Jump to content

Kobieta z \"szopy\"

Recommended Posts

Poniższy rysunek przedsatawia osóbkę, którą mam zamiar umieścić pośrodku puszczy lub wodospadu. Przedstawia osobę płci pięknej, wywodzącej się z \"rodu delee\" - coś na wzór wczesnych rodów koczowniczych.

Na razie to tylko początek pracki - wykonuję ja w Photoshopie. Grot broni zostanie całkowicie zmieniony, poprawię również włosy.

W najbliższym czasie pokażę więcej.

A do tego czasu, co o niej sądzicie?

[hmmm][hmmm][hmmm][hmmm][hmmm][hmmm]

Giorgione

heja

do antomii nie mam zadnych zastrzezen .. wydaje mi sie z jest swietnie .. poza tez ok.

jesli chodzi o kolorowanie to moze sie myle ale wydaje mi sie ze uzywales nazedzi burn i doge ? do sa zle nazedzia ;) tzn lepiej jesli malujesz kolorami normalnie wydaje mi sie ze efekt jest lepszy.

mam jeszcze jedna porae ktoora sam niedawno odtrzymalem tzn zeby malowac razem postac i otoczenie.Jest latwiej uniknac roznic w oswietleniu i ogolnie jakis kontrastow.

Pozdrawiam i czekam na dalsze kroki

PS> kacik us jest imo troche zbyt pociagniety w dol

Pozdrawiam

Dzięki za wszystkie komentarze.:D:D:D:D

Sorki biglebowsky, ale nie potrafie jeszcze rysować z takim rozmachem jak ty (a na prawdę bym chciał).:(:(

Jutro postaram sie wrzucic kilka poprawek.:D:D:D:D:D:D

Giorgione

wypas wypas...mogłbyś jeszcze na tej skałce na której ta pacjentka stoi dorobić pare kamyczków...żeby to wyglądało jak skała a nie dywan :D co do wodospadu to wymiata :) może więcej cieni by się przydało i odprysków wody :)

pozdro...

Dzięki za wszystkie komentarze.

1. Po dokładniejszym namyśle (zajęło mi to z 5 minut - wiecie te za i przeciw :]:]:]:]:]) nie będzie wersji naked - czy jak tam.

2. Te smoczki są ręcznie malowane w szopie.

Giorgione

no to teraz mój skill poszedł się...przejść...lol :o:o:o

i dobrze że nie będzie wersji naked...czasami panny pociągają bardziej gdy są w ciushkach...(ale lekkich znaczy się małych...znaczy się wiecie o co chodzi :))...niż naked...

no to czekam ash znowu mnie zashokujesh :)

pozdro...