Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 547
  • Wyświetleń 36,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

dzisiaj przy pifku...uzgodniliśmy wygląd menu...wygląd głównego napisu \"Kryształów Lorien\" cały desine poszczególnych elementów menu przed grą...a także ingamowego...wydaliśmy na to dużo nerwów...i dużo pieniędzy i dużo [piwo]...więc pomyśly są jak najbardziej profesjonalne i orginalne...stworzenie szkiców jest kwestią 1 tygodnia...może nawet nie...jeżeli nie zabraknie pieniędzy na paliwo :P:P:P

pozdro...

Napisano

najbardziej elfowy :D jest chyba numerek 8 . 10 wyglada jak nietoperz ;) a 11 jak gargamel :o. Elfy chyba maja bardziej szlachetne rysy no nie ?? [rotfl]

Ladnie, ladnie macie talent heh.. [piwo]

POZDROWY [piwo]

Napisano

4,14,9 hehehe są podobni i nie mogłęm się zdecydować

Napisano
  • Autor

qrde miałbyć jeden numer !! jak myślicie że wybiore z 3!! zastanówcie sie...

JEDEN NUMER QRDE !!

Napisano
  • Autor

dobra widze żę 8 wygrała przetarg...mój osobisty faworyt no i dobrze :)

to jutro idzie do rysowania...jush...moglibyście jeszcze sprecyzować się co do wyglądu...głownego bohatera...Willow to w ciebie wierze...w co ma być ubrany bohater...:)

pozdro...

Napisano

Phantom...texturki czekaja barmana :D

Chief goni Chiefa [lol]

pozdr

Napisano

Hmm...nie wiem jak całość ubioru ma byc rozwiązana...myślę że to powinno byc tak że ma na sobie jakąś bluze i getry(a\'la Robin Hood przerobione na styl fantasy), a na to będziemy wkładać zbroję, czy szatę maga zależnie od klasy postaci...

Czyli ogólnie wg. mnie: powinien mieć getry, wysokie, skórzane buty, bluze(może z kapturem...). NIedawno wrzuciłem concept-arta takiego elfa...

Napisano
  • Autor

Pablo ja mam ważniejsze rzeczy na głowie nish robienie textur...wierze że dash sobie rade...pownieneś się uczyć :)

Willow...no dobra...:D

pozdro...

Napisano

Phantom....przydziel komus to :P:P..ja jestem od 3d a nie 2d :P:P:P

pozdr

Napisano
  • Autor

Dobra...jutro będzie jush art odnośnie menu...powinien znaczy się być...ale myśle że Ander ma jeszcze dużo czasu do jutra do 12 :D (w samo południe :P)...

nie wiem czy się wyrobi z conceptem elfa...ale szczerze mówiąc wole żeby robił wolno ale dokładnie i ciekawie...

pozdro...

Napisano
  • Autor

ooo...a tutaj maci taki początkowy shkic ubrania głównego bohatera...ale jeszcze naniesione zostaną na niego poprawki...

Anderton mówi...żeby zaakcentować że to jest lekki shkic...znaczy się na \"odpiepsz się\" :P

pozdro...

Napisano
  • Autor

MENU

no dobra koniec laby...zabieram się do roboty (nareshcie :P)...a jest co robić...jush miałem kłopoty z przygotowaniem menu do przeróbki bo Ander zrobił je do góry nogami...i wszystki wymiary...poszłuy [dresik]...!!

tu macie shkic a ja jush więcej nie gadam tylko robie :P...pozdro...[piwo]

Napisano

IMHO powinien miec troche bardziej ludzkie rysy, w koncu jest polelfem. I troche mniejsze uszy.

Menu sliczne.

Napisano

Te długie uszy to chyba z \"Record of Lodoss war\".

:(:D:D:D:D

Tak na serio - czy przypadkiem Anderton ogląda anime?? Bo jego elf ma charakterystyczne cechy postaci anime.

Napisano
  • Autor

hyhyhy...tia...oglądamy animi...i mange :D a pozatym ma podęczniki do rysowania mangi :) od tego zaczynał :D

pozdro...

Napisano

Tak tylko pytałem, bo sam jestem fanatykiem jeśli chodzi o te sprawy:D:D:D:D:D:D:D

Giorgione

Napisano

Daję się wyczuć tu anime.

A moja ocena Menu gry to [boje się]

Napisano
  • Autor

no to Pablo poczekash...bo nie ciężko to idzie jakoś...brak mi pomysłów tak na sucho...:( ale staram się jak moge....:D

a teraz pytanie...jakie colory dać na tą elfke?? bo jakoś taka jak teraz jest z białymi włosami mi się podoba...ale nie wiem jak wam :D

pozdro..

Napisano
  • Autor

próbowałem zrobić złote...ale nie pasowało do reszty...a cholera białe mi pasują...ale thx...może ktoś będzie miał pomysł ??!! :D

pozdro...

Napisano

Czesc

Menu fajne. Tylko proponowalbym gdzies wcisnac tytul gry :). A biale wlosy do elfki nie pasuja - lepiej by wygladaly zlote (jak to Pablo napisal).

PS. Warto bylo czekac :D.

Napisano

Ciezko z tym kolorem wlosow, moim zdaniem cale menu powinno byc takie bardziej brazowo, srebrno, czerwone, jezeli wiesz o co mi chodzi, sprobuj moze jedna taka wersje dac na probe

Napisano

a wrzuc tutaj ten obrazek z zlotymi wlosami....my to ocenimy :)) wkoncu jestesmy w teamie :))

pozdr

Napisano

Mi się te stalowę kolory podobają no ale włosy złote muszą być.

Sylwiusz budynki ja a lokację ty i proponuję Klicka bo się chłopak zna (przynajmniej sprawia takie wrażenie [lol]).

Napisano

Phantom, jesli nie złote to może srebrne - zbliżone do białych i do obramowania umieszceonego na górze??[co?][co?][co?][co?][co?]

Giorgione

Napisano
  • Autor

Txh...Gior...

dziś przyszła do mnie pani Vena...i powiedziałą \"Fantom zrób włosy...zrób posąg...jak w filmach o Skarbach...\" tak więc zrobiłęm...co teraz o tym myślicie??

Napisano

nie pasuje mi to ze wlosy i cialo sa takiego samego koloru...nie wem jak inni...

pozdr

Napisano
  • Autor

hmm...wiesz jeżeli to ma być posąg...to chyba color musi być ten sam :P a narazie zrobie reszte i tło...i wtedy dopasujemy :)

pozdro...

Napisano
  • Autor

nie z drewna...a miedziano-złoty :) zresztą nie wiem sam...moge dać jeszcze w samym niebieskim...

a pozatym...to czuje że zrobie...reszte + tło...a potem zobaczymy co pasuje a co nie :)

pozdro...

Napisano

Dlaczego nie zrobicie takiego ciezkiego klimatu wg mnie to tlo nie pasuje do reszty [rotfl2] :D