giorgione Napisano 31 Maj 2003 Napisano 31 Maj 2003 Poniższy rysunek przedsatawia osóbkę, którą mam zamiar umieścić pośrodku puszczy lub wodospadu. Przedstawia osobę płci pięknej, wywodzącej się z \"rodu delee\" - coś na wzór wczesnych rodów koczowniczych. Na razie to tylko początek pracki - wykonuję ja w Photoshopie. Grot broni zostanie całkowicie zmieniony, poprawię również włosy. W najbliższym czasie pokażę więcej. A do tego czasu, co o niej sądzicie? [hmmm][hmmm][hmmm][hmmm][hmmm][hmmm] Giorgione
Nezz Napisano 31 Maj 2003 Napisano 31 Maj 2003 heja do antomii nie mam zadnych zastrzezen .. wydaje mi sie z jest swietnie .. poza tez ok. jesli chodzi o kolorowanie to moze sie myle ale wydaje mi sie ze uzywales nazedzi burn i doge ? do sa zle nazedzia ;) tzn lepiej jesli malujesz kolorami normalnie wydaje mi sie ze efekt jest lepszy. mam jeszcze jedna porae ktoora sam niedawno odtrzymalem tzn zeby malowac razem postac i otoczenie.Jest latwiej uniknac roznic w oswietleniu i ogolnie jakis kontrastow. Pozdrawiam i czekam na dalsze kroki PS> kacik us jest imo troche zbyt pociagniety w dol Pozdrawiam
biglebowsky Napisano 1 Czerwiec 2003 Napisano 1 Czerwiec 2003 tylko przytakne temu co nezz naskrobal. Giorgione maluj z troche wiekszym rozmachem, patrzalem na Twoje rysuny i nie tylko i wiem ze potrafisz.
giorgione Napisano 2 Czerwiec 2003 Autor Napisano 2 Czerwiec 2003 Dzięki za opinie. Z pewnością wykorzystam je przy dalszej pracy nad tym rysunkiem. Giorgione
giorgione Napisano 4 Czerwiec 2003 Autor Napisano 4 Czerwiec 2003 Dzisiej miałem chwilkę czasu. Mały upload
Phantom Napisano 5 Czerwiec 2003 Napisano 5 Czerwiec 2003 no mi się bardzo podoba...:D poza tą maltką chropowatością na skałach odospadu...coś musisz go jeszcze dopracować :D pozdro...
RadX Napisano 5 Czerwiec 2003 Napisano 5 Czerwiec 2003 To co powiedział Phantom no i bym jeszcze popracował nad dłońmi i stopami.
giorgione Napisano 6 Czerwiec 2003 Autor Napisano 6 Czerwiec 2003 Dzięki za komentarze. To do piero początek pracki, więc nie dziwcie się, że są niedopracowane - ale dzięki za wszystkie rady, postaram się do nich dostosoawć. Giorgione:D:D:D:D:D:D
Jedrush Napisano 6 Czerwiec 2003 Napisano 6 Czerwiec 2003 a ja sie martwie jej prawa noga ... wyglada jak zlamana ;/
biglebowsky Napisano 8 Czerwiec 2003 Napisano 8 Czerwiec 2003 Rozwija sie ok, chociaz wciaz uwazam ze troche za grzecznie i za bardzo ugladzona jest. Prwa noga?, jest ok, ladnie przygieta.
giorgione Napisano 9 Czerwiec 2003 Autor Napisano 9 Czerwiec 2003 Dzięki za wszystkie komentarze.:D:D:D:D Sorki biglebowsky, ale nie potrafie jeszcze rysować z takim rozmachem jak ty (a na prawdę bym chciał).:(:( Jutro postaram sie wrzucic kilka poprawek.:D:D:D:D:D:D Giorgione
giorgione Napisano 10 Czerwiec 2003 Autor Napisano 10 Czerwiec 2003 Popraiłem skałki, za dłonie i stopy jeszcze się nie wziąłem - może jutro. Giorgione:D:D:D:D:D:D
Phantom Napisano 10 Czerwiec 2003 Napisano 10 Czerwiec 2003 wypas wypas...mogłbyś jeszcze na tej skałce na której ta pacjentka stoi dorobić pare kamyczków...żeby to wyglądało jak skała a nie dywan :D co do wodospadu to wymiata :) może więcej cieni by się przydało i odprysków wody :) pozdro...
giorgione Napisano 11 Czerwiec 2003 Autor Napisano 11 Czerwiec 2003 Ok. Dzięki za komentarz. Postaram się to poprawić a na razie mały upload. Giorgione
Phantom Napisano 11 Czerwiec 2003 Napisano 11 Czerwiec 2003 Trafka :P świetna...chociash myślałem bardziej o litej skale...ale bardzo mi się podoba :) czekam na kolejne odsłony :P
biglebowsky Napisano 12 Czerwiec 2003 Napisano 12 Czerwiec 2003 Rozwija sie coraz fajniej, czekamy na wiecej
rebuzz Napisano 13 Czerwiec 2003 Napisano 13 Czerwiec 2003 no....no.... czekam na final efekt ..ale teraz tez mi sie podoba :]
Gość Karawan Napisano 14 Czerwiec 2003 Napisano 14 Czerwiec 2003 fajny tyłek.... ale będzie wersja NAKED ???
giorgione Napisano 16 Czerwiec 2003 Autor Napisano 16 Czerwiec 2003 Naked???? Poczeksamy zobaczymy... Na razie mały upload Co powiecie na to?
Nezz Napisano 16 Czerwiec 2003 Napisano 16 Czerwiec 2003 heja robi sie coraz ciekawiej i coraz fajniej[spox] . moze wlosy jakos lekko pocieniujesz ?
sly Napisano 16 Czerwiec 2003 Napisano 16 Czerwiec 2003 nie wiem czy naked..w łaszkach jest jej..do twarzy... apropos Twarzy...może lepiej będzie jeśli popracujesz jeszcze \"kilka\" minut... (proszę przeczytaj U2U..thx)
Gotham Napisano 16 Czerwiec 2003 Napisano 16 Czerwiec 2003 Ooo, bardzo fajna :). Tylko jakaś mało ponętna... Przy czym nie ma to nic wspólnego z Naked....
Phantom Napisano 16 Czerwiec 2003 Napisano 16 Czerwiec 2003 miodzio :D:D:D ale powiedz że te smoki w tle to modele 3D...bo jeżeli to są malowane to ja zaczynam wątpić we własnego skila :) pozdro...
Gotham Napisano 16 Czerwiec 2003 Napisano 16 Czerwiec 2003 Z doświadczenia wiem że nie należy robić prac Naked potem są problemy z pokazywaniem na świecie.
Gość Karawan Napisano 16 Czerwiec 2003 Napisano 16 Czerwiec 2003 naked a nie na naged, mysle ze sie przejezyczyles tylko
giorgione Napisano 17 Czerwiec 2003 Autor Napisano 17 Czerwiec 2003 Dzięki za wszystkie komentarze. 1. Po dokładniejszym namyśle (zajęło mi to z 5 minut - wiecie te za i przeciw :]:]:]:]:]) nie będzie wersji naked - czy jak tam. 2. Te smoczki są ręcznie malowane w szopie. Giorgione
Phantom Napisano 17 Czerwiec 2003 Napisano 17 Czerwiec 2003 no to teraz mój skill poszedł się...przejść...lol :o:o:o i dobrze że nie będzie wersji naked...czasami panny pociągają bardziej gdy są w ciushkach...(ale lekkich znaczy się małych...znaczy się wiecie o co chodzi :))...niż naked... no to czekam ash znowu mnie zashokujesh :) pozdro...
giorgione Napisano 17 Czerwiec 2003 Autor Napisano 17 Czerwiec 2003 Nie przesadzaj Phantom[piwo][piwo][piwo][piwo][piwo] Widziałem twoje pracki i bez problemu możesz wykonać coś takiego [spox][spox][spox][spox][spox] Giorgione
biglebowsky Napisano 17 Czerwiec 2003 Napisano 17 Czerwiec 2003 Gotham, mowisz ze sa problemy z pokazywaniem golizny? przejdz sie po kijoskach, zmienisz zdanie:) Ale akorat Ta panna tego nie wymaga.
Rekomendowane odpowiedzi