kulexy Napisano 30 Maj 2003 Share Napisano 30 Maj 2003 Witka.... Dlugo nie moglem sie zdecydowac, ale wkoncu podjalem ryzyko zrobienia uliczki a wlasciwie zaluku, takiej nak na filmach o NY na bronxiem, ktora jest miedzy budynkami i zazwyczaj jest slepa:D . Wala sie po niej mnostwo papierow, smieci, kartonow (miejsca mieszkaniowe tamtejszych kloshardow ;) ) i porozbijanych butelek... Nie wiem czy mi sie to uda, bo jedyna pracka ktora skonczylem byla pracka pt. /BUDYNEK/ a ta jest dla mnie wyzwaniem... Zyczcie mi powodzenia bo nie wiem czy i przy tej nie opuszacza mnie zliy i pomysly... :D:D:D oto pierwszy render...[heej] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STANEK Napisano 30 Maj 2003 Share Napisano 30 Maj 2003 Będzie miało swój klimat - mam nadzieję - jak na starych dobrych filmach.Dobry początek - fajnie się zapowiada. Czekam na update. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 30 Maj 2003 Autor Share Napisano 30 Maj 2003 szukam jakis zdjec... macie moze jakies linki do podania bo nie moge znalesc :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 30 Maj 2003 Share Napisano 30 Maj 2003 No jak na pocżatek to wciąganjąca , mógłbys dac całą ulice obok bloki i jakies msietniki i takie tam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STANEK Napisano 30 Maj 2003 Share Napisano 30 Maj 2003 Wejdź TUTAJ i wpisz BRONX. Powinno pomóc - proste ale pomocne. Pozdrawiam. [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 30 Maj 2003 Autor Share Napisano 30 Maj 2003 jush szukalem tak :( nima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 30 Maj 2003 Autor Share Napisano 30 Maj 2003 a co powiecie na to: to sa te niby schody przeciwpozarowe, robie z glowy... wiec moga byc jaies niescislosci :):D:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 30 Maj 2003 Autor Share Napisano 30 Maj 2003 i to nie jest jeszcze koniec tych schodow, jeszcze 2 pietra :) a co do fotek to chyba najlepsza fotka to to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triple X Napisano 30 Maj 2003 Share Napisano 30 Maj 2003 schodu raczej w kształcie litery \"Z\" kumasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 30 Maj 2003 Autor Share Napisano 30 Maj 2003 wiem wiem, ale nie pamientalem po prostu jak ta dolna drabinka byla (ta wysuwana) zaraz poprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 30 Maj 2003 Autor Share Napisano 30 Maj 2003 noo... nareszcieznalazlem ;) oto takie schody zamierzam zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 30 Maj 2003 Autor Share Napisano 30 Maj 2003 noo... nareszcieznalazlem ;) oto takie schody zamierzam zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 30 Maj 2003 Autor Share Napisano 30 Maj 2003 dobra, to sa schody przeciwpozarowe... ciekawy jestem co o nich sadzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honzik Napisano 31 Maj 2003 Share Napisano 31 Maj 2003 hmmm dla mnie temacik bomba :D bardzo fajny klimat rodem z teledyskoof Gangstarr [rotfl2], a co do drabinek to myslę że ten górny balkonik powinien być troszke wyżej a drabinka prowadząca do niego powinna być bardziej stroma .... myślę, że wiesz o co mi chodzi [rotfl2] - a tak ogólnie to sie nieźle zaczyna ---- pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 31 Maj 2003 Autor Share Napisano 31 Maj 2003 mysle ze udalo mi sie osiagnac cel - schody moim skromnym zdaniem skonczone (moze pod koniec poiwyginam te szczebelki bardziej):D:D:D:D [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 31 Maj 2003 Autor Share Napisano 31 Maj 2003 so tak cicho??? no dobra apdejt, tylko mam pewne problemy ze smietnikiem... nie mam pojecia jak sie zabrac... pomozcie to na tyle... APDEJT!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis Napisano 31 Maj 2003 Share Napisano 31 Maj 2003 swietne !! co tak moje kolumny :-) moim zdaniem projekt bedzie swietny. Pomysl fenomenalny ! Jak beda textory to tylko palce lizac ;-) Pozdrawiam Matis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 1 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2003 co tak cicho?? aktualnie nie moge sie uporac ze smietnikiem ale sami ocencie na podstawie tego rendera i sami ocenicie... wiem, zawartosc troche monotoniczna, ale tego prawie nie bedzie widac ze jest ulozony tak, bo kontener bedzie bokiem ustawiony, centralnie pod schodami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 1 Czerwiec 2003 Share Napisano 1 Czerwiec 2003 brzydki :P zrób taki jak a duke nuke 3d jak sie grało na pozcątku to był taki :P chyba sie palił w dodatku [boje się] a i te smieci... pododawaj torche innych zeby sie różniły iżeby neiktóre zwisały z tego smeitniki, jakieś zwisające skarpetki, skórki od banana.. kurcze szkoda ze niemoge ci pokazać swojej szafy, miałbys jakiś wzór wtedy... lepszy [killer] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 1 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2003 hehehe postaram sie ale dopiero okolo 24:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 1 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2003 mash moze screen a z gierki z tym kublem??? albo ja kies inne zdjecie jakiegos kubla prosil bym, bo nie mam pomyslu jak go zrobic... [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 1 Czerwiec 2003 Share Napisano 1 Czerwiec 2003 jak dla mnie pomysl swietny:))..co do wykonania...to tez qll..tylko jedno bym sie doczepil...te drabinki sa stanowczo za grube...przyjzyj sie zdjeciu i zobacz jak to wyglada... pzodr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 1 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2003 yest apdejt, co sadzicie o kontenerach???? co do drabinki to zmienie ja ale pod koniec, wiem ze jest za gruba, ale moze jakos ujdzie :)[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 1 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2003 i z rynna... na dzis koniec, napiszcie co sadzicie, co zmienic, co dodac...[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 2 Czerwiec 2003 Share Napisano 2 Czerwiec 2003 ooooo fajnie , łana klima sie kreca hehe , mało miesca ale tak ogólnie wypasik hehe to bedzie nos czy dzien ? , Bo jak noc to mozesz dac jakiego biednego ludzika co spi w kartonikach , ogólnie w dzien mozesz tez taiego dac hehe Mozesz tez dozucic ruch gazet i róznych paierków takie uliczmi zazwyczjaobłuają róznymi płynami nie koniecznie wodą , moga to byc tez jakies pomyje , wiesz pomysl cos mozesz wymyslec tez i sam hehe , jakies sciany obrdapane i ułamane cegły albo dzira jakas wyważona ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 2 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2003 prawdopodobie to bedzie noc, zaraz sie zabieram za moj bronx...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triple X Napisano 2 Czerwiec 2003 Share Napisano 2 Czerwiec 2003 wiesz jeśli noc to spoko doprauj jeszcze swiateleko ;) Lecz teraz gdy jest to w fazie produkcji możesz dawac troche jaśniesze rendery ;) żeby lepiej było widac ew. bugi :) Co do kolesia to tesh bym dał jakiegos ale wiem ze to nie bedzie ławte i zrobienie samego kolesia zajmie ci wiecej niz ta uliczka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Indorek Napisano 2 Czerwiec 2003 Share Napisano 2 Czerwiec 2003 kulexy co prawda nie czytałe wcześniejszych postów dotyczących Twojej pracy - sorki - i jeśli będę powtarzał czyjąś wypowiedź to wybaczcie ;). Jesli mogę się \"delikatnie\" przyczepić to czy Twoje schody nie są zbyt duże? Drabina mi też wygląda na wykonaną z \"szerokiej róry\" ;) wiem że wpierw solidna konstrukcja a później estetyka ale przesadziłeś ;) Praca Twoja zapowiada się nie źle, ciekawe w jakim klimacie ją zrobisz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 2 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2003 heh co do drabinki to poprawie ja pozniej, a estetyka to ma byuc uliczka w bronxie wiec nie ma o czym mowic, co chgcesz od murzynow , jak oni wszystko musza rozpie.dolic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 3 Czerwiec 2003 Share Napisano 3 Czerwiec 2003 pomysl fajny ale.. wykonanie zle, w sensie zle sie zabrales, wszystkie obietky sa na wzajem przeskalowane, nic do siebie wielkoscia nie pasuje, po dodaniu tej rynny ta schody przeciwpozarowe wygldoaja jaby mialy po 1 wysokosci kazde pietro.. pomierz sobie wszystko i zabeirz sie jeszcze raz, powiem ci tyle ze w polsce roznica miedzy 2 poziomami w budunku wynosi 2,5m (Jakby tos tego nie wiedzial) (of coz to taki blokowy standard;) wiec mysle ze te twoje schody tez powinny miec taka roznice, kolejny bug to drabinki przy tych schodach, sa strasznie masywne - psuje klimat ostatnie to POLSKIE SMIETNIKI W BORNKSIE?! tamtejsze smietniki w niczym nie przypominaja naszych pieknych smietnikow, oni tam maja kontenery na smieci, w polsce tez je mozna spotkach ok to tyle;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 3 Czerwiec 2003 Share Napisano 3 Czerwiec 2003 uncle zauważ że polskie śmietniki mają 1,5m...więc wsumie wysokość pięra na tej pracce ma 2,3m :P tak na oko... no rynienka mogła by być mniejsza :D ale ogólnie klimat fajny...jeszcze jakiegoś morderce tam wpasować i git :D pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 5 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2003 Sorki ze tak dlugonie dawalem updejtow, ale po prostu nie mialem czasu (musialem zaliczac przedmioty min. biola i matma) [rotfl2][rotfl2][rotfl2] ale zaliczylem :D i jestem HAPPY!!! [rotfl2][rotfl2][rotfl2] No wiec: -poprawilem rynne zrobilem ja bardziej powyginana i chudsza -zrobilem od nowa drabinke (jak sie wam podoba?) no i to wszystko... teraz sie zabioreza kartony, ale nie moge cosik zrobic modelu kartonu, moze wieczorerm dam updejta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 5 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2003 tu zblizenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 5 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2003 poprawka uchwytow rynny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 5 Czerwiec 2003 Share Napisano 5 Czerwiec 2003 no i git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 6 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2003 no i sa te nieszczesne kartoniki, nie moglem zrobic modelukartomu :D:D nioe mam pojecia dlaczego mi nie wychodzilo... co sadzicie o tym balaganie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 6 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2003 znowu zapomnialem obrazka :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 6 Czerwiec 2003 Share Napisano 6 Czerwiec 2003 moze byc...jedynie co mozesz poprawic to smietnik...tzn ma za cienka blache.. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 6 Czerwiec 2003 Share Napisano 6 Czerwiec 2003 [NO dlamnie cały czas wypasik , powarznie te kartony dają klime , całkiem niezł a wezz zeby ze scieków taki dymek sie unosił hehe , fajny efekt no nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 6 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2003 hehehe, z tym dymkiem niezle by wyglondalo, zobaczymy co sie zrobi, ale to pod koniec, musze sobie to zapisac zeby nie zapomniec bo za 6 dni jade do stanow to zobacze jak to wyglada, i bede na bierzaco robil tam prace... Pablo, jak ci sie podoba takie rozwiazanie??? lepiej z tymi rurkami ten smietnik? teraz trzeba sie zabrac za worki na smieci i za tego nieszczesnegoi kloszarda, moze dam jakas beczke palaca sie, albo... niewiem jush sam. mam 10.000 pomyslow w glowie i sie zaloze ze nie zrobie nawet jednego :( dobra oto screen z poprawiona blacha... tym razem jush nie z portview\'a PERSPECTIVE tylko z \"camera01\" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 6 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2003 teraz dodalem deski, i kratke wentylacyjna... co wy na to?? teraz sie zabiore za papiery a pozniej za kolege ktory mieszka w kartoniku, tym po lewej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 6 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2003 pechowy 13 render ;) dodalem dartonik i beczke... Ale burdel ;) CIO TAK CICHO???[ziewa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 6 Czerwiec 2003 Share Napisano 6 Czerwiec 2003 Zanosi się na prawdziwe śmietnisko! Super! Tak trzymać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 6 Czerwiec 2003 Share Napisano 6 Czerwiec 2003 juz git:))) a gdzie sa okna?? dodalbym takze moze jakis stary rower?kolo od samochodu itp pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 6 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2003 wasza prosba jest dla mnie.. wyzwaniem :D co do okien beda tylko skoncze wystroj ulicy :D bedzie i to... wlasnie sie zabieram za robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 6 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2003 no to dodalem rowerek, (lezy kolo rynny)... chcialbym zapelnic pusta przestrzen przed tym calym syfem, moze jakies butelki , opony?? PROSZE O PORADE!! Zdesperowany ;):D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 6 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2003 mam skleroze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 6 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2003 oto moj plan, gdzie menel bedzie lezal, i pola zaznaczone z dopiskiem \"tu\" i \"i tu .)\" :D co tam dac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 7 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2003 znowu cisza :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 7 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2003 to by bylo na koniec samietnisk , teraz sie zabieram za sciany... jak wam sie wydaje czynie za duzo tych kartonow, smioeci itp??? co do kolesia to dam go na koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi