Jump to content

POSTAC 3D: (re)BIJACZ* ... Nude Warning!!!

Ops

Recommended Posts

jak sam temat mowi nic dodac nic ujac bez zadnych glebszych przekazow czy prowokacji intelektualnych :)

I present YOU

BIJACZ*

CHEERZ!! [winko]

*czyt. z akcentem gangsta rap:)

hmmm ta pani... hmmm[rotfl2] to jakaś taka... dobrze zbudowana, że tak powiem [lol2] ale ogólnie jak dojdzie fryzurka to będzie całkiem niezły materiał na żone [rotfl2] - w jakim programiQ była tworzona?- - - - pozdrowionka

dzieki postaram sie ja troche odchudzic gdzieniegdzie

tak dla informacji cialo jest wzorowane na roznych obrazkach i refkach (min. laska z unreal2, Aspen z \"Fatom-a\") twarz byla Natalie Portman ale pozniej zostala mocno przerobiona:) ogolnie jeszcze duzo do roboty martwie sie o dlonie nigdzie nie moge znalezc referencji kobiecej dloni no i ciezka batalia z shag hair. Na tym etapie musze przyznac ze kobiece cialo to ciezki kawalek chleba:)

poki co symboliczne zblizenie na twarz

aha honzik wszystko jest robione w maxie, render scanlinem

CHEERZ!!![winko]

mi sie bardzo podoba dobrze zbudowana i co z tego ... przynajmniej inny od wszystkich :) panienek 3d ..

mam jedno moze wiecej \"ale\" pupcia nie jest za duza tylko za dluga i troche obwisle piersi ma poprawilabym szyje

glowka cudna podnies je piersi bo w ksztalcie sa swietne i skroc pupke to bedzie perfecto ..

swietne bikini ma ![wow][wow][wow]

Ja tak łądnie tego bym nie zrobił ale błedy widzie i wypowiem sie na ten temat,

Lubie kobity w 3d , pobudzajamoją wyobraznie w jakim kolwiek stanie ( ale muszą byc w miare ładne hehe i zgrabne hihi )

Wiec tya jest niczego sobie szczegółem jest to ze jest lysa ale zaiste to moze sie zmienic , nie wiem na jaki wizerunek ja robis zale jak dla mnei ma zabardzo krzywy kregosłup zauwarz ze brzuszek na wsciągany i kregosłup wrasta jej sie wewnąrz placków tak samo jak mi heh , biut jest przyjemny dlaq oczu ale hmm czy ona jest po porodzie ze tak jej wisi ? i torszku nie kaształtny za bardzo ukierowany w dół , hmmm spójz tez na nosek , jak na moje oko jest torszku za duży , znaczy sie na koncu , trosche taki meski , posatraj sie cos z tym zrobic, i za dlugie ma posladeczkli ciągnąśie bez konca podkrelsl ze to jest tyłek , pokaz nam pupcie w ładnym tego słowa znaczeniu :D

Mam nadzieje ze wezmiesz sie do roboty hehe i nie wq sie za taką krytyke czy tez wykaz błedów :D czekam na dalsze updaty , bo podoba mis ie twoaj postac jak i sama nazwa :D

i wlasnie o to chodzilo dobra konstruktywna krytyka:) pupcie zmienilem choc to jeszcze nie to... co do piersi to nie rozumiem (nie widze) ich obwislosci zamiescilem zdjecie z poprawiona pupa (BETA) i piersiami (nie zmienionymi) bez stanika moze to cien rzucany przez niego dawal taki efekt... narazie odpuszczam sobie poprawki w modelu chce cie pobawic shagiem

CHeerZZ!!!![winko]

PS mam nadzieje ze taki obrazek nikomu nie spaczy psychiki

No tyłek juz jest lepszy , spójż jak ona sie wygna do tyłu a moze to wykrzywiony kregosłóp zrób cos z tym , nie wiem czy to mozliwe ale ja mam jakąs schize widze jej łopaki za nisko , nie wiem czy taka jest anatomia ale jak dla mnie są za nisko wporównaniu do rąk :D

Może ja jakiś dziwny jestem ale mi najbardziej przeszkadzają inne elementy niż kolegom ;) . Komentarze oczywiście do świeżego modelu. Kolana zupełnie odpuszczone, miednica za ostro, brak łopatek, jak na kobietę strasznie duży kaptur.... a ... cy... biust znaczy się faktycznie ma niezłe :)

:) teraz nie wiem co to sa rozpietki :)

no ale coz ciag dalszy ...jak widac przeszla na delikatna diete ... dostala nawet glowe :) ... pleckow prosze sie nie czepiac bo widze w jakim sa stanie :D... pomyslalem jeszcze ze chyba sie jej za lekko oddycha wiec pomniejszylem piersiatka :) no coz...

CHeerZZ!!!! [winko]

klatka piwersiowa jest na 100% za krotka, daj rzut z przodu bo trudno sie wypowiedziec o jej szerokosci. Moze, jesli tam jest co nie tak i to pozmieniasz to piersi sie zejda.

Obojczyki maja zly kierunek. u ciebie sa proste a \"w zyciu\" sa wygiete.

miesnie przedramion sa za krotkie, jak je wydluzysz moga sie okazac rowniez za grube.

same lokcie sa za wysoko

i jeszcze \"jablko adama\" masz jakies dziwnie duze, (czyzby ona miala chora tarczyce?! :) ) moze po prostu jest za obła... nie wiem cos mi tam nie gra...

a tak poza tym to faktyczni epiersi wygladaja jakby byly silikony przez to ze sa tak szeroko i takie \"napompowane\" co nie znaczy ze sa nie sexy :) ja tam bym nie narzekał :)

poza tym to ładna ona nie jest pasowala by do jakiegos filmu z arnoldem :) ale twestia gustu

posladki sa ok, uda chyba zbyt \"szerokie\" w widoku z boku jezeli wiesz o co mi chodzi, takie napompowane wygladaja, to chyba wszystko

poza tym kawal dobrej roboty :)

hyymm dzieki wszystkim za wpisy.. co do wszystkich niedociagniec anatomicznych itp to wiadomo ze kobieta jast trudnym tematem i nie sposob wszystkim dogodzic Jasiu woli jak jest za co zlapac a Mireczek lubi delikatna kruszynke... mi sie ona w zaden sposob nie podoba:) ... nie mam tez na celu stworzenie idealu

Saygon - nie mam zamiaru jej w zaden sposob \"wykorzystywac\"(narazie):) ot takie cwiczonko (nie bedzie kolorkow szkielecikow itp.)

a ponizej efekt kilkunastominiutowej zabawy ze zarowka:) (po kilku zmianach w jej rzezbie)

CheerzzZZ!!