Napisano 30 Maj 200519 l to juz wiadomo od kogo wyborcza zerznela reklame ksiazek :D ps: takie to male dajesz ze nie widac bledow i przez to ladnie wyglada ;)
Napisano 31 Maj 200519 l Autor dzx chlopkaki niedlugo komiks ech peter ty zdzieraczu, jak chcesz przesle ci na maila wieksze :P poz
Napisano 2 Czerwiec 200519 l little-ninja -> ta pani Ci powiedziała co masz rysować czy dała Ci wiersze i do nich rysowałeś czy jak ? Bardzo ciekawe te graficzki ale też Ci ponarzekam, małe bardzo (nie da się nic na rekomendacje wybrać z nich :])
Napisano 2 Czerwiec 200519 l teraz to przesadziłeś;) bardzo lubie takie kreski. ciekaw jestem, o co temu panu zamyslonemu chodzi co na krześle duma. robisz szkic a potem tusz kładziesz stalówką?
Napisano 3 Czerwiec 200519 l Autor zgodnie z prosba umieszczam wieksze :) dziekuje za komentarze wszystkim leru - jakby pani kazala mi rysowac co trzeba to troche mijaloby sie z celem nie uwazasz to poezja a nie supermarket ;)...mialem wolna reke ale wiersze sa bardzo proste(ale nie prostackie, takie o codziennosci i takie tam) nie jakies tam pokrecone to nie jest topor smart - szkic w olowku pozniej tusz cienkopisami poz
Napisano 3 Czerwiec 200519 l czym jest poezja nigdy się nie zastanawiałem ;) wyszedłem z założenia, że to jej tomik więc ma prawo decydować co ma być na ilustracjach (autorka czy tam wydawnictwo, nie wnikam). W każdym razie, dzięki za większe wersje i pozdrawiam :)
Napisano 3 Czerwiec 200519 l Autor heh dzx dzudzu :) leru czasem warto sie zastanowic czym jest poezyjjja...to niszowa produkcja a im cos bardziej niszowe tym wiecej swobody ...ale tez z tym roznie bywa...ogolnie wspolpraca milutka byla poz
Napisano 3 Czerwiec 200519 l Po zobatrzeniu tych códnych grafik mam ochote przeczytać ten tomik:) To chyba najlepiej wyraża to co czuje patrząc na nie:)
Napisano 4 Czerwiec 200519 l Yo little-ninja nabardziej mi sie podobaja SUWAK, GIRY Z PAPIERKIEM, USTA (rararar) kolesa z mikrofala moglbys bardziej () przygnebic, zobojetnic, a czy moglbys nam przedstawic jakies teksty dotyczace ktorejs z ilustracji kudasai (please), tzn ktore wplynely na twoje pracky. pozdrawiam ps. Znasz Foksowicza (brodatego skrzata rembajlo,pijaka, kumpla ktory sie przeniosl do Krakowa) ? edit: co do tekstow, chociaz tytuly, chyba ze jest w sprzedazy, to kupie? (jesli jest wiecej grafiki i duzo ciekawych wierszy, na to juz musisz dac gwarancje)
Napisano 5 Czerwiec 200519 l dobre, suwak jest świetny, chociaż pierwszy plan wymagał by większej dbałości o detal. szkoda, że taka krótka kreska {cień pod stopami}, bo wygląda to nie najlepiej
Napisano 5 Czerwiec 200519 l Pogratulować! Ciekawe i poetyckie :) Jezeli mialbym wybrac to suwak i pajeczyna najbardziej mi sie podobaja...
Napisano 5 Czerwiec 200519 l Autor dzx za koment wszystkim sympathetic to zwyczajne cienkopisy na stare piorka mnie nie stac ;) Azazello co do tomiku to jak juz wspominalem zadne tam hardkory ech troche mnie poniosla wyobraznia nie ukrywam ze nadinterpretacji z mojej strony jest sporo asfalton a on mnie zna ? bo ja pijalem z wieloma(teraz mi troszke przeszlo bo dziewucha sie za mnie wziela ;P)co do sprzedazy to lokalne ma byc bardzo i to w gorzowie wlkp. ma niby sie druknac ale szczegolow nie znam co do tekstow to nie moge umiescic poz
Napisano 6 Czerwiec 200519 l powiem tyle: "...a one {muchy} jak helikoptery latały nad drzewami..." albo .. albo juz nie.... to oczywiscie cytata z Marii T. W. [Woronicz] (słynnej poetki z Bornego Sulinowa dla niewtajemniczonych podpowiadam) ...no cwicz little poeto nindza, bo mysle ze ten tomik to byla bulka z maslem w porownaniu do proby zmierzenia sie z nasza ulubiona pisarka :D to bedzie dopiero wyzwanie, ze jeszcze tylko Tobie przypomne wiersz .. ba! utwór "Cierpliwa żona" :D pozdr boba ps. milo ze udalo ci sie to w koncu zamknac ;) ...bo sie juz balem ze sie niedoczekamy tych ilustracji
Napisano 7 Czerwiec 200519 l nooo ilustrować poezje to łatwo nie jest, wszystkich się nie zadowoli ;) Jak dla mnie trochę przygnębiające ilustracje i przyciężkawe, ale rozumiem że i tekst sam lekki i prosty nie jest :D Kreska trochę zbyt sztywna, ale też to pewno od samego tekstu zależy. Mają klimat . . . @_@