Phantom Napisano 22 Czerwiec 2003 Autor Napisano 22 Czerwiec 2003 dzisiaj przy pifku...uzgodniliśmy wygląd menu...wygląd głównego napisu \"Kryształów Lorien\" cały desine poszczególnych elementów menu przed grą...a także ingamowego...wydaliśmy na to dużo nerwów...i dużo pieniędzy i dużo [piwo]...więc pomyśly są jak najbardziej profesjonalne i orginalne...stworzenie szkiców jest kwestią 1 tygodnia...może nawet nie...jeżeli nie zabraknie pieniędzy na paliwo :P:P:P pozdro...
c00pa Napisano 22 Czerwiec 2003 Napisano 22 Czerwiec 2003 najbardziej elfowy :D jest chyba numerek 8 . 10 wyglada jak nietoperz ;) a 11 jak gargamel :o. Elfy chyba maja bardziej szlachetne rysy no nie ?? [rotfl] Ladnie, ladnie macie talent heh.. [piwo] POZDROWY [piwo]
RadX Napisano 22 Czerwiec 2003 Napisano 22 Czerwiec 2003 4,14,9 hehehe są podobni i nie mogłęm się zdecydować
Phantom Napisano 23 Czerwiec 2003 Autor Napisano 23 Czerwiec 2003 qrde miałbyć jeden numer !! jak myślicie że wybiore z 3!! zastanówcie sie... JEDEN NUMER QRDE !!
Chris Napisano 23 Czerwiec 2003 Napisano 23 Czerwiec 2003 W moje gusta :D wchodzi 5 i 8. Kawał dobrej roboty [piwo]
Willow Napisano 23 Czerwiec 2003 Napisano 23 Czerwiec 2003 Sorki nie doczytałem widocznie:) W takim razie 8
Phantom Napisano 23 Czerwiec 2003 Autor Napisano 23 Czerwiec 2003 dobra widze żę 8 wygrała przetarg...mój osobisty faworyt no i dobrze :) to jutro idzie do rysowania...jush...moglibyście jeszcze sprecyzować się co do wyglądu...głownego bohatera...Willow to w ciebie wierze...w co ma być ubrany bohater...:) pozdro...
Pablo Napisano 23 Czerwiec 2003 Napisano 23 Czerwiec 2003 Phantom...texturki czekaja barmana :D Chief goni Chiefa [lol] pozdr
Willow Napisano 23 Czerwiec 2003 Napisano 23 Czerwiec 2003 Hmm...nie wiem jak całość ubioru ma byc rozwiązana...myślę że to powinno byc tak że ma na sobie jakąś bluze i getry(a\'la Robin Hood przerobione na styl fantasy), a na to będziemy wkładać zbroję, czy szatę maga zależnie od klasy postaci... Czyli ogólnie wg. mnie: powinien mieć getry, wysokie, skórzane buty, bluze(może z kapturem...). NIedawno wrzuciłem concept-arta takiego elfa...
Phantom Napisano 23 Czerwiec 2003 Autor Napisano 23 Czerwiec 2003 Pablo ja mam ważniejsze rzeczy na głowie nish robienie textur...wierze że dash sobie rade...pownieneś się uczyć :) Willow...no dobra...:D pozdro...
Pablo Napisano 23 Czerwiec 2003 Napisano 23 Czerwiec 2003 Phantom....przydziel komus to :P:P..ja jestem od 3d a nie 2d :P:P:P pozdr
Dr. eA Napisano 23 Czerwiec 2003 Napisano 23 Czerwiec 2003 Ejj a ja chcialem 14:/ No dobra, 8 tez jest spoko:)
Phantom Napisano 24 Czerwiec 2003 Autor Napisano 24 Czerwiec 2003 hahaha...no dobra coś wykombinujemy :P nie będzie źle... pozdro...
giorgione Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 zdecydowanie 8!! :D:D:D:D:D:D Giorgione
Phantom Napisano 24 Czerwiec 2003 Autor Napisano 24 Czerwiec 2003 Dobra...jutro będzie jush art odnośnie menu...powinien znaczy się być...ale myśle że Ander ma jeszcze dużo czasu do jutra do 12 :D (w samo południe :P)... nie wiem czy się wyrobi z conceptem elfa...ale szczerze mówiąc wole żeby robił wolno ale dokładnie i ciekawie... pozdro...
Phantom Napisano 25 Czerwiec 2003 Autor Napisano 25 Czerwiec 2003 ooo...a tutaj maci taki początkowy shkic ubrania głównego bohatera...ale jeszcze naniesione zostaną na niego poprawki... Anderton mówi...żeby zaakcentować że to jest lekki shkic...znaczy się na \"odpiepsz się\" :P pozdro...
Phantom Napisano 25 Czerwiec 2003 Autor Napisano 25 Czerwiec 2003 MENU no dobra koniec laby...zabieram się do roboty (nareshcie :P)...a jest co robić...jush miałem kłopoty z przygotowaniem menu do przeróbki bo Ander zrobił je do góry nogami...i wszystki wymiary...poszłuy [dresik]...!! tu macie shkic a ja jush więcej nie gadam tylko robie :P...pozdro...[piwo]
felav Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 IMHO powinien miec troche bardziej ludzkie rysy, w koncu jest polelfem. I troche mniejsze uszy. Menu sliczne.
giorgione Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 Te długie uszy to chyba z \"Record of Lodoss war\". :(:D:D:D:D Tak na serio - czy przypadkiem Anderton ogląda anime?? Bo jego elf ma charakterystyczne cechy postaci anime.
Phantom Napisano 25 Czerwiec 2003 Autor Napisano 25 Czerwiec 2003 hyhyhy...tia...oglądamy animi...i mange :D a pozatym ma podęczniki do rysowania mangi :) od tego zaczynał :D pozdro...
giorgione Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 Tak tylko pytałem, bo sam jestem fanatykiem jeśli chodzi o te sprawy:D:D:D:D:D:D:D Giorgione
RadX Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 Daję się wyczuć tu anime. A moja ocena Menu gry to [boje się]
Phantom Napisano 25 Czerwiec 2003 Autor Napisano 25 Czerwiec 2003 no to Pablo poczekash...bo nie ciężko to idzie jakoś...brak mi pomysłów tak na sucho...:( ale staram się jak moge....:D a teraz pytanie...jakie colory dać na tą elfke?? bo jakoś taka jak teraz jest z białymi włosami mi się podoba...ale nie wiem jak wam :D pozdro..
Phantom Napisano 25 Czerwiec 2003 Autor Napisano 25 Czerwiec 2003 próbowałem zrobić złote...ale nie pasowało do reszty...a cholera białe mi pasują...ale thx...może ktoś będzie miał pomysł ??!! :D pozdro...
darkelf Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 Czesc Menu fajne. Tylko proponowalbym gdzies wcisnac tytul gry :). A biale wlosy do elfki nie pasuja - lepiej by wygladaly zlote (jak to Pablo napisal). PS. Warto bylo czekac :D.
felav Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 Ciezko z tym kolorem wlosow, moim zdaniem cale menu powinno byc takie bardziej brazowo, srebrno, czerwone, jezeli wiesz o co mi chodzi, sprobuj moze jedna taka wersje dac na probe
Pablo Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 a wrzuc tutaj ten obrazek z zlotymi wlosami....my to ocenimy :)) wkoncu jestesmy w teamie :)) pozdr
Sylwiusz Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 Czekam na prpopozycje wizualizacji dialogow
RadX Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 Mi się te stalowę kolory podobają no ale włosy złote muszą być. Sylwiusz budynki ja a lokację ty i proponuję Klicka bo się chłopak zna (przynajmniej sprawia takie wrażenie [lol]).
giorgione Napisano 26 Czerwiec 2003 Napisano 26 Czerwiec 2003 Phantom, jesli nie złote to może srebrne - zbliżone do białych i do obramowania umieszceonego na górze??[co?][co?][co?][co?][co?] Giorgione
giorgione Napisano 26 Czerwiec 2003 Napisano 26 Czerwiec 2003 Może spróbujesz je zrobić jak te kryształki obok[co?][co?][co?][co?][co?] Giorgione
Phantom Napisano 27 Czerwiec 2003 Autor Napisano 27 Czerwiec 2003 Txh...Gior... dziś przyszła do mnie pani Vena...i powiedziałą \"Fantom zrób włosy...zrób posąg...jak w filmach o Skarbach...\" tak więc zrobiłęm...co teraz o tym myślicie??
Pablo Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 nie pasuje mi to ze wlosy i cialo sa takiego samego koloru...nie wem jak inni... pozdr
Phantom Napisano 27 Czerwiec 2003 Autor Napisano 27 Czerwiec 2003 hmm...wiesz jeżeli to ma być posąg...to chyba color musi być ten sam :P a narazie zrobie reszte i tło...i wtedy dopasujemy :) pozdro...
darkelf Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 ups, w 3d napisalem posta do 2d, prosze tam szukac odpowiedzi mojej :P.
Phantom Napisano 27 Czerwiec 2003 Autor Napisano 27 Czerwiec 2003 nie z drewna...a miedziano-złoty :) zresztą nie wiem sam...moge dać jeszcze w samym niebieskim... a pozatym...to czuje że zrobie...reszte + tło...a potem zobaczymy co pasuje a co nie :) pozdro...
c00pa Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 Dlaczego nie zrobicie takiego ciezkiego klimatu wg mnie to tlo nie pasuje do reszty [rotfl2] :D
Rekomendowane odpowiedzi