Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 547
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

dzisiaj przy pifku...uzgodniliśmy wygląd menu...wygląd głównego napisu \"Kryształów Lorien\" cały desine poszczególnych elementów menu przed grą...a także ingamowego...wydaliśmy na to dużo nerwów...i dużo pieniędzy i dużo [piwo]...więc pomyśly są jak najbardziej profesjonalne i orginalne...stworzenie szkiców jest kwestią 1 tygodnia...może nawet nie...jeżeli nie zabraknie pieniędzy na paliwo :P:P:P

pozdro...

Napisano

najbardziej elfowy :D jest chyba numerek 8 . 10 wyglada jak nietoperz ;) a 11 jak gargamel :o. Elfy chyba maja bardziej szlachetne rysy no nie ?? [rotfl]

Ladnie, ladnie macie talent heh.. [piwo]

POZDROWY [piwo]

Napisano

dobra widze żę 8 wygrała przetarg...mój osobisty faworyt no i dobrze :)

to jutro idzie do rysowania...jush...moglibyście jeszcze sprecyzować się co do wyglądu...głownego bohatera...Willow to w ciebie wierze...w co ma być ubrany bohater...:)

pozdro...

Napisano

Hmm...nie wiem jak całość ubioru ma byc rozwiązana...myślę że to powinno byc tak że ma na sobie jakąś bluze i getry(a\'la Robin Hood przerobione na styl fantasy), a na to będziemy wkładać zbroję, czy szatę maga zależnie od klasy postaci...

Czyli ogólnie wg. mnie: powinien mieć getry, wysokie, skórzane buty, bluze(może z kapturem...). NIedawno wrzuciłem concept-arta takiego elfa...

Napisano

Pablo ja mam ważniejsze rzeczy na głowie nish robienie textur...wierze że dash sobie rade...pownieneś się uczyć :)

Willow...no dobra...:D

pozdro...

Napisano

Dobra...jutro będzie jush art odnośnie menu...powinien znaczy się być...ale myśle że Ander ma jeszcze dużo czasu do jutra do 12 :D (w samo południe :P)...

nie wiem czy się wyrobi z conceptem elfa...ale szczerze mówiąc wole żeby robił wolno ale dokładnie i ciekawie...

pozdro...

Napisano

ooo...a tutaj maci taki początkowy shkic ubrania głównego bohatera...ale jeszcze naniesione zostaną na niego poprawki...

Anderton mówi...żeby zaakcentować że to jest lekki shkic...znaczy się na \"odpiepsz się\" :P

pozdro...

Napisano

MENU

no dobra koniec laby...zabieram się do roboty (nareshcie :P)...a jest co robić...jush miałem kłopoty z przygotowaniem menu do przeróbki bo Ander zrobił je do góry nogami...i wszystki wymiary...poszłuy [dresik]...!!

tu macie shkic a ja jush więcej nie gadam tylko robie :P...pozdro...[piwo]

Napisano

Te długie uszy to chyba z \"Record of Lodoss war\".

:(:D:D:D:D

Tak na serio - czy przypadkiem Anderton ogląda anime?? Bo jego elf ma charakterystyczne cechy postaci anime.

Napisano

no to Pablo poczekash...bo nie ciężko to idzie jakoś...brak mi pomysłów tak na sucho...:( ale staram się jak moge....:D

a teraz pytanie...jakie colory dać na tą elfke?? bo jakoś taka jak teraz jest z białymi włosami mi się podoba...ale nie wiem jak wam :D

pozdro..

Napisano

próbowałem zrobić złote...ale nie pasowało do reszty...a cholera białe mi pasują...ale thx...może ktoś będzie miał pomysł ??!! :D

pozdro...

Napisano

Czesc

Menu fajne. Tylko proponowalbym gdzies wcisnac tytul gry :). A biale wlosy do elfki nie pasuja - lepiej by wygladaly zlote (jak to Pablo napisal).

PS. Warto bylo czekac :D.

Napisano

Ciezko z tym kolorem wlosow, moim zdaniem cale menu powinno byc takie bardziej brazowo, srebrno, czerwone, jezeli wiesz o co mi chodzi, sprobuj moze jedna taka wersje dac na probe

Napisano

Mi się te stalowę kolory podobają no ale włosy złote muszą być.

Sylwiusz budynki ja a lokację ty i proponuję Klicka bo się chłopak zna (przynajmniej sprawia takie wrażenie [lol]).

Napisano

Txh...Gior...

dziś przyszła do mnie pani Vena...i powiedziałą \"Fantom zrób włosy...zrób posąg...jak w filmach o Skarbach...\" tak więc zrobiłęm...co teraz o tym myślicie??

Napisano

nie z drewna...a miedziano-złoty :) zresztą nie wiem sam...moge dać jeszcze w samym niebieskim...

a pozatym...to czuje że zrobie...reszte + tło...a potem zobaczymy co pasuje a co nie :)

pozdro...