2 obiekt:P :D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 1 Marzec 2004 Autor Share Napisano 1 Marzec 2004 Originally posted by darkelf hmm co to za rusalki giorgione :D.... radx, straszny syf w tamtym katalogu z klem, nei da sie z tym nic zrobic? chociazby 4 katalogi :D sfx gfx code i syf ;D To do Sylwiusza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 1 Marzec 2004 Share Napisano 1 Marzec 2004 A tą mojom studnię to chcecie?? Jest zgodna ze standardami z tabelki :) i ogólnie jest śliczna :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 to do szefów z taka sprawą:P Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 a sa takowi? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 3 Marzec 2004 Autor Share Napisano 3 Marzec 2004 Tak ! TY :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 :| nic mi nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 A kto jest autorem tej tabelki z zadaniami ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 darkelf:P Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 3 Marzec 2004 Autor Share Napisano 3 Marzec 2004 HEHEHEHE ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 eee...eee... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 Ale to RadX założył temat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 5 Marzec 2004 Autor Share Napisano 5 Marzec 2004 Bo RadX zaczoł ten projekt ale teraz RadX ma ostry zajeb w życiu i tak jak gówno czasem nie wyrabia się na zakręcie :( A DarkElf jest szefem organizacyjnym (ustalaliśmy to na GODzie) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 No to komu mam to wysłać :)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 szef organizacyjny to nie szef grafikow prosze panow :)... mozesz mi slac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 7 Marzec 2004 Autor Share Napisano 7 Marzec 2004 Ty mnie nie wnerwiaj przypominając o szefie grafików : Niestety ale musisz przejąć moje obowiązki :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frankot Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 Cze, zassałem to coś z sieci. Nieźle się zapowiada jak na projekt/tytół tworzony po pracy, chyba się nie mylę?? Ten engine sami zrobiliście czy jest to gotowiec typu reality factory? Jeżeli sami go stworzyliście to jestem pełen podziwu:cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 10 Marzec 2004 Autor Share Napisano 10 Marzec 2004 Nie sami :( to Game Maker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 trzeba bylo powiedziec ze sami :D mielibysmy lepsze wzgledy u opini publicznej :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 10 Marzec 2004 Autor Share Napisano 10 Marzec 2004 UPS fakt ;D Poważanie i szakunec ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwiusz Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 Przydalby sie jednak chyba jakis level designer i ktos odd skryptow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 13 Marzec 2004 Autor Share Napisano 13 Marzec 2004 Oj tak przydał by się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Macie jakąś beta wersje żeby popatrzeć bo sciagnac sie nie da ze stronki... Nikola Kołodziejczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 17 Marzec 2004 Autor Share Napisano 17 Marzec 2004 UPS sorry. Nie wiem na razię dlaczego. Ale się dowiemy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 18 Marzec 2004 Share Napisano 18 Marzec 2004 Przykro mi - Admin sie wkurzył i mi zablokował dostępp do tego pliku :( Przykro mi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 20 Marzec 2004 Autor Share Napisano 20 Marzec 2004 Uuu :/ Trza wymyślić coś zastępczego :| Ktoś ma jakieś propozycję ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 hmm wal na http://www.tripod.lycos.co.uk/ ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 21 Marzec 2004 Autor Share Napisano 21 Marzec 2004 TO ma 20 MB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 50 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 24 Marzec 2004 Autor Share Napisano 24 Marzec 2004 Ooo muszę się tym zająć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 31 Marzec 2004 Autor Share Napisano 31 Marzec 2004 Dzięki malefatal ! Już za kilka minut KL-beta znów dostępny do ściągnięcia ze strony http://www.krysztaly-lorien.prv.pl :) ps. za te info masz podziękowanie na stronie KLa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 21 Czerwiec 2004 Share Napisano 21 Czerwiec 2004 no i jak panowie gonicie unreal\'a czy nie ... bo sie pogubilem; cos sie dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 22 Czerwiec 2004 Share Napisano 22 Czerwiec 2004 dzudzu ... daj umrzeć topicowi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 23 Czerwiec 2004 Share Napisano 23 Czerwiec 2004 Taa, to już koniec. Czas śmierci... z prochu powstales i w proch sie obrucisz etc. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 23 Czerwiec 2004 Share Napisano 23 Czerwiec 2004 sorry - ale wiedziałem że tak się skończy jak zaczynaliście :) ale brawo za chęci. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 26 Czerwiec 2004 Share Napisano 26 Czerwiec 2004 yyy...typowa polska mentalność...heh...Tobie tesh życze podobnych sukcesów :) pozdrawiam... [Wyedytowany dnia 26-6-2004 > Phantom] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi