Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

• Odpowiedzi 24
  • Wy艣wietle艅 3,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

to juz wiadomo od kogo wyborcza zerznela reklame ksiazek :D

ps: takie to male dajesz ze nie widac bledow i przez to ladnie wyglada ;)

Napisano

little-ninja -> ta pani Ci powiedzia艂a co masz rysowa膰 czy da艂a Ci wiersze i do nich rysowa艂e艣 czy jak ? Bardzo ciekawe te graficzki ale te偶 Ci ponarzekam, ma艂e bardzo (nie da si臋 nic na rekomendacje wybra膰 z nich :])

Napisano

teraz to przesadzi艂e艣;)

bardzo lubie takie kreski.

ciekaw jestem, o co temu panu zamyslonemu chodzi co na krze艣le duma.

robisz szkic a potem tusz k艂adziesz stal贸wk膮?

Napisano
  • Autor

zgodnie z prosba umieszczam wieksze :)

dziekuje za komentarze wszystkim

leru - jakby pani kazala mi rysowac co trzeba to troche mijaloby sie z celem nie uwazasz to poezja a nie supermarket ;)...mialem wolna reke ale wiersze sa bardzo proste(ale nie prostackie, takie o codziennosci i takie tam) nie jakies tam pokrecone to nie jest topor

smart - szkic w olowku pozniej tusz cienkopisami

3.jpg

5.jpg

6.jpg

8.jpg

2.jpg

4.jpg

1.jpg

poz

Napisano

czym jest poezja nigdy si臋 nie zastanawia艂em ;) wyszed艂em z za艂o偶enia, 偶e to jej tomik wi臋c ma prawo decydowa膰 co ma by膰 na ilustracjach (autorka czy tam wydawnictwo, nie wnikam). W ka偶dym razie, dzi臋ki za wi臋ksze wersje i pozdrawiam :)

Napisano
  • Autor

heh dzx dzudzu :)

leru czasem warto sie zastanowic czym jest poezyjjja...to niszowa produkcja a im cos bardziej niszowe tym wiecej swobody ...ale tez z tym roznie bywa...ogolnie wspolpraca milutka byla

poz

Napisano

hm, moje zdanie ju偶 dawno znasz: k艂aniam sie coraz ni偶ej ;)

Napisano

genialny zamek b艂yskawiczny, tylko dale znika po艂owa :)

Napisano

Po zobatrzeniu tych c贸dnych grafik mam ochote przeczyta膰 ten tomik:) To chyba najlepiej wyra偶a to co czuje patrz膮c na nie:)

Napisano

Yo little-ninja nabardziej mi sie podobaja SUWAK, GIRY Z PAPIERKIEM, USTA (rararar) kolesa z mikrofala moglbys bardziej () przygnebic, zobojetnic, a czy moglbys nam przedstawic jakies teksty dotyczace ktorejs z ilustracji kudasai (please), tzn ktore wplynely na twoje pracky.

pozdrawiam

ps. Znasz Foksowicza (brodatego skrzata rembajlo,pijaka, kumpla ktory sie przeniosl do Krakowa) ?

edit: co do tekstow, chociaz tytuly, chyba ze jest w sprzedazy, to kupie?

(jesli jest wiecej grafiki i duzo ciekawych wierszy, na to juz musisz dac gwarancje)

Napisano

dobre, suwak jest 艣wietny, chocia偶 pierwszy plan wymaga艂 by wi臋kszej dba艂o艣ci o detal. szkoda, 偶e taka kr贸tka kreska {cie艅 pod stopami}, bo wygl膮da to nie najlepiej

Napisano

Pogratulowa膰! Ciekawe i poetyckie :) Jezeli mialbym wybrac to suwak i pajeczyna najbardziej mi sie podobaja...

Napisano
  • Autor

dzx za koment wszystkim

sympathetic to zwyczajne cienkopisy na stare piorka mnie nie stac ;)

Azazello co do tomiku to jak juz wspominalem zadne tam hardkory ech troche mnie poniosla wyobraznia nie ukrywam ze nadinterpretacji z mojej strony jest sporo

asfalton a on mnie zna ? bo ja pijalem z wieloma(teraz mi troszke przeszlo bo dziewucha sie za mnie wziela ;P)co do sprzedazy to lokalne ma byc bardzo i to w gorzowie wlkp. ma niby sie druknac ale szczegolow nie znam co do tekstow to nie moge umiescic

poz

Napisano

powiem tyle:

"...a one {muchy} jak helikoptery lata艂y nad drzewami..."

albo .. albo juz nie....

to oczywiscie cytata z Marii T. W. [Woronicz] (s艂ynnej poetki z Bornego Sulinowa dla niewtajemniczonych podpowiadam)

...no cwicz little poeto nindza, bo mysle ze ten tomik to byla bulka z maslem w porownaniu do proby zmierzenia sie z nasza ulubiona pisarka :D

to bedzie dopiero wyzwanie, ze jeszcze tylko Tobie przypomne wiersz .. ba! utw贸r "Cierpliwa 偶ona" :D

pozdr boba

ps. milo ze udalo ci sie to w koncu zamknac ;) ...bo sie juz balem ze sie niedoczekamy tych ilustracji

Napisano

nooo ilustrowa膰 poezje to 艂atwo nie jest, wszystkich si臋 nie zadowoli ;)

Jak dla mnie troch臋 przygn臋biaj膮ce ilustracje i przyci臋偶kawe, ale rozumiem 偶e i tekst sam lekki i prosty nie jest :D

Kreska troch臋 zbyt sztywna, ale te偶 to pewno od samego tekstu zale偶y.

Maj膮 klimat . . . @_@

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci